Hej! Ville bara säga att denna blogg stängs ner nu! Slutar helt enkelt och blogga här! Istället kommer jag finnas på en annan blogg och här är http://nattstad.se/dendäremeline hoppas ni vill följa mig där istället! :) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tyvärr blev de inge slalom för mig, kunde inte ha pjäxar pga mina fötter.. Väldigt synd då jag verkligen ville åka!

Likes

Comments

Förlåt för den kassa uppdateringen, men nu känner ett sug efter att blogga igen så vem vet jag kanske kommer tillbaks nu igen? :)
Uppdaterade ingenting när jag var i hamra med konfan, hade varken teckning eller internet! Men Hade en grym vecka där iallafall!!! Älskar verkligen de där stället! Kommer inte skriva så mycke, ni får mest bilder är nog roligare o titta på de än o läsa! Men jag lyckades o komma hem hel i år iallafall, inte ett ända sjukhusbesök! Känner mig lite stolt! :D
Kan tydligen ha fler än 12 bilder när man bloggar från mobilen.. Så fler bilder kommer nån annan gång :)

Likes

Comments

Klockan ringer kl 03;00 inatt, så måste verkligen sova nu så godnatt på er! :)

Likes

Comments

Allt packat och klart nurå för imorrn beger vi oss mot hamra!! Fyfan vad jag har längtat till den här veckan, trodde först att jag aldrig mer skulle få uppleva de igen!
Packningen blev väl inte sådär jätte bra, blev extremt mycke grejer så alla fack går inte o stänga :/ och nu är frågan hur fan skall jag få hem allt igen om jag knappt får med mig allt upp? Jaja jag hoppas att det löser sig iallafall!
Hoppas nu på en rolig vecka med alla ledare och självklart med dom nya konfirmanderna! Sen hoppas jag att ni får ett bra sportlov, för de skall fan jag ha!! :D


Det såg mörkt ut med packningen först, blev väl inte så bra men fick med allt iallafall! Och de är ju huvudsaken!

Likes

Comments


Likes

Comments

De här är verkligen inte jag, men de händer faktiskt ibland att man målar naglarna. Så gjorde faktiskt en egen liten kategori för de här på bloggen, så får vi se hur ofta jag lägger upp i den! Men nån gång skall de väl bli?! :)
Här är iallafall de jag gjorde igår, absolut inge avancerat men de duger till mig :)Likes

Comments

Än en gång så börjar jag inläggen med förlåt för kass uppdatering, jag vill verkligen blogga men de händer helt ärligt inte ett skit i mitt liv just nu, går i skolan, rider, pluggar och fixar lite i verkstan ibland, så inge speciellt händer helt enkelt. Och hur kul är de o läsa en blogg när de bara blir dryga o tråkiga inlägg? Inte alls kul!! Men jag skall göra ett försök, kan väl hitta nått att skriva om, någe finns de väl allt? :)

Som i helgen sticker jag till hamra, alltså till fjällen! Om ni har följt mig sen början så minns ni säkert att jag var där förra året när jag konfirmerade mig, jag och några andra hängde faktiskt kvar ett år till som ungdomsledare, riktigt skoj faktiskt :)
Iallafall så är jag där i en vecka, så hoppas på en grym vecka!! :D
Under den veckan blir väl uppdateringen kass igen bara för att de finns ingen täckning där, mitt ute i skogen så då förstår ni nog.


Naj ni får ha de så bra så länge, så hörs vi! ;)

Likes

Comments

Jävligt sugen på o göra en till tatuering! Om de blir så så vet jag vad jag vill ha men här är några andra små favoriter :)
Ni kanske inte visste att jag har en tatuering men har tre stjärnor på armen om ni nu vill veta :)


Likes

Comments

Rolig kväll! Haft tjejkväll med som bästa brudarna! Ätit mängder me god mat och sett film! Snacka om matkoma! Frida o Felicia har tyvärr redan åkt hem men Wetterlund är kvar o sover över och just nu sitter vi o ser på greas, älskar verkligen den filmen! :)

Har liksom firat min 16 årsdag med dom o fick jätte fina grejer, så fina mina polare är!! :')Likes

Comments