Header

Spana in vilken tjusig kudde jag hittade idag. Detta plus en vit poncho fick hänga med hem, mycket nöjd! 👌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjenixen! har varit hemkommen sedan två dagar tillbaka och njuter för fulla muggar av det fantastiska vårvädret.

Min mamma har lyckats trilla i en trappa på jobbet och brutit ena benet och stukat foten på andra, så hon går gipsad och behöver extra hjälp med hemmasysslor och diverse så det är lite tur att jag är hemma nu ett par dagar så jag kan hjälpa till. Vilken sabla otur!?

Jag har gått och handlat, städat och lagat mat och skött det mesta trots att jag själv är rätt trött och mör pågrund av en del saker men det är bara att bita ihop. 😊

Jag har saknat Hades väldigt mycket nu också så det är skönt att vara tillbaka hos honom också, min älskade lilla fluff.

Likes

Comments

Tjenixen det var ett tag sedan
jag har helt enkelt inte haft något att skriva om.
Ska hem till mamma om ett par dagar och jag längtar ihjäl efter Hades nu. Usch, inte roligt att vara utan honom.
Längtar som en tok efter Tokio Hotel konserten i Stockholm som äger rum den 6 april. Måste skriva ut VIP biljetten snarast, taggad, vem?! 😁

Dricker en kopp te nu. Det är rosa. Och gott, hur bra är inte det? Kan rekommendera märket Pukka. 100% örter och inget trams.

Ser ut som en total katastrof. Bjuder på det. ;)

Likes

Comments

Mattias och jag sov ganska länge idag och unnade oss en riktig mysfrukost med nybakade scones med lemoncurd. Och fruktsallad, som givetvis dränktes i vaniljsoygurt.
Planti ftw! Och för att inte glömma Oatlys chokladdryck. 👌

Likes

Comments

Jag har precis börjat läsa boken "Väckelse" av Stephen King och måste medge att jag håller med helt och hållet i den här textens budskap. Visst kan livet liknas vid en film? Väldigt intressant att tänka på det viset.

Likes

Comments

Fantastiskt vacker vy ovan molnen i flyget igår.

Hej på er👋

Jag är tillbaka i Gävle sedan igår kväll och det känns skönt att vara tillbaks med Mattias igen,

nog för att vi bara varit ifrån varann ett par dagar men ändå.

Denna gång stannar jag rätt länge vilket är väldigt skönt eftersom det blir en del stressmoment i det eviga pendlandet, det tär på psyket även om det brukar gå bra. Blir så korta svängar hemma i Hörby så jag hinner liksom inte "landa" så på så sätt är det skönare att vara i Gävle och kunna slappna av en längre tid istället för att utsätta mig för stressen inför att behöva flyga fram och tillbaka konstant. Vilken stor förändring i livet egentligen.. Men jag har vant mig nu iofs.

Jag betraktar Gävle som hemma nu, där jag har kärleken. Även om jag brukar sakna min lilla Hades så går det väldigt bra och han blir aldrig ens tjurig, så fort jag kommer tillbaka är allting i sin ordning. Han brukar leda ut mig i köket direkt och påstå att han inte fått nån mat alls sedan jag åkte, frågar mig gång på gång om han fejkar sin tjockismage ;)


Mattias hade köpt en påse godis och dessutom fanns en förpackning med Oatly chokladdryck i kylskåpet här hemma, så mysigt att bli bortskämd, fast jag tycker att materiella ting är väldigt oviktiga men små uppskattningar då och då är inte så tokigt.

Likes

Comments

ÄLSKAR den här magnifika enorma kristallkrona, finns i salongen på Lorensbergsteatern. En sån skulle man ha hemma! 😏

Dom här var livsfarligt goda :( :(

Likes

Comments

Sitter på tåget hem från Göteborg nu och är väldigt nöjd efter en lyckad kväll igår.
Knut och Per tog sig tid att komma ut och prata efter. Spenderade ett par extra minuter med bästaste Knut. Han är helt underbar den mannen.

Längtar hem, tänker landa i sängen en stund och ladda upp igen. Lagom trött nu, var uppe 7 för att hinna få i mig lite frukost också. Hotell Lorensberg borde få eloge för att ha vegetabiliska alternativ, fler allmänna platser borde investera i det nu för absolut ingen går med förlust i att ha alternativ. Alla ska inkluderas!

Ska snart äta min subwaymacka, så glad att dom hade veganskt alternativ. 👌☺️
Ha en fin dag allesammans!

Likes

Comments

Är mer än nöjd efter en lyckad kväll på Lorensbergsteatern. Gubbarna levererade som vanligt.

Och det är obeskrivligt hur viktig denne man är för mig. Fina bästa Knut.

Likes

Comments

Råkade visst hamna här. Ikväll ska jag se Macken-föreställningen för andra gången, väldigt taggad och glad. Ett par timmar kvar! :D hade vägarna förbi när vi skulle till hotellet, mamma och jag så jag kunde inte låta bli att ta en bild på denna magnifika byggnad som har 100 år på nacken. Respekt!!!

Likes

Comments