Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 21 readers

Likes

Comments

Men Hagahuset inte riktigt med att ha en blogg. Allt jag ville säga är att livet leker.

  • 50 readers

Likes

Comments

  • 79 readers

Likes

Comments

Så vad gjorde jag i Spanien?
Sträckläste böcker, paddlade på vår SUP, solade topless och lyssnade på ljudböcker. Jag har läst "Livet efter dig", så fantastiskt bra bok. Bokrecensenten Jangsell rekommenderar den starkt till alla mina medmänniskor, satt helt tyst och bara kände mig tom när jag hade läst ut den. Läs!! Jag läste även "Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött" av Alex Schulman, mycket lättläst men slösa inte er tid på den boken. Fruktansvärt platt. Jag började lyssna på "Det är något som inte stämmer" av Martina Haag, kom ungefär halvvägs innan jag bestämde mig för att spara den till när jag var hemma och ensam. Det blev lite för mycket, det blir så äkta när det är Martina själv som läser den och jag kände igen mig alldeles för mycket och vill bara gråta. Men den verkar bra, ska lyssna på den nu när jag är hemma.
"Älskade terrorist" av Anna Sundberg hann jag däremot lyssna klart på. Jag älskade den. Den handlar Om en kvinna som konverterar till islam och gifter sig med en jihadist och efterlyst terrorist. Jag har gått runt och sagt islamistiska uttryck hela veckan och mamma har skällt på mig för att jag inte får ropa sånna saker... Men arabiska är så vackert och de enda jag kan säga kanske inte är så passande. Jag skulle dock rekommendera alla mina läsare här på min kända blogg att läsa boken istället. Det var lite segt att lyssna på den.

Vad har jag mer gjort? Gått morgonpromenader, ätit en jävla och shoppat en hel del med. Fick med mig en bomberjacka, en äkta skinnjacka, ett par jeans och en massa toppar. Fest.

  • 112 readers

Likes

Comments

Jaha, då var det över. Sitter på planet hem från mitt älskade Spanien. Det är inte som att åka utomlands, utan mer som en sommarstuga. Trots att jag inte varit där lika mycket som resten av familjen är den som ett andra hem, vi har trots allt haft den i sju år.

Det är så mycket känslor över den här båten, det känns som att den liksom har varit med om allt. Jag har ofta mått dåligt när jag kommit dit, men tiden läker sår snabbare när man inte har internet, solar och badar konstant och har all tid i världen att tänka ostört. Jag har kommit till båten med extrem ska-aldrig-mer-dricka-ångest två gånger, med penicillinkurer i bagaget två gånger, jag har varit ledsen och haft ångest och jag har spenderat en vecka med att bråka med min pojkvän för att tillslut sitta på varsin sida av båten och bara tänka att nu är det fan över. Göra-slut-båten kallade jag den ett tag. För att det var sista droppen för mitt och A's förhållande, för att jag blev dumpad av E innan vi ens kommit iväg på resan vi bokat till båten och för att Julia och hennes kompisar rök ihop där och har inte riktigt umgåtts sen dess. Förra sommaren i båten spenderade jag enbart med att tänka, tänka på vem jag är, vem jag vill göra och varför jag mår så konstant psykiskt dåligt. Jag lyssande på poddar om ångest och pms, gjorde listor och sökte fakta för hur jag skulle göra för att må bättre. Jag kom fram till att jag nog lider ganska grovt av min pms och började skriva upp hur jag mådde under menscykeln. Det stämde rätt bra, förklarade endel snefyllor och oprovocerade utbrott. Så jag slog samman alla tips jag skrapade ihop och har under året försökt jobba på tre stycken. Jag har kartlagt för att vara beredd, trots att det på riktigt känts som att jorden håller på att gå under och att jag bara vill ligga i min säng och gråta så vet jag innerst inne att det mest troligt är pms. Det hjälper lite. Jag har även verkligen försökt att träna minst 4 gånger i veckan och det hjälper verkligen. Till sist har jag börjat äta femal balans, ett naturbaserat läkemedel som har fått massa bra recensioner mot pms. Jag har inte ätit det jättelänge men jag tror jag tycker att det hjälper.

Min och E's resa bokades ju om och jag fick med mig mina fantastiska gäris Sten och Beci. Det regnade, blåste och var svinkallt. Men det är nog en av mina bättre resor faktiskt. Vi hade all tid i världen att bara umgås, att prata om alla världens problem och framförallt att äta massa mat. Jag älskar att bara sitta och prata med dessa två smarta kvinnor, precis vad jag behövde göra i fem dagar efter att ha legat och gråtit konstant några veckor innan det.

Båten finns den, den har trots allt legat kvar i sju år. Det blir alltid lite som en nystart när man varit där en vecka, det blir som mitt nyår fast inför hösten. Jag får inspiration att bli en bättre version av mig själv, jag skriver alltid upp mål inför hösten och jag får nya idéer. Jag känner en pepp över att komma hem och göra en förändring.
Helst av allt skulle jag dock vilja bo i båten, lära mig köra den själv, plugga spanska och bara leva life där varje dag. Men nu väntar andra äventyr till hösten!
Jisses vilket långt inlägg detta blev. Men jag ska jobba lite på denna bloggen nu, när jag ändå skaffat den får jag allt se till att skriva i den. Har så mycket tankar på saker jag vill skriva men jag känner mig töntig, måste jobba på att släppa på den spärren. Kanske ska jag lösenordsskydda bloggen?

  • 109 readers

Likes

Comments

Lägesrapport från Alicante.
Såå vår kyl har tydligen gått sönder, jag för tydligen dåligt väder med mig vart jag än gå så det är molnigt och blåsigt, internet fungerar inte, jag och Beci föll precis på mållinjen på en lägenhet och jag mår lite dåligt av min penicillin. Helt segt i huvudet, mår illa och har ingen ork. Hade ju tänkt att jag skulle träna här detta år!
Men vet ni vad, det är så skönt att vara här ändå. Älskar att vara här. Ska man må dåligt kan man lika bra göra det på ett härligt ställe liksom. Det gör inget att det inte är strålande sol, det är fortfarande 37 grader varmt och 28 i havet. Livet på en pinne.

  • 115 readers

Likes

Comments

Denna fagra fredagsafton blev vi inbjudna (eller ok, jag bjöd in oss) att inviga Johannas berömda grillvagn som hon talat så mycket om!
Vi åt fantastiskt gos mat, blev bjudna på dessert, spelade musikfrågesport och letade lite pokémons. Vilken trevlig afton!

  • 122 readers

Likes

Comments

Var på besök i Väröbacka, hos Johanna i hennes fina röda stuga. Älskar att vara där, så mysigt!! När vi kom blev vi bjudna på fika, sen åkte vi på rundvandring i Värö, där Johanna visade allt från pappersverk, till mordplatser och havet. När vi kom tillbaka till stugan åt vi tapas tills vi höll på att sprängas och kvällen avrundades med spel. Perfekt eftermiddag/afton!

Ännu en gång äventyr i Göteborg med fantastiska Beci. Denna gång åt vi på tacos & tequila, sedan hände vi på andra lång hela natten. Vi mötte upp Katrin, Julia och Emma, men även några av Becis fans. Kul kväll!

En liten reunion med dessa brudar, 700 bilder långt bildspel, frågesport, mat och lite spel. Allt avrundat med en utgång på älskade Yaki Da som tyvärr var under förväntningarna...

Brunch med Beci.

Promenad med världens bästa Larsson!

(Här är egentligen min semester slut, men fortsatte med semesterfeelingen)
Ännu en gång besök i Varberg/Väröbacka! Denna gång gick vi loss på Tre toppar och avrundade med lite tapas hos Johanna i den röda lilla stugan.

En liten visit till Skrea!

  • 127 readers

Likes

Comments

Ohoj det här med att blogga är något som jag visst glömde av. En liten recap på min semester kommer här. Den bestod mest av kyla och regn, men konstigt nog störde det mig inte så så mycket! Det var mest skönt att vara ledig (med betalt hehe) och jag hittade på en massa roligt ändå.

Började semestern med personalfest på jobbet, vilket var mycket underhållande. Fortsatte helgen med en vända på stan i Göteborg tillsammans med min kära Beci.

Sen hände jag med min favorit i två dagar. Vi hälsade på faster, där vi satt och målade på hennes nybyggda uteplats samtidigt som regnet öste ner utanför. Så mysigt!! Vi tittade även på sommarlovsmorgon, tvättade bilen, åkte sparkcykel och bakade. Hon börjar bli stor nu det lilla pyret. I augusti börjar hon skolan??

Jullan bjöd på lunch, nu har jag även lärt mig äta Chevreost. Bara lamm kvar att lära mig...

Spelade minigolf, lunchade och besökte Tre Toppar i Varberg tillsammans med Sten och Felicia.

Hade tid att laga mat. Sallad med fetaostlax och Paulúns supermix. Äääälskar supermix!!!!

Har gosat massa med världens bästa gäris.

  • 128 readers

Likes

Comments

  • 140 readers

Likes

Comments