Hejsan!

Det var ju ett tag sen kan man säga, haha!! Jag tänkte bara gå in och läsa några bloggar men så såg jag att mitt förra blogginlägg lades ut i våras!! Så jag kände att jag kke skulle uppdatera lite, haha. Så.. vad har hänt sen förra gången? Haha! Jag har haft sommar lov och jag har börjat i en ny klass och en ny skola. Så jag har massor av nya vänner, och det känns verkligen jättebra!! Jag gillar verkligen både skolan men framförallt min nya klass!<3 Livet rullar på som vanligt och det har inte hänt nåt jättespeciellt. Men nu är det höst, och jag älskar det verkligen!! <3 Hösten är min favoritårstid för att det är så mysigt och det blir mörkt tidigt så man kan sitta med tända ljus och filtar om sig och bara kolla på film.<3 Något som jag verkligen ser fram emot är att jag ska få byta rum till ett större, och jag ser jättemycket fram emot att få inreda det!! Nu har jag skrivit alldeles för mycket, hoppas att någon orkade läsa egenom hela, haha! Hoppas att ni har haft en jättebra dag och att ni mår bra!<3 Om ni går i skolan så säger jag bara kämpa på det sista nu för att imorgon är det fredag och helg, jag vet att ni klarar det. Jag tror på er!<3 Hoppas att just DU får en fortsatt bra kväll.<3

KRAM! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Idag är det tisdag den 25 april.

I förra inlägget skrev jag ju att det äntligen hade blivit vår, och att jag var så glad över det. Jag tror nog att jag tar tillbaka de, haha! Hela dagen idag har det snöat...(kolla bilden nedan) I alla fall jag är inte jätteglad över det, jag menar det är ju snart maj! Men som tur är kommer nog inte snön att stanna kvar så länge för att vädret säger att det ska bli 16 grader varmt imorgon, så jag hoppas verkligen att de har rätt! Men aja, jag ville bara uppdatera bloggen lite. Men nu tror jag att jag ska lägga mig soffan och bara mysa resten av kvällen. Jag hoppas att ni får en fortsatt bra kväll och vecka!

KRAM

Likes

Comments

Hejsan!

Idag är det fredag den 21 april, och jag har påsklov! Det är så skönt att vara ledig från skolan, och inte nog med att man blir glad pga att det är lov så har våren äntligen kommit! Så skönt! När jag var hos min farmor och farfar för några dagar sedan så såg jag att det hade kommit Tussilago i diket, det bästa vårtecknet enligt mig, så jag kunde inte låta bli att ta kort på det, haha! Men i alla fall nu ska jag gå ut och vara med min kanin. Hoppas att just DU får en fortsatt bra dag och helg.

KRAM!

Likes

Comments

​Hejsan!

Nu är jag tillbaka! Jag har inte bloggat på ett tag nu för att jag tappade lusten helt enkelt, men nu gör jag ett nytt försök och ska försöka komma igång med bloggen PÅ RIKTIGT! Jag hoppas iallafall att ni tycker att det är roligt att jag nu ska börja uppdatera mer. Iallafall jag hoppas att ni får en jättebra fortsättning på dagen och resten av veckan, en liten pepp är ju att det snart är helg, så kämpa på det sista nu, haha!

KRAM!

Likes

Comments

Hejsan!

Jag visste inte riktigt vad jag skulle blogga om idag så jag tänkte göra en 15 saker ni kanske inte visste om mig,, för då kanske ni lär känna mig lite bättre. Så jag hoppas att ni kommer gilla den.

1. Jag har en kanin som heter Fluffis.

2. Jag har en lillebror som heter Emil.

3. Jag går i dans.

4.Jag ÄLSKAR pasta.

5. Mitt favoritprogram är Parneviks.

6. Jag har tidigare haft en annan blogg här på Nouw.

7. Min favoritfilm är Titanic.

8. För några år sedan hade jag en hamster som hette Theodor.

9. Min favoritmat är sushi.

10. Mina favoritdjur är hund, kanin och mini grisar, haha!

11. Senaste gången jag var utomlands var jag i Mallorca.

12. Mitt favoritämne i skolan är idrott.

13. Jag är ganska lång för min ålder.

14. Jag har gått i ridning och massa olika danser. Jag har också gått i gymnastik men det var när jag var typ 5år.

15. Jag har en Iphone 6s.

Jag hoppas att ni gillade den här lilla tagen eller vad man ska säga.

KRAM!

Likes

Comments

Välkommen till min blogg! Jag heter Emma. Några av mina intressen är att jag gillar att knäppa kort, dansa och vara med kompisar och lite allt möjligt. På den här bloggen kommer ni kunna följa mig och mitt liv och väldigt mycket annat. Jag har tidigare haft en annan blogg här på nouw men jag har inte riktigt varit nöjd med bland annat namnet osv, så jag kände att jag ville börja om från början. Jag var inte jätte aktiv på min förra blogg men det ska jag försöka ändra på. Jag hoppas verkligen att ni kommer gilla min blogg!

KRAM!

Likes

Comments