Header

Detta är ej sponsrat av Hööks!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 8 Readers

Likes

Comments

Postad i: Fotografi

Idag träffade jag Annica och hennes staffe Dallas. Annica träffade jag för andra gången. Första gången var på rasspecialen i Gränna i somras när jag hjälpte henne att sätta upp hennes tält i snålblåst och regn. Men idag fick jag träffa hennes omtalade lilla knorr, vilken goding. Hon tog mig verkligen med storm och jag kände verkligen att det var en liten Doris i pensionärsformat. Vilken underbar personlighet.

Här är lite bilder från idag.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Halsband: Hundstaff Camo Green strl: M (länk)
Sele: Hundstaff Dynamic Black strl: L (länk)

De fyra andra halsbanden vet jag tyvärr inte varifrån jag ska länka då jag inte vet vart dom är köpta. Det är i alla fall två MAG halsband med Engelska flaggan på (exakt likadana) och två läderhalvstyp med kedja (exakt likadana) så dom äntligen kan matcha lite :)

Matchningsnörden inom mig gråter glädjetårar. Dock var MAG-halsbandet ytterst lite stort för Doris, så jag ska se om jag kan hitta en ordentlig hålslagare och ringar och fixa ett nytt hål.

  • Vardag
  • 14 Readers

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Ett år sedan tog du sitt sista andetag. Sekunderna innan höll jag i dig för sista gången, smekte din päls på din hals, andades in din lukt. Grät.

Sekunderna senare lämnade du mig, jag gick iväg några steg och hörde smällen, hörde hur du föll ihop och i samma sekund föll jag ihop inombords. Hela jag rasade sönder i en miljon små bitar som jag ännu inte hittat.
Jag VET att det var rätt beslut, men det var det värsta beslutet jag någonsin behövt tagit.

Att ta livet av sin bästa vän, den individ som gjort allt för mig, som gav allt för mig och som älskade mig på riktigt. Jag gjorde det av kärlek, men det hjälper inte sorgen.
Dom åren vi fick ihop gjorde jag så bra jag bara kunde. Det var helt underbara år som jag aldrig kommer att ångra. Underbara år tillsammans med den där bruna hästen som jag egentligen inte ville ha, men som jag ändå var glad över att få.
Inte visste jag att han var den som skulle förändra hela mitt liv, som skulle få mig att våga tro på mig själv och våga testa nya saker. Som hjälpte mig börja rida igen, som jag lärde mig rida barbacka på, som jag kunde lita till 100% på.


Idag har det gått ett år. Idag är jag lika tom som den morgonen då du lämnade mig. Men jag är evigt tacksam att jag fick ha dig vid min sida.

Du var bäst, du ÄR bäst. Du är mitt ALLT.


  • Vardag
  • 29 Readers

Likes

Comments

Lite fjordingar fastnade framför kameran igår. Nu ska jag bara sätta mig och gå igenom allt så snart jag bara hinner. Denna är dock redan en favorit!

  • 46 Readers

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Idag ska jag iväg på min första dressyrtävling på.... ett bra tag. lite hjälpreda, sällskap och kanske fota lite.
Ska bli så otroligt kul att komma igång lite igen, iaf med allt utom just ridningen.

  • Vardag
  • 54 Readers

Likes

Comments