MOBILEN ÄR TILLBAKA!!! Och mer hel än någonsin. Fick skärmen lagad och allt. Så nu är den good to go. Har sååå mycket bilder som måste ut nu så stayed tuned...

Bye så länge!

XO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Waaaaah min mobil gick sönder... Tappade den i toan i lördags och nu är den helt stendöd. Ska försöka laga den men känns hopplöst. Ska ha den i ris i flera dagar nu och hoppas på det bästa. Vill ju ha tillbaka alla bilder!!!!

Men nu är jag i alla fall påväg till träningen. Vi har löpskolning utomhus i det fina vädret, lööök.

Hoppas erat liv går bättre än min just nu

XO

Dagens frukostsällskap

Likes

Comments

Hej där, hoppas allt är super!

Jag sitter just nu och väntar ut tiden, för vid fem ska jag på handledarkurs med pappa så jag kan börja övningsköra. Är lite sent ute men får väl bara köra på som fan i några månader nu.

Hela förmiddagen har jag bara kollat på film. Vädret har ändå varit så bra så passade på att fortsätta mitt Disneymaraton.

Igår var som sagt min första träningen och det var väl kul. Men det var lite segt när vi skulle åka hem. Det brukar ta högst en timme, men vi var hemma efter 2,5 timme. Tur det fortfarande är lov, då vi kom hem vid 12 på natten. Jag la mig direkt i sängen och kollade film (såklart).

Är så trött idag, så lär väl somna under handledarkursen. Får ta lite kaffe innan så kanske jag håller mig vaken ett tag i alla fall.

XO

Likes

Comments

Idag blev en väldigt mysig dag i slutändan. Inte för att dagen började dåligt, men hade inte så mycket för mig. Satt mest i solen, fastän halva tiden bestod av moln. Försökte även kolla på resor med Mattias. Men sen Emma kom och räddade dagen. Vi satt också bara och solade, men ändå mycket trevligare med lite sällskap. Min brorsa var inte mycket att ha ändå. (Sorry Mattias<3)

Mitt på dagen någon gång, tog vi cyklarna ner till vattnet för att möta upp några från vår gamla klass. Så det blev en liten reunion idag. Skitkul faktiskt. Vi badade och bara hade det trevligt. Sen tog vi ett avbrott när killarna hade träning, för att sedan mötas upp igen på kvällen för ett kvällsdopp. Lika trevligt det med!

Här är jag också :-D

Nu får det vara nog med allt nattbloggande. Är bara trött när jag skriver så vet knappt vad som står. Men det får väl duga för ikväll. Puss och gonatt:**

XO

Likes

Comments

Den årliga resan till Småland är nu över och jag är på hemmaplan igen. Eller kom hem igår, rättare sagt.

Planen för kommande veckor är att..... göra ingenting. Bestämt mig för att kolla igenom alla de bästa Disneyfilmerna när är jag ändå har så mycket dötid. Inget slår ju Disney ändå. Sitter faktiskt just och kollar. Mitt maraton har redan börjat.

Ska kolla vidare nu så ni får ha det bra så länge!!

XO

Likes

Comments

Det blev ett gäng kräftor under veckan. 240 ena dagen och lika många andra dagen. Det är ju för kräftornas skull vi åker hit varje år så det är tur att vi får upp något.

Sen måste vi såklart äta dom också. Så vi hann med två kräftskivor. Jättemysigt och gott som vanligt.

Det var på med regnjackorna och ut i regnet dag efter dag. Vädret ville inte riktigt sammarbeta...

Vi skapade en ny tradition: Hemmagjorda hattar

Vi trotsade vädret, dukade upp i partytältet och hade våra kräftskivor utomhus.


Hoppas ni njuter av regniga Sverige

​XO

Likes

Comments

Hallååå på er! Nu har 3/4 nätter gått och imorgon far vi hemåt. Ska bli så skönt efter 2,5 veckor hemifrån. Men trivs samtidigt så bra här nere i de småländska skogarna så vill inte börja dra mig närmare Stockholm... Men då kan jag börja träna, äntligen!!

Den enda soltimmen under dessa tre dagar. Vi tog vara på den till max!

Fina stugor vid vattnet och mysiga frukostar med Alice och Fanny. Talar för sig självt.

Tidiga mornar är vanligt här, så nu är jag trött.

XO

Likes

Comments

Så var denna vecka över:(( Gråter lite inombords. Men vidare mot nästa destination, och med mig får jag Fanny och Alice.

Man har ju utsikt från altanen i alla fall

​Photoshoot

Träffade Lisa en dag för att bada vid klipporna

Har livets vänner kan jag lova. Här har vi veckans mysigaste dag i bildformat!

Vädret stoppade oss såklart inte. Långpromenad för att bada i regnet när inte mycket annat fanns att göra.

Avslutade det hela med besök av mina föräldrar. Det fick bli musslor med annat gott till lunch och lite fika på det. Nu har vi sagt hejdå till Alice föräldrar och Marstrand. Men är tillbaka på nolltid!

XO

Likes

Comments

Som planerat tog vi båten ut till klipporna för att hänga där hela dagen. Vi pressade i solen då vissa av oss (nämner inga namn) inte mött solen på ett tag...

Ma girlsssss.
Finns inget bättre än en dag med tjejerna

Badass bitches.
Nä, vi ville bara ta ett nattdopp. Men nu är vi tillbaka och har krypt ner i sängarna för att sussa sött. Så säger puss och gonatt!

XO

Likes

Comments

Åka båt är ett MÅSTE om man bor nära vattnet. Dock måste man ha lite tur med vädret här på västis för att kunna dra ut på havet. Hittills har vi varit ute endast två gånger på en vecka. Men det är alltid något. Förra året lyckades vi bara komma iväg en enda dag. Så det går framåt.

Men troligtvis ska vi ut imorgon också. För nu har hela tjejgänget kommit ner hit. Så jävla kul!!

Ska upp hyfsat tidigt imorgon. Så gonatt, dröm sött:**

XO

Likes

Comments