Hela veckan har främst bestått av jobb och packande. Men utöver det har jag hunnit äta mycket god mat i bra sällskap. I torsdags blev det skaldjursplatå på Brasseriet, riktigt gott var det och det var absolut en av de bästa middagarna på hela sommaren.

Indigo hade min favoritsallad denhär veckan igen så hann även med en lunch där. Igår åkte jag och Jossan till Garden och åt en mysig middag där, antagligen sista i sommar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I lördags innan jobbet var jag på 20-års kalas till Jossan. Det var mysigt och vi fick mycket gott att äta, grattis igen! Här är en av mina favoritbilder på oss, några drinkar senare på Rhodos. I söndags tog jag det väldigt lugnt, var rätt trött efter en tung natt på jobbet. Men fick lite packande gjort. Kan inte tro att det är mindre än två veckor tills jag flyttar...

Idag var vi hela familjen ut med nya båten vi just köpt. Åkte ut tidigt i morse till stugan och sen direkt först till Föglö och var där hela dagen och solade. Sen vidare till Sottunga för att äta middag på Salteriet, riktigt gott! Mitt hår, som man ser på bilden, har blivit hur blont som helst av solen så känner knappt igen mig själv. Men en riktig superdag fick vi, sol hela dagen och några nyanser brunare blev man.

Likes

Comments

De senaste dagarna har mest bestått av jobb, åka ut med nya båten och en till kort Sverigeresa. Idag jobbar jag 9.30-03 så blir en lång dag men passar på att göra ett inlägg om lite lägenhetsinredning. Eftersom jag kommer ha en liten balkong i min nya lägenhet finns det även lite inspiration med till den. Hittade en bra lista på Elle om compact living idéer för balkongen som är värd att kika in på, HÄR. På Elle fanns även en lista på 2017s inredningstrender som var lite kul att läsa, den hittar du HÄR .

Likes

Comments

Här är lite bilder på det jag hittade i Stockholm. Voluspa ljuset saijo persimmon doftar såå gott. Väskan, Tiger of Sweden Edita work bag, kommer bli helt perfekt i höst. Resten av sakerna till lägenheten är från Zara Home.

Likes

Comments

Hej! Kom just hem från en välbehövd massage. Det behövdes verkligen med tanke på hur många påsar jag släpade på igår. Linnéa och jag var nämligen till Stockholm över dagen för att köpa lite höstkläder och inredning till lägenheten. Hittade mycket fint på Zara Home och NK hade just fått in min drömväska igår i två exemplar så jag är glad att jag kunde köpa en. Bilder på den och lite annat jag köpte kommer upp i ett annat inlägg här imorgon. Efter en del shopping var vi plötsligt utanför Riche och bestämde oss för att testa om det var så gott som alla säger. Och ja, vi blev ganska imponerade.

Likes

Comments

Igår var jag på kräftskiva och det var hur roligt och gott som helst. Alltid roligt att träffa personer man inte träffat på länge också. Men kvällen avrundades ganska tidigt för mig då jag åkte på jobb vid 21, men åtminstone hann jag vara med några timmar och det var absolut värt det.

Likes

Comments

Onsdagen spenderades på Rödhamn med bra sällskap, middag på Niska med familjen och sen jobb. Hela helgen kommer även bestå av massor av jobb och lite kräftskiva.

Likes

Comments

I måndags åkte mamma och jag spontant över till Helsingfors för att gå på lägenhetsvisningar. Min favoritlägenhet var först ut och tur var det eftersom jag fick den. Här är lite bilder hur det ser ut just nu innan jag flyttat dit mina saker.

Likes

Comments

Förra veckan bestod av många luncher, stughäng, stranden, jobb och en bra lördagskväll. Men även spontana gardenkvällar och lite fotboll.

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw