För någon vecka sedan var det en lite annorlunda fredag. Vi var bjudna på kryssning i Helsingfors skärgård av advokatbyrå Borenius. Riktigt mysigt var det, vi fick lunch på båten och fri bar hela dagen. Vid middagstid klev vi av båten och gick till deras kontor på Esplanaden för middag, fest och mingel. Utsikten kunde man inte heller klaga på.

Några dagar före kryssningen var vi även en kväll till Dittmar & Indrenius som bjöd på riktigt god mat och vin. Hannes Snellman var vi även till samma vecka om jag inte minns fel, riktigt trevligt där också. Exkursionerna går ut på att byråerna presenterar sig och berättar om jobbmöjligheter som olika traineeprogram osv. Sen bjuder de även på god mat vilket uppskattas mycket.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Det var ett bra tag sen jag lade in ett inlägg här. Men hursomhelst, jag har flyttat till världens mysigaste lilla lägenhet i Helsingfors och påbörjat mina studier på juridiska fakulteten vid Helsingfors universitet.
Det har varit full fart hela första månaden med föreläsningar, att flytta in, fester och exkursioner till advokatbyråer. Här är i alla fall lite bilder från lägenheten, är supernöjd över hur det blev. Området jag bor i hör till Kampen och det tar ungefär 10-15min att gå till Stockmann så det är jätteskönt att det är centralt.

Likes

Comments

I fredags efter sista jobbdagen åkte jag och familjen till Garden och åt en liten avskedsmiddag. Både fredagen och lördagen bestod sen av packande men vi hann ut med båten en stund i lördags i alla fall så det var mysigt. Senare på kvällen hoppade jag på båten till Helsingfors och på torsdag får jag äntligen nycklarna till lägenheten så jag kan börja flytta in.

Söndagen spenderades på Högholmen med Anton och en tidigare middag på Vapiano. Idag börjar skolan också, spännande!

Likes

Comments

Min sista vecka på Åland har gått väldigt snabbt då den mest bestått av jobb på dagarna. Men mellan allt packande och fixande på kvällarna har jag även hunnit med lite roligare saker. I onsdags efter jobbet kom Simon och Wille och plockade upp mig och vi åkte och golfade, hämtade även Jossan på vägen. En riktigt lyckad men kall kväll som avslutades på Great Burger. I torsdags efter jobbet gick jag direkt till frissan för att få håret fixat och redo för hösten. Efter det mötte jag upp Linnéa och vi åt en sen middag på Garden, mysigt!

Likes

Comments

Hela veckan har främst bestått av jobb och packande. Men utöver det har jag hunnit äta mycket god mat i bra sällskap. I torsdags blev det skaldjursplatå på Brasseriet, riktigt gott var det och det var absolut en av de bästa middagarna på hela sommaren.

Indigo hade min favoritsallad denhär veckan igen så hann även med en lunch där. Igår åkte jag och Jossan till Garden och åt en mysig middag där, antagligen sista i sommar.

Likes

Comments

I lördags innan jobbet var jag på 20-års kalas till Jossan. Det var mysigt och vi fick mycket gott att äta, grattis igen! Här är en av mina favoritbilder på oss, några drinkar senare på Rhodos. I söndags tog jag det väldigt lugnt, var rätt trött efter en tung natt på jobbet. Men fick lite packande gjort. Kan inte tro att det är mindre än två veckor tills jag flyttar...

Idag var vi hela familjen ut med nya båten vi just köpt. Åkte ut tidigt i morse till stugan och sen direkt först till Föglö och var där hela dagen och solade. Sen vidare till Sottunga för att äta middag på Salteriet, riktigt gott! Mitt hår, som man ser på bilden, har blivit hur blont som helst av solen så känner knappt igen mig själv. Men en riktig superdag fick vi, sol hela dagen och några nyanser brunare blev man.

Likes

Comments

De senaste dagarna har mest bestått av jobb, åka ut med nya båten och en till kort Sverigeresa. Idag jobbar jag 9.30-03 så blir en lång dag men passar på att göra ett inlägg om lite lägenhetsinredning. Eftersom jag kommer ha en liten balkong i min nya lägenhet finns det även lite inspiration med till den. Hittade en bra lista på Elle om compact living idéer för balkongen som är värd att kika in på, HÄR. På Elle fanns även en lista på 2017s inredningstrender som var lite kul att läsa, den hittar du HÄR .

Likes

Comments

Här är lite bilder på det jag hittade i Stockholm. Voluspa ljuset saijo persimmon doftar såå gott. Väskan, Tiger of Sweden Edita work bag, kommer bli helt perfekt i höst. Resten av sakerna till lägenheten är från Zara Home.

Likes

Comments

Hej! Kom just hem från en välbehövd massage. Det behövdes verkligen med tanke på hur många påsar jag släpade på igår. Linnéa och jag var nämligen till Stockholm över dagen för att köpa lite höstkläder och inredning till lägenheten. Hittade mycket fint på Zara Home och NK hade just fått in min drömväska igår i två exemplar så jag är glad att jag kunde köpa en. Bilder på den och lite annat jag köpte kommer upp i ett annat inlägg här imorgon. Efter en del shopping var vi plötsligt utanför Riche och bestämde oss för att testa om det var så gott som alla säger. Och ja, vi blev ganska imponerade.

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw