Header

​Jag kände för att göra om min blogg så ni kan gå in här istället: www.nouw.com/emmaawihlborg


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Who ännu en arbetsdag. Som ni kanske inte vet jobbar jag på ett café ute i Glemmingebro som heter OlofViktors. Där jobbar jag i café avdelningen. Så jag står lite inne i cafét och serverar och står i kassan men mest i disken. Jag älskar mitt jobb, och jag är riktigt glad och tacksam för att ha fått ett sådant bra sommarjobb och att jag fått ett sommarjobb. Det är inte så jätte många som får tag i ett sommarjobb, så jag är väldigt glad för det. Hoppas att ni har ett bra sommarlov eller semester.
Kram!

Likes

Comments

Igår kl. 00 kom pappa och jag hem ifrån Kalmar där vi hade firat midsommar tillsammans med några vänner till pappa. Vi hade tänkt stanna tills idag men oturligt nog blev jag rent förkyld och vi vart tvungna att åka hem senare på kvällen så att jag kunde försöka få bukt på förkylningen. Som jag sa innan var bi hemma vid 00 och jag gick i stort sätt direkt och la mig. Haha jag vaknade inte förrän halv 12. Dagen är räddad or nah. Nu ska jag packa upp lite grejer och fixa lite på rummet. Sen får jag nog vila lite och försöka få bukt på min förkylning...
Hoppas att du hade en bra midsommar!
Kram!

Likes

Comments

​Här kommer det några bilder från den underbaraste helgen/veckan på väldigt länge. Vi hade föreställningar med publik fredag, lördag och söndag. På söndagen filmade vi även till vår dans film som kommer ut om några veckor. Det är dock en film som man bara kan köpa om man har beställt den via skolan innan vi slutade på teatern. Vi gjorde så sjukt mycket roliga saker under veckan. På fredagen efter föreställningen gick vi och käkade på marinan har i Ystad, och helt ärligt tror jag inte att jag har varit så mätt och skrattat så mycket som jag gjorde där. Folket som satt och åt runt om oss måste ju undrat vad det var som var fel på oss. Sen ska vi ju inte glömma att jag faktiskt blev intervjuad av Ystads Allehandla ( kan se på en bild lite högre upp) Bättre bilder från föreställningen, tagna av fotografer, kommer så fort jag själv har fått de skickade till mig. Nu taggar vi sommarlov och Summer Danze. 

Kram! <3

Likes

Comments

Innan: 
Efter: 

Jag blev faktiskt väldigt nöjd denna gången. Jag fick en riktigt bra frisör som jag helt klart ska fortsätta att gå hos.

 Det ser ut som om jag har färgat det, men det är bara de olika ljusen som spelar ett spratt. Det är min helt naturliga hårfärg. 


Likes

Comments

Nu har det slagit över till ny månad. En sommar månad som kommer vara fylld med En massa roliga händelser och äventyr. Hoppas att Juni kommer bli lika bra som jag tror. Det kommer hända mycket redan denna veckan. Det börjar med  att vi ska ha anvslutningskonsert imorgon med kören. Sen ska jag jobba lite på Lördag. Och sist men inte minst ska vi fira min födelsedag på Söndag med pappas släkt. Jag fyller år på måndag nästa vecka! Aah, så taggad! Egentligen vet jag inte varför, men det är ett speciellt tal eftersom att jag fyller 15 år. 

Jag har ju, som ni märkt, varit väldigt dålig på att blogga. Men nu har jag tänkt börja igen. Skolan är snart slut och sommarlovet är på ingång så tid kommer jag att ha iallafall. 

Kram! <3

Likes

Comments

​Idag vaknade jag jag kl. 05.30 för att åka tåget från Ystad kl.8.02 till Helsingborg tillsammans med mina underbara vänner för att fira Samanthas födelsedag. Jag hade aldrig tidigare varit i Helsingborg så det var en underbar upplevelse och en fantastiskt fin stad, speciellt nu när det är vår och varmt. Vi spendera dagen med shopping, en massa skratt, trams, mat och bilder. Jag hade i alla fall en underbar dag tillsammans med några av mina bästa vänner. <3

Likes

Comments