Header
View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon bloggen, idag är det söndag och alltså den andra advent. Är uppe ganska tidigt idag eftersom att om ett litet tag så ska jag och min mamma åka iväg på ärenden men samtidigt försöka hitta en födelsepresent till min syster som fyller 19 nu om 6 dagar. Jag ska nog försöka att hitta några julklappar också men jag tycker tyvärr att det är så svårt att gå i affärer och hitta något på det sättet att sedan ge bort, gillar mer när man redan har bestämt vilken sak som ska ges bort till vilken person. Känns som om julklapparna oftast blir bättre och lite mer personliga då.

Men, det är iallafall andra advent idag vilket är jättemysigt, jag har i de senaste 5-4 åren hatat allt med julen men jag känner att det inte är så i år. Är faktiskt väldigt taggad inför julen och allt sånt, det enda tråkiga är vädret. Då jag inte är en människa som trivs när det är kallt så är ju inte riktigt vintern min favorit årstid. Speciellt med snön, tycker bara att det är kallt och blött och jag gillar det inte alls, men som tur är så är det iallafall fint att titta på.

saknar värmen

Likes

Comments

View tracker

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga till er nu, jag vet att jag inte har skrivit något här på snart två veckor och jag vet att det är jättedåligt gjort av mig. Anledningen till att det har varit så lite uppdatering har mest varit pågrund av att skolan har behövt gå före, men även att jag inte riktigt har vetat vad jag ska skriva. Som tur är så känner jag att jag vill vända på det här igen, vill få upp inläggen mer och oftare och få i ordning på detta med bloggen. Så ni kan faktiskt förvänta er att det kommer bli bättre här snart.

Då jag har varit borta här på nästan två veckor så borde jag ha jättemycket att berätta, men helt ärligt så kommer jag inte på så mycket att säga om vad som har hänt i mitt liv under den tiden. Det har varit som vanligt, jag har umgåtts med vänner, drunknat i plugg och sen det andra vanliga. Istället för att då skriva upp vad jag har gjort under veckorna så känns det bättre att lägga upp lite bilder som kan beskriva vad jag gjort lite bättre. Men vi hörs snart igen, jag lovar.

Likes

Comments

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Helgen, tyvärr så är det ju måndag idag vilket betyder att det är så långt till helgen som möjligt men då denna skolveckan bara kommer består av jättemycket plugg så kan jag inte något annat än att längta tills helgen kommer och allt veckans plugg kan läggas bakom mig.

2. Vad ser du minst fram emot den här veckan?

Plugget helt klart..

3. Hur har din måndag varit än så länge?

Då jag vaknade upp imorse halv 7 på grund av att klockan ringde och hade världens största halsont och huvudvärk så valde jag istället att stanna hemma och ta det lugnt samt plugga lite. Har vart jätteskönt och är nöjd över att jag tog det valet imorse då det verkligen behövdes. Det enda tråkiga är att jag dock inte mår så mycket bättre nu, men jag kommer ändå att dra mig till skolan imorgon då det är prov på schemat.

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Vila upp mig och försöka få mer tid till vännerna.

5. Vilka 3 ord beskriver ditt humör för den kommande veckan?

Fokus, stress och längtan.

6. Vad gjorde du igår kväll?

Låter det tjatigt om jag säger att jag pluggade igår med? förlåt haha men det är verkligen det som mitt liv består utav till 80% i nuläget. Men igår på dagen så var jag iallafall inne i stan med min farmor en liten stund för att luncha tillsammans och kolla i lite butiker.

7. Veckans favoritserie?

Gossip girl helt klart. Har redan sett hela serien flera gånger och om jag minns rätt så ser jag nu om den för en 10onde gång ??. Världens skönaste serie att ha på i bakgrunden när man pluggar eller bara vill ta det lite lugnt. Rekommenderar den serien starkt om ni inte redan har sett den.

8. Vad åt du till frukost idag?

Rostade mackor med ost, gurka och aromat tillsammans med ett glas varmt te.

9. Vilken tid på morgonen vaknar du denna veckan?

Har en klocka som ringer 6:30 och 6:45 varje vardagsmorgon oavsett om jag har sovmorgon eller inte. Men sen så ligger jag nästan alltid kvar ett litet tag i sängen beroende på när jag måste ta min buss till skolan.

10. Vad för kläder har du på dig just nu?

Svarta yoga pants med en vanlig svart tjocktröja tillsammans med ett par vita fluffiga tofflor.

Likes

Comments