Har inte bloggat något igår eller idag och anledningen är att jag har haft fullt upp med att göra andra saker. Direkt efter skolan igår så åkte jag hem och satte mig ner med plugget. När klockan sedan blev 6 så åkte jag och min kompis Tilda iväg till gymmet för att spendera nästan 2 timmar där. Var jätteskönt att få känna att jag kommer igång med träningen. Var jättetaggad och det är jag fortfarande. Dock så känns det i kroppen idag att jag tränade igår, men det är ändå skönt.

Idag har jag tyvärr inte heller gjort något jätteintressant. Åkte in till Göteborgs stadsbibliotek idag vid 2-tiden med två kompisar och där satt vi i flera timmar och pluggade tillsammans. Kom hem någon gång mellan 6-7 och efter det har jag inte gjort något speciellt förutom att spendera tid med min familj. Vi har suttit lite framför dator då vi håller på att leta efter någon resa nu till sommaren. Tror det blir till Spanien, Grekland eller Italien. Men vi får se.

Likes

Comments

Dagen började med att min ibs var som starkast. Hade jätteont i min mage och kunde knappt röra mig vilket slutade med att jag fick stanna hemma från skolan idag och plugga hemifrån. Tycker det är ganska skönt att få vara ensam hemma en hel dag och plugga i sin egna takt i en skön miljö. Men mitt magont gör så det blir ganska så svårt att njuta av lugnet.

Sitter iallafall i soffan just nu med en värmekudde på magen och en mugg med te. Försöker att plugga lite juridik då jag har prov om 2 veckor. Vill komma igång med det största plugget nu redan ett tag innan så jag förmodligen slipper stressplugget i slutet då detta är ett väldigt stort prov som jag verkligen vill lyckas med. Men ska gå tillbaka till pluggandet nu och lägga bloggen lite åt sidan och så kommer jag tillbaka här snart.

Likes

Comments

Godmorgon, klockan är nu snart 8 och jag sitter och dricker oboy samtidigt som jag kollar på ett avsnitt av Gossip Girl, lätt min favorit serie genom åren. Ska iallafall snart gå upp till mitt rum och börja göra iordning mig inför skolan. Börjar 10 idag men åker hemifrån redan klockan 9 så åker om en timma. Är verkligen jättetrött idag och orkar inte med att skolan börjar igen, är så trött att jag knappt kan hålla mina ögon öppna. Har verkligen ingen aning om hur jag ska klara av att vakna till skolan varje dag men jag får hoppas på det bästa och att jag lyckas. Men det blir nog lite lättare när jag tänker att jag får lov igen vecka 7. Även om det är vecka 2 nu så känns det ändå skönt med att det iallafall inte är en evighet tills nästa lov.

Men ska iallafall ta och fixa mig inför skolan nu och så hörs vi sen igen, puss.

Likes

Comments

Jag har inte vart den personen som haft nya nyårslöften varje år som jag sedan anpassar mitt nya år till. Utan istället för att sätta upp flera löften som man sedan får ångest över i slutet av året när man misslyckats med att hålla dem, så försöker jag mest se det som mål, eller bara saker som jag ska tänka på mer under årets gång. Men tänkte iallafall dela med mig av mina "nyårslöften" för 2017.

< Lugn, ej stressig vardag - Ska verkligen försöka att ta det lugnt detta året, både när det kommer till skolan men även till min vardag. Vill bli av med min inre stress som jag har haft i några år nu. Känner att detta löftet är det viktigaste för 2017 då jag vet att både mitt psyke och min kropp inte kommer klara av att fortsätta vara så stressad som jag har vart. Så detta löftet är nog det som jag kommer behöva jobba på mest men det är även det löftet som jag helst vill lyckas med. Får hålla tummarna att jag lyckas.

< Bort med mitt negativa humör, fokusera på det bra - Jag har väldigt länge vart en ganska så negativ människa och alltid fokuserat mer på det dåliga som hänt då jag har känt att jag måste lösa alla dåliga problem i mitt liv och min vardag, men tyvärr så har det gjort att jag har missat väldigt många positiva och bra stunder i mitt liv. Detta har även en stor del i att jag blir så stressad, men under slutet av 2016 så började jag ta tag i detta och jag blev faktiskt mer positiv och började strunta i allt det dåliga och försökte fokusera på det bra. Vilket är det som jag har tänk att fortsätta med nu under nästa år.

< Prioritera min tid rätt. Få bättre koll på min vardag. Använd tiden på ett bra sätt - Vill få ut det bästa från 2017 som jag kan och vill därför ta vara på tiden jag har, ska försöka använda tiden på rätt sätt och med rätt personer. Känner att detta nya året kommer bli det bästa året i mitt liv, men det blir ju som man gör det och därför ska jag försöka strukturera min vardag och prioritera rätt. Vill få tid för både det viktiga i vardagen men även det roliga.

< Träna mer, på riktigt - Största klyschan, jag vet. Men är faktiskt seriös nu. Ska dock inte träna för att fixa till min kropp eller för beach 2017 som många gör, utan jag ska göra det för att jag vet att jag kommer må bättre av det. Känner att när man tidigare försökt komma igång med träningen bara för utseendets skull så har man inte lyckats lika bra, men jag kommer att må så mycket bättre om jag kommer igång med träning i min vardag igen. Vet också att jag kommer kunna hantera min stress bättre om jag har någonstans att gå till och försvinna ifrån stressen att tag, vilket jag kommer kunna göra när jag tränar.

Detta är mina nyårslöften för 2017, har ni några löften för året och i sånna fall vilka då?

Likes

Comments

849kr - 509kr (-40%)

1.699kr - 679kr (-60%)

1.499kr - 449kr (-70%)

549kr - 329kr (-40%)

549kr - 329kr (-40%)

1100kr - 770kr (-30%)

1199kr - 599kr (-50%)

499kr - 299kr (-40%)

1599kr - 959kr (-40%)

/Inlägget innehåller annonslänkar/

Likes

Comments