Idag är det ingen vanlig fredag utan idag var det sista skoldagen på ett tag då det är sportlov nästa vecka. Har längtat efter denna fredagen så jäkla länge och det är så skönt att dagen äntligen är här. Åkte hem direkt efter skolan, åt lunch och vilade upp mig lite. Hade nämligen bara sovit tre timmar i natt och var så sjukt trött så behövde åka hem lite och sova för att kunna få tillbaka min energi. Men senare vid sju tiden så åkte jag iväg till gymmet för att gymma lite. Tror nog inte att jag någonsin har svettats såhär mycket under ett gympass innan, stinker verkligen svett och känner redan nu vilken grov träningsvärk jag kommer ha imorgon när jag vaknar. Men det är ändå skönt för då vet jag att det jag gör funkar.

Men jag sitter just nu i omklädningsrummet på gymmet och väntar på min mamma som ska komma och hämta mig för att sedan köra mig till Alice där jag ska spendera natten. Hon åker nämligen iväg till Italien imorgon så vi ska bara ta det lugnt ikväll och umgås vilket kommer bli jätteskönt, men hoppas att ni har haft en skön fredag och att ni får ett bra lov och så hörs vi snart igen. Puss

Likes

Comments

1. Jag föddes den 18 September 2000, men föddes två veckor för tidigt så skulle egentligen vart ett oktoberbarn.

2. Jag har läst alla Kepler böcker om kriminalkommissarien Joona Linna. Rekommenderar dessa böckerna jättemycket då alla hans böcker är så sjukt bra. Dock är dem ganska hemska/läskiga så om ni inte tål sånt så bör ni inte läsa.

3. Är nog helt ärligt inte rädd för något alls. Har alltid varit den modiga av mina vänner.

4. Har världens största crush på Måns Zelmerlöw. Har haft det sen jag var liten och jag kommer alltid att ha det. Kommer ihåg när Måns var programledare på Eurovision Song Contest och jag började gråta för att jag tyckte han var så snygg.

5. Gråter jätteofta och nästan alla mina vänner har sett mig gråta, men skulle dock aldrig gråta framför någon om det handlade om något seriöst. Vill inte att folk ska få veta mina svagheter.

6. Är en jätteöppen person när det handlar om allt förutom kärlek. Berättar inte ens för mina närmsta vänner vad killen jag håller på med heter i efternamn förens det verkligen är seriöst. Tycker det är skönt att inte mina vänner känner killen jag gillar för då blandar de inte i sig i småsaker som blir till drama.

7. Har tappat min mobil kanske 15 gånger så att den har gått sönder, bland annat en gång i en toalett.

8. Jag är verkligen sämst på engelska, tyvärr. Kan ganska mycket i engelskan men är så osäker när jag ska prata det så då blir det bara fel pga nervositeten.

9. Är laktosintolerant men dricker/äter dock saker med laktos hela tiden. Har även IBS.

10. Har använt lösögonfransar varje dag i snart ett år.

11. Är jätteofta relations psykolog till mina vänner och hjälper alltid alla med kill/tjejproblem. Har bästa tipsen och vet alltid vad man ska göra i alla situationer. Dock så är jag singel själv.

12. Är väldigt allmänbildad och ett av mina mål i livet är att veta lite om allt möjligt som finns. Vill att om någon ställer mig en fråga om något så ska jag antingen ha ett svar eller kunna diskutera det, oavsett vilket ämne det är.

13. Hatar tacos jättemycket.

14. Föddes med en njursjukdom och har endast en fungerande njure.

15. Har väldigt långa ben vilket slutar med att jag går jättefort. Går överdrivet fort och det vet jag. Vet några av mina kompisar som behövt jogga för att komma ikapp mig.


16. Har haft ett grovt beroende av energidricka, dock så har jag nästan precis blivit av med det.

17. Har blåa ögon men på mitt högra öga så är den övre halvan grön.

18. Går alltid in i en slags depression under vintern, hatar allt som har med vintern att göra.

19. Blev skjutsad av min kompis på en cykel en gång när vi gick i 3an och det slutade med att jag fastnade med min fot mitt bland alla ekrarna i hjulet. Fick stå på ett ben i 40 minuter tills ambulansen och brandkåren kom och tog loss mig. Har fortfarande kvar ett ärr på min fot.

20. Gillar faktiskt skolan väldigt mycket.


Likes

Comments

Och nu är jag äntligen tillbaka på bloggen igen. Tog mig själv en liten paus ifrån bloggen ett tag för att bara vila och ta vara på min fritid så mycket som möjligt. Har verkligen haft världens skönaste början på detta året och hoppas verkligen att det kommer fortsätta så, men bara för att jag skriver ner det här så kommer väll fortsättningen att vara skit, men peppar peppar. Hoppas verkligen året fortsätter lika bra som det varit för har haft en sån jäkla bra början. Har inte haft något stort drama eller bråk med någon jag känner, skolan har känts överraskande bra (förutom att jag åkte på en riktig stor förkylning eller något annat virus och fick ligga hemma en hel vecka), har inte haft några familjeproblem och jag har även kommit igång med träningen, på riktigt. Allt har verkligen känts bra och jag kände på mig innan året att 2017 kommer bli det bästa året i mitt liv än så länge och som det ser ut nu så kommer det bli det till 100%.

Men har ju ändå varit borta från bloggen i ca 3 veckor vilket jag vet är en väldigt lång tid, men vad har hänt sen sist? Först och främst så har jag klippt mitt hår, JÄTTEmycket. Hade ju hår ner till naveln från början och så tog jag och klippte mig lite. Men det lilla höll inte länge utan så fort jag började klippa lite i håret så blev jag bara mer och mer sugen på kortare hår. Men alltså, det blev jättekort. Dock så är jag faktiskt väldigt nöjd med min längd. Känner mig nästan äldre bara för att jag klippte mig kort, haha nej men jag tycker att det är en skön längd och det känns jättekul med en förändring på mitt utseende då jag alltid haft väldigt långt hår. Men förutom mitt hår så har mitt humör också ändrats väldigt mycket. Om man kan säga så. Ifall ni minns mitt inlägg om mina nyårslöften så skrev jag att jag skulle försöka bli mer positiv och börja fokusera mer på det bra och inte på de det dåliga och det är precis så jag har blivit. Är nästan aldrig negativ och gnäller aldrig över småsaker i vardagen längre, vilket jag tyvärr gjorde minst fem gånger i skolan förut. Men ska inte gå in för mycket på vad ni har missat under denna tre veckors tid som jag inte har bloggat då jag nämligen hade tänkt att skriva ett enskilt inlägg om det lite senare. Men innan jag säger hejdå så tänkte jag kolla med er ifall det är något speciellt inlägg ni önskar få? Svaren på frågestunden kommer också väldigt snart. Puss.

Likes

Comments