Alltså va? Vad hände igår ens?
Natten innan hade jag gråtit flera timmar efter att ha läst om andra som träffade Justin, jag var verkligen heeeelt förstörd av att ha missat honom när han väl befann sig här.

Så igår tog jag bussen till Luleå som vanligt för skolan, men fick då veta att jag inte ens hade någon lektion. Så jag & en klasskompis hoppade istället på bussen till Kallax och tack vare en kompis som går på flygtekniska där Justin hade sitt privatflyg så hittade vi dit.

Vi kom dit kring 12 och bara satt och väntade, vi hade fått information om att han skulle komma antingen på fredagen mellan 13-15 annars skulle han komma på lördag.
Vi valde att stanna kvar ändå och några timmar senare kommer Justins flygvärdinna och berättar att han är bara en timma bort.
Bara den känslan var helt galen!!!

Bilar körde in & ut flera gånger genom grindarna till Justins flygplan. Vi lärde oss vilka chaufförer som körde vilka bilar och tänkte mest "jaha det är bara dem nu", men vem satt i baksätet på samma sida som vi stod på helt plötsligt???? JUSTIN DREW BIEBER!!! Den känslan, helt obeskrivlig. När han ser oss ber han chauffören stanna bilen och så vevar han ner rutan.

Han frågar hur vi mår, hur våran dag varit, om vi ska på summerburst i helgen, hur lång tid det tar att flyga till Stockholm från Luleå osv.
Han var så trevlig & tog sig verkligen tid för oss, han kändes så himla jordnära!

Direkt han åkte vidare brast det, grät så mycket av glädje & chock, kan fortfarande inte förstå att han var där?! Min största idol någonsin genom alla år, så overkligt!!
Att jag ens pratat med honom är helt ofattbart, är helt överlycklig!!

med respekt till honom frågade jag inte efter bilder, utan tog bara några smygbilder i början heh

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments