Hejsan alla godingar!

Alltså.. Förlåt!! Jag har varit borta alldeles för länge, det är nästan skamset! Men till mitt försvar så har vi haft det tufft angående vår boendesituation så vi har varit mitt uppe i flytt, städ och jobb.

På torsdag ska jag och min kära vän @feliciawastfelt göra naglar - men skulle behöva inspiration! Skicka länkar till fantastiska naglar nere i kommentarerna.


Ha det bäst! Kramar


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!!

Ledsen att jag inte haft tid att blogga i helgen, men det har gått i ett kör! I fredags hade vi över ett par vänner och vi åt middag tillsammans. Vi tjötade hela kvällen fram tills Jonas somnade i soffan - då fick dem åka hem, haha!

I lördags och söndags grejade Jonas med bilen medan jag satt och planerade hela julen. Framförhållning, eller? Var i alla fall för trött för att orka sätta mig och skriva på bloggen dessa dagarna.

Men idag är jag tillbaka! Denna veckan har jag massor planerat. Förutom att jag ska jobba så ska jag även börja lite på mina kära julklappar, som både är handgjorda och för det mesta - ekologiska. Har plantor som ska omplanteras och en övervåning som behöver fixas i ordning.

Just nu är det ett stort kaos på övervåningen. Alla våra sommarkläder (+ kläder jag inte kommer in i längre), ett skrivbord som är nedmonterat, en tv-bänk, massvis med småprylar, julpynt och massor med annat ligger där uppe. I ett kaos. Det är något jag har velat ta tag i ett tag men finns så mycket annat som är bra att ta tag i först.

Slänger in en bild från i söndags! Många kramar!


Likes

Comments

Godmorgon till er alla där ute!

Jag vaknade klockan 5 i morse för att få tillräckligt med tid att göra mig i ordning till jobbet. Har suttit och druckit mitt morgonkaffe i lugn och ro, hur härligt?? Det jag tycker om mest med att bo i detta huset är att man kan ha tända ljus lite överallt. Mysfaktorn kan inte bli bättre!

Idag jobbar jag fram till 15:30 och just idag fasar jag för att gå dit. Att ta hand om 17 små barn är riktigt tufft vissa gånger, hoppas innerligt att det kan bli en lugn dag även om man jobbar i förskolan. Just nu sitter jag och ser fram emot att få blogga om alla mina idéer. Satt här om dagen och pratade med en av de goaste tjejerna i världen och jag har nog aldrig brainstormat så mycket som då.. Det blev en redigt lång lista kan jag säga.

Har jag tid och ork att sätta mig och skriva om något ämne när jag kommit hem från jobbet så gör jag det.

Många kramar!

p.s. äckligt dålig kvalité på bilden nedan, facebook ni vet, kända för deras fantastiska bildkvalité

Likes

Comments

Hejsan!

Idag gick jag upp ganska tidigt för att hinna göra mig i ordning till jobbet. Skift är vad som står på schemat och jag börjar jobba om ca 1 timme igen. Imorse innan jobbet så försökte jag packa upp de 5 sista lådorna jag tog med mig från mina föräldrar igår. Alltså - hur mycket skit?! Kläder, kablar till PlayStation2, gamla skolböcker och massor med onödigheter hittades i dessa lådor.

Efter det gick jag till jobbet och var med barnen i 1,5 h. Under min så kallade "rast" så gick jag hem och kollade ett avsnitt av serien Lucifer - som är den mest spännande och roliga serie jag någonsin tittat på. Jag krattade även halva gräsmattan. Våran gräsmatta är jättestor och det står ett 350 år gammalt träd vid sidan av trädgården vilket - på hösten - resulterar i fruktansvärt mycket löv.

Nu ska jag ta och käka lite korvstroganoff med ris till lunch innan jag går tillbaka till jobbet. Delar med mig lite bilder från dagen än så länge! Många kramar!Likes

Comments

I allmänhet det bästa någonsin.

Jag har skaffat mig en blogg?!

Wihoo! Idag bestämde jag mig för att skaffa en blogg med inspiration av @feliciawastfelt! Helt fantastiskt! I denna hade jag tänkt berätta om hur mitt liv ser ut, ventliera vardagen och skriva om allt det roliga som händer när man flyttat från stan ut på landet. Hoppas ni alla får en trevlig läsning. Många kramar!!


Likes

Comments