View tracker

Godmorgon mina vänner!
Ny vecka, förstår inte var tiden tar vägen men springer iväg gör den iallafall.
Igår var en stor dag i mitt liv för tog bort tandställningen efter 3år, har inte riktigt fattat det än för har gått och blivit van vid att känna stålet hela tiden, men vilken lättnad det är att kunna äta i hyfsad normal takt igen och framförallt kunna äta vad jag vill, fick även lite cred för ha skött tänderna förvånansvärt bra så det man självklart glad över.
Igår lyckades jag även köpa biljetter till SUMMERBURST GÖTEBORG 2K17 , såååå gött!! Och längtar något otroligt mycket redan!

Hur ser dagen ut idag då? Jo, ska ringa vårdcentralen närsom för att få mina intyg sen dra mig till tandläkaren en sväng till för att fixa de sista, samt fotbollsträning ikväll och hoppas som vanligt att ryggen samarbetar.
Kram

Instagram - erikssonemmma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!
Denna dagen består av en väldigt nyttig frukost, som jag ska försöka få in i rutin nu, men med lite variation förstås eftersom frukost är ett av det godaste måltiderna på dagen tycker jag. Men något jag insåg när jag tog fotot är att när jag flyttar hemifrån så ska jag ha ett vitt matbord eller något som är en aning mer enfärgat för tycker det är så viktigt att det bara inte smakar gott utan att det ser gott ut med, äta med ögat.
Dagen kommer bestå av att kika på olika jobb, möte och även fotbollsträning, dock lär jag inte vara med på grund av att ryggen inte samarbetar just nu, men hoppas på att kunna komma igång snart.
Har ni något bra tips hur man får till rutiner snabbare och enklare?

Likes

Comments

View tracker

Hejhej!
Måndag ännu en ny vecka och det är bara 33dagar kvar till julafton, vart tar dagarna och tiden vägen?! Har inte ens haft någon som helst tanke på julklappar i år konstigt nog.
Helgen har varit både mysig och rolig för min del, och känner att jag äntligen börjar sakta men säkert ta tag i livet igen, har lyckats fixa ett gymkort men ska inte börja förens nästa vecka.
Den här veckan är inte så värst planerad alls förutom:
Tisdag:
Kolla fotbollsträning
Onsdag:
Hockey-onsdag

Likes

Comments

Den 20 juni år 1997 midsommarafton föddes lilla jag på BB i Växjö

Har varit laktosintolerant sen dag 1, och även misstankar av glutenintolerans som försvunnit

Gjorde min första tatuering för 1 månad sen exakt

Jag är en sjukt dålig förlorare

Våren 2016 tog jag studenten

Varit i Magaluf 2016 och även legat på sjukhus där (inte för mycket alkohol)

Om exakt 79 dagar ska jag på Green Day med Alice!!

Och även om 18 DAGAR FÖRSVINNER MIN TANDSTÄLLNING, fatta sjukt

Jag älskar lakrits och aldrig kräsen när det kommer till mat

Jag har en halvlillebror och två plastsyskon

Haft körkort i 1 år och 3 månader

Hatar ormar och öronvax, haha

Jag älskar att bada

Jag är nästan alltid glad och aldrig arg/sur

Sist men inte minst älskar jag att hitta på saker

Likes

Comments

Ny dag! Och inget planerat!
Vart vaken sen en halvtimme tillbaks efter ha kört inatt och kom inte i sängs förens vid kl 02.30.
Kommer inte hända mycket idag förutom leta jobb som vanligt, eventuellt åka och hälsa på mitt gamla dagisjobb för saknar det väldigt mycket.
Ska även ta tag i att leta efter ett vettigt gym som inte kostar skjortan för astman pallar inte kylan längre när jag är ute och springer vilket är väldigt surt för hatar löpband, mycket skönare att ut och jogga vart du vill.

Så om ni har något bra gym får ni gärna ge tips i Alvesta eller Växjö!
Kram

Likes

Comments

Hej fina ni!!
Tänkte gå igenom helgen lite kortfattat, grace på fredag inte haft så kul på länge, lördag tog jag och Alice det lugnt även söndagen med.
Gårdagen däremot bestod av att vakna upp hos Alice åka hem och söka jobb, senare på kvällen hockey vilket ha blivit lite av ett intresse att kunna göra något som skiljer sig lite från vardagen, matchen slutade tyvärr 0-2 men de kämpade in i dem sista.
Även idag vaknade jag upp hos Alice, men tog bussen hem till pappa sedan för ska som sagt söka nytt jobb vet bara inte vad jag vill jobba med, för tycker om att göra allt möjligt.
Nu ikväll var jag förbi min kusin och hennes barn för lite fika och mys.
Hoppas er kväll blir lika mysig!
Kram

Likes

Comments