Bara tanken av att slår mig ibland, den bara slår till som en stekpanna i huvudet eller en rejäl bakfylla.
Undra hur min framtid kommer vara, för bara knappt 1 år sedan var den redan nästan som klar planerad och nu knappt 1 år senare så har jag varit utomlands 2 gånger och har stora val att göra, men jag tror jag skippar dem för känns inte som tiden är inne för att plugga utomlands, magkänslan säger bara starkt nej stanna hemma du har det bra med dem vänner du har nu och du blir lycklig av dem. Men att inte veta hur framtiden ser ut skrämmer mig lite, visserligen är jag ung fortfarande, 20 om knappt 3 månader och har då precis gått ur tonåren enligt siffran men i hjärnan fortfarande kvar när jag vill. Men att inte veta varken om jag vill plugga eller jobba och isåfall om jag tänker satsa på att jobba vad i hela friden då när jag älskar allt, samma med boende lär jag ha flyttat in i mitt egna lilla kryp med någon eller själv in i en ny stad eller i Växjö där jag får inreda alldeles själv allt och bli helt självständig eller dela tankarna med någon person. Tanken skrämmer så väl, allt få man ta som de kommer, för planera funkar inte för allt ändras mer eller mindre hela tiden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejhej!
Här är vädret underbart och kan faktiskt inte klaga nånting, i fredags åt vi frulle utomhus vilket var hur mysigt som helst och senare drog vidare till stranden där vi var mer eller mindre hela dagen och även käkade gott och senare på kvällen stack vi ner på stan för lite partaj men vi stack hem redan vid kl 02 för vi var helt enkelt för trötta, lite hemlängtan har vi haft men denna staden är ju alldeles för fin nästan med alla sina sjuka byggnader.
Lördagen ringde klockan vid 10.30 och de var bara upp och hoppa för att fånga solens värme, dock var det inte super varmt, men det var och är karneval vilket är väldigt kul för de går verkligen in till 100% här, kvällen blev även den utgång och kom hem vid kl 07.00 i morse.
Vi hörs snart! Hade!

Likes

Comments

Goddag!
Hoppas allt är bra med er, med mig och Emelie är de superbra, för vi är i Spanien och göttar oss rejält, gårdagen bestod av att checka hur staden ser ut och de ser väldigt positivt ut faktiskt.
Gammal men fräsch stad som har sin lilla charm och glans, det är inte skitigt vilket är otroligt skönt och staden vi är i heter Malaga.
På kvällen kollade vi runt på olika nattklubbar för utgångar är är torsdagar, fredagar och lördagar, helt okej utbud men man får tänka på sin plånbok och öppettiderna är 00.00-06.00 så lite skillnad från Sverige, dock saknar vi den svenska musiken men funkar med spanskt också.
Syns!
Hade!

  • RESA
  • 237 readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Hoppas ni ha sovit bättre än mig inatt, för vaknade av att höra mansröster i lägenheten och inser att idag får vi fiber i huset, vilket är väldigt kul.
Idag finns en hel del att göra och hoppas verkligen på att kunna hinna med allt. Gårdagen var jag hemma hela dagen men stack ute en gårunda.

Hade!

Likes

Comments

Godkväll!
Er helg hur var den?
Min bestod enbart av spontanitet, fredagen drog vi ut på grace som var helt okej dock inte så mycket folk men de är helgen innan löning så inte konstigt, lördagen sov jag ungefär hela dagen och senare drog på en väldigt trevlig kväll.
Passade på att åka hem till pappa idag för att mumsa i mig lite tacos som var allt för längesen senast. Nu blir de att ligga i sängen och kolla film tills ögonen slocknar.

Hade!

  • 301 readers

Likes

Comments

Hej!
Idag låg och drog mig lite extra till kl 09.45 sen var de upp och käka lite frulle, duscha och eventuellt förbereda lite inför kvällen om de blir något men ryggen strejkar just nu så rehab är vad som ligger prio hos mig.
Hoppas er dag blir mer händelserik än min. Trevlig fredag!

Hade!

Likes

Comments

Tjenixen!
Bloggandet går finfint, börjat komma in mer i vardagsrutiner nu, gårdagen bjöd på så himla fint väder så var ute hela tiden, hann även med en sväng runt sjön med Emelie kan inte säga mer än att jag njöt galet mycket.
Idag vaknade jag efter en dålig nattsömn, bra frukost dock och sedan vidare till gamla jobbet för lite ärenden. Vid kl 15.00 hade jag tid hos läkare eftersom jag har varit i Thailand och inte känt mig helt hundra efter det, men besöket gick helt okej, men nu ligger jag hemma med ryggont och tvekar starkt på om jag ska hänga med ut imorgon och fira än vän eller stanna hemma. Så himla konstigt har blivit lugn och inte alls festprissen Emma längre utan nu hänger jag mest med för umgänge och inte för att dricka alkohol och slösa pengar.

Imorgon är de fredag hörni! Lär bli ett inlägg då men inte förens sen på söndag igen.
Hade!

Förresten funderar jag skarpt på att klippa håret, va tycker ni?

Likes

Comments