Godkväll!
Har en fin tendens att lägga upp inlägg på de mest oaktiva tiderna, men bry mig inte.
Dagen börja otroligt segt efter bara knappt 3h sömn efter gårdagens arbetspass och sedan upp med tuppen idag igen.
Dagen i sig ha flugit på rätt bra, ha även börjat tänka hur jag vill sätta mina mål längre framåt, och efter detta råkat somna tungt efter jobbet och vaknade kl 20.
Men om min framtid och mål lär inte skrivas ut i bloggen än, eftersom måste suga på den karamellen ett bra tag till!
TB Spanien i februari, lär bli av igen garanterat!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känner ni igen rubriken? De gör jag.
Och det handlar om mina egna beslut vad jag vill och hur jag vill att min vardag ska se ut.
Just nu går de 1000 tankar om inte mer dagligen igenom mitt huvud om verkligen ALLT, livstil, vardag, framtid, ekonomi, plugg, mående i princip allt man kan tänka sig. Visst ska vara stolt över mig själv som flyttat hemifrån och snart bott icke hemma i halvår, men ÄNDÅ är de så himla många beslut som måste tas lite pågrund av att min rygg inte mår helt 100 just nu och de tär något förbannat på mig, sömnen och även personligheten.
Har ett jobb sen snart 2månad tillbaka och älskar det kan inte klaga något vis för är världens goaste personal de enda hindret är mig själv och min rygg som gör att ingenting blir 100% lätt längre.
Många andra beslut håller jag för mig själv, men en sak jag har fått nytta av att flytta hemifrån är en ny underbar stad, nytt folk, bredare ordförråd, ännu en dialekt, mognat och även att de går inte att slänga iväg pengarna man måste tänka logiskt och ekonomiskt för att kunna planera sin vardag.

Och att Stockholm är i mitt hjärta!

Likes

Comments

Hejhej!
Sommaren börjar närma sig sitt slut, barn/ungdomar/vuxna börjar kom in i sina rutiner igen och kanske börjar på en ny skola, går sitt sista år eller börjar jobbet igen efter en semester.
Och då kom tanken vad jag vill göra med min framtid, just nu jobbar jag på ICA och trivs men så kom EFs studietidning hem till postlådan idag här hos mamma. Självklart börjar tankarna som har kommit och gått under en längre tid att plugga utomlands och upptäcka världen och andras kulturer, för vara utomlands kan nog vara ett av dem bästa sakerna jag vet.
Tillbaka till ämnet, plugga, gick restaurang- & livsmedelsprogrammet med högskoleförberedande inriktning för insåg väldigt fort att denna linje var inget att ha, så tankarna kring plugga vidare och kunna nå mål med en bredare utbildning är nästan ett måste.
Socionom eller något inom fastighetsbranschen har funnits även ett tag om det skulle bli plugg här hemma i Sverige, för vill verkligen komma någonstans och fixa mitt egna liv och ekonomi till 100%.
Men vi får se lite, dock blir det bara fokus på jobb just nu för att få ännu mer klarhet i allt. Somsagt väldigt lockande tanke.

Likes

Comments

Tjena!
Måndag, början på en ny vecka och ännu en dag med huvudvärk, hatar det så mycket för det stör verkligen koncentrationsförmågan till nästan 100%, men man är ju man och inte mus så försöker att inte tänka på att.
Kvällen spenderas i sängen med mitt block där alla hemlisar står, haha cringe och även en bok då mitt intresse tydligen för böcker har kommit igen efter si sådär 12år, bättre sent än aldrig.
Längtan efter storstaden börjar dock krypa fram återigen och hoppas eventuellt att ta en sväng snart.
Där tog det stopp, ha en trevligt kväll!

Likes

Comments

Morron!!
Ännu en natt med dålig sömn, vad gör de.
Tänkte bara berätta allmänt läget just nu, kan börja med att jag har nu bott i lilla Stockholm i 3månader snart vilket är helt sjukt, att jag har klarat mig själv så länge fast hemlängtan smyger fram en aning just nu, hem till nära och kära och framförallt mina som djur.
Har iallafall maaaybe blivit ett jobb rikare, och även svagare i högerbenet pga en sjukgymnast förmodligen klämt till en nerv så känseln i benet lyser med sin frånvaro och långsamhet, men kan inte hålla mig borta från att träna lite, då dagarna mer eller mindre består av att sitta hemma och ta det lugnt.
Veckan i sig har jag hunnit med taco med bella, och även fått smaska på en fisksoppa med fint sällskap.
Något mer annars? Nej händer inte supermycket just nu, mer än att jag har fyllt vuxen (20) som firades på akuten men efter de smörgåstårta och vin vilken i sin del var en njutning för själen, lol haha.

Likes

Comments

Kära du, ja du, du vet så väl vem du är och vem din så kallat coola polare var. Jag kanske ska skriva kära NI istället, jag skriver inte kära för jag tycker om er utan raka motsatsen.
Att ni på 30sek kunde förändra en tjejs liv och hennes livsstil totalt, jag vet inte om jag ska klassa det som mobbing eller att ni bara var allmänt bakom flötet men vi kan säga något mittemellan, för att få det till att låta mildare.
Jag har en fråga till er? Hur tänkte ni när ni fick för er att sparka undan båda hennes ben så hon ramlade på en sten och frusen mark pga av att hon var snäll och gav tillbaka din coola väns mössa men hon fick inte sin tillbaka, hur tänkte ni i den sekunden?
Det enda som hon fick var ett telefonsamtal där ni sa "förlåt" vi kanske ha förstört ditt sportlov eller vi hoppades på det till och med hon hoppades så otroligt mycket på det.
Men när i själva verket påverkade hennes fotbollskarriär och ridningen som hon älskade så mycket, det var inte det enda för varken ni eller hon och hennes familj visste inte att de skulle sitta i, hon fick börja hos sjukgymnast en helt underbar person som försökte med allt för att rätta till flickans rygg och bäcken, som alltid hjälpte för stunden men aldrig i längden.
Alla övningar som hon gav flickan i hopp om att kunna få allt 100% igen, alla övningar som behövdes göra innan fotbollsträning och ridning eller vilken som helst aktivitet som innebörden var fysisk, men hon gav senare upp sportvärlden för att slippa allt krångel och ont.

8år har nu gått och detta hände dagen då vi fick sportlov i 6an, jag skriver inte detta för att jag tycker synd om mig själv utan jag skriver detta just för att jag vill att barn och även äldre borde tänka till steget längre på vad dem gör för vissa saker kan skada mer än vad man tror, att de finns skojlek ibland där sparka undan benen är vad den går ut på, ge FAN i det, för ni vill inte att de ska bli som för mig, där jag fått ge upp till och med ridningen pga bäckenet vill inte vara på sin plats, att jobb blir till och med ett besvär är något som tär något otroligt för man vill så mycket men måste tänka på minsta lilla. Jag gråter över det ibland inte för att jag är ledsen utan för att jag blir förbannad att det enda jag fick var ett "FÖRLÅT", tanken ha funnits många gånger att konfrontera er när jag är på stan och ställa er frågan "hur skulle de känns om ni var tvungna att ge upp fotbollen/innebandy för att inte ha ont? Hur skulle de kännas för er om jag sparkade undan era ben på frusen mark och sten?"
Jag hoppas innerligt att ni läser detta.
Ha en trevlig fredag folket för det ska jag!

  • 245 Readers

Likes

Comments

Goddag! De enda min blogg består av är när jag behöver cool down mig själv. Så låt stå.
Något jag har väldigt svårt med och mer eller mindre alltid haft sen början av tonåren är att ta tag i mig själv och känna efter hur jag exakt känner för saker och ting, har den dåliga förmågan att övertänka som visserligen de sägs att de omtänksam och aningen smarta människorna gör, men tänker inte dra alla över en och samma kant.
Något jag inte dagligen men månadsvis i perioder har struggle med är att kontrollera mina känslor, att de väldigt ofta bara finns en av och på knapp och inget standby-läge men övar på.
Där har jag och tackar min mamma för att hon står ut med att lyssna på mitt eviga prat där jag är så oense med mig själv på grund av envis- och omtänksamheten, där jag många gånger bara vill stänga in mig själv helt och bara vara ensam eller åka iväg enbart för att coola ner mig själv, jag har lyckats åstadkomma 2 nya saker dock som jag är väldigt stolt över mig själv, och det är att skippa de mest populära sociala medierna som stressar min hjärna för mycket, jag skulle helt ärligt kunna stänga av den helt för.
För egentligen varför är det så himla viktigt? Om de är något kan man fråga istället.
Men iallafall, jag vet inte mycket just nu hur jag känner vilket tär, för brukade hitta mig själv snabbare innan men tydligen är det svårare, som jag gissar grundar sig i mycket beslut och förändringar på kort tid vilket leder till vilsen i pannkakan, som blir jobbigt för inte bara lilla egot mig utan vissa andra också.

Mitt tips till mig själv och till andra är gå och snacka med någon istället för att sätta galler på dig själv i huvudet, för de är bara du som blir lidande i slutändan.

  • 234 Readers

Likes

Comments