• jag har varit med och tävlat i schack i Globen, vid 11års ålder.

• min första utlandsresa nånsin var i 8an, till Turkiet.

• som liten var jag bråkstaken med en grym vinnarskalle

• det har funnits och finns väldigt mycket energi i denna kropp, och dem får mig lugn, grattis njut för de gör jag

• jag har alldeles för bra tålamod

• jag vill till Spanien i sommar igen

• jag har varit med i IKEA-katalogen i Tyskland, haha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ett steg närmare rätt, där jag har tusen bollar att hålla i mellan mina händer och huvud, vad jag vill hur jag vill och om jag vill, just nu finns en fin kämparglöd och gnista som jag hoppas håller i sig ett tag till. För att nå sina mål måste du kämpa för dem fastän det känns ibland att allt brister vilket det får göra men enbart om du pallrar dig upp igen och skapar gnistan igen, för du har aldrig något att förlora, utan enbart att om det blir fel, då är de bara en lärdom som du helt enkelt behövde i livet. Varje dag lär du dig något nytt de kan va pyttelitet eller enormt och de kommer du ha nytta av antingen nu eller längre fram i livet fastän det kanske just nu bara känns som allmänt strunt.
Att aldrig ta något eller någon föregivet för alla har lika mycket värde.

Likes

Comments

Godmorgon!
Söndag idag, alltså en dag närmre en ny vecka ännu en gång där vi snart till och med börjar på en helt ny månad, vilket betyder att jag snart fyller 20.
Hursomhelst, så var TGT-galan igår/natt, hade de verkligen mysigt på den lilla förfesten med tjejerna, men efter ett par timmar inne på TGT beslutade jag mig för att ta bussen hem, då allt bara blev för mycket för mig. För som ni kanske har förstått så är jag arbetslös vilket betyder att jag söker jobb, har lyckats få ett uppe i Sthlm om jag vill men de är så himla många beslut och en sådan här splittrad Emma har jag aldrig varit med om innan.
Juste i tanken på inget så var de mysigt att vara där dem få dagarna jag var där denna gång och blir alltid lika glad av få umgås, och även en studentskiva där jag naturligtvis inte kände någon men var lika trevlig ändå.
Tillbaka till de andra ämnet, så många beslut där jag drar mig dit just för att jag vill ha ett jobb, en nystart MEN samtidigt är rädd för den där nystarten, att inte veta vad som kommer hända och alla känslor/tankar i huvudet just nu ger mig sån förbannad ångest att jag helt enkelt inte vet vart jag ska ta vägen, har till och med börjat skriva i dagboken igen på grund av att jag inte vet hur jag ska ta itu med känslor.
Som ni kanske märker så vill jag bara skriva av mig för att kanske slippa ha allt i huvudet. Skulle kunna skriva 100rader till men dem raderna vill jag behålla för mig själv.

Hade!

Likes

Comments

Hej!
Ny vecka, nya tag men kortis vecka.
Haft ett par goa och fina dagar i vår lilla huvudstad, blir på ett konstigt sätt lugn av att vara där och inte lika stressad som på hemmaplan. Det borde egentligen vara tvärtemot men i mitt fall är det verkligen inte så, utan njuter av varje sekund där, dock blev det snö men vad gör det om 100år.
Denna veckan som alla andra veckor kommer bestå av att söka jobb och inte mycket mer än det, förutom träffa Emelie ikväll.
Kan inte säga mer än längtar till den staden igen.

Hade!

Likes

Comments

Godmorgon!
Alla morgonpigga som mig, fredag idag wiho dock har jag valt att sälja min biljett till kvällens bravader då jag helt enkelt inte känner för att trängas inne på en nattklubb i flera timmar.
Ska dock vara med på förfesten så jag inte missar allt för mycket.
Men nu mina vänner så ska jag säga att jag slog personligt rekord, sprang hela 8.5km på 50 minuter och har nog inte varit så slut på länge och samtidigt nära på att svimma, men kan säga att lilla jag somnade gott inatt efter detta.
Dagen i sig blir fix och don, samt åka hem till pappa.

Hoppas ni får en grym påsk och långfredag, kramis.

Likes

Comments

Hej!

Om det är något som går mig på nerverna just nu? Ja.
Om jag blir otroligt stressad av det?
Ja.
Om jag får gråtutbrott av det?
Ja.
Om de påverkar hela mig?
Svaret är än gång JA.

Att vara arbetslös eller med finare arbetssökande är något som sätter test på mitt tålamod, blir så förbannad att det ska vara så svårt att få ett jobb speciellt i lilla Växjö, gått från att haft jobb från och till hela tiden både under skoltid och efter till att sitta hemma om dagarna och tänka på sin ekonomi mer är 20 gånger om dagen.
Detta har gått så långt så jag faktiskt söker jobb på andra orter nu och Stockholm är ett av dem, för de är inte mänskligt att sitta hemma speciellt inte om man är en rastlös själ som mig.
Så om någon fin person där ute vet något jobb helst heltid, skriv till mig! Spelar ingen roll vad det är för jobb för är lättlärd. Och även om ni vet jobb/bostad i Stockholm/Göteborg. Släng iväg en pling till mig och gör en person otroligt lycklig.

Ha de bra kram.

Likes

Comments

Hej hopp!
Hoppas allt har och är bra med er, med mig är det ok, vart i Stockholm från torsdag tills igår så himla härligt och hade velat stanna längre menmen, begav mig senare till Örebro eller Lindesberg om vi ska vara exakta, där släkten bor för att fira morfar som fyllde 70 unga vårar, super trevlig kväll med mycket tjo och tjim.
Idag blir det lugna puckar efter ha dragit på mig en tjusig förkylning som och jag hoppas försvinner snarast.

Trevlig helg på er!

Likes

Comments