Goddag!
Hoppas allt är bra med er, med mig och Emelie är de superbra, för vi är i Spanien och göttar oss rejält, gårdagen bestod av att checka hur staden ser ut och de ser väldigt positivt ut faktiskt.
Gammal men fräsch stad som har sin lilla charm och glans, det är inte skitigt vilket är otroligt skönt och staden vi är i heter Malaga.
På kvällen kollade vi runt på olika nattklubbar för utgångar är är torsdagar, fredagar och lördagar, helt okej utbud men man får tänka på sin plånbok och öppettiderna är 00.00-06.00 så lite skillnad från Sverige, dock saknar vi den svenska musiken men funkar med spanskt också.
Syns!
Hade!

  • RESA
  • 19 readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Hoppas ni ha sovit bättre än mig inatt, för vaknade av att höra mansröster i lägenheten och inser att idag får vi fiber i huset, vilket är väldigt kul.
Idag finns en hel del att göra och hoppas verkligen på att kunna hinna med allt. Gårdagen var jag hemma hela dagen men stack ute en gårunda.

Hade!

Likes

Comments

Godkväll!
Er helg hur var den?
Min bestod enbart av spontanitet, fredagen drog vi ut på grace som var helt okej dock inte så mycket folk men de är helgen innan löning så inte konstigt, lördagen sov jag ungefär hela dagen och senare drog på en väldigt trevlig kväll.
Passade på att åka hem till pappa idag för att mumsa i mig lite tacos som var allt för längesen senast. Nu blir de att ligga i sängen och kolla film tills ögonen slocknar.

Hade!

  • 94 readers

Likes

Comments

Hej!
Idag låg och drog mig lite extra till kl 09.45 sen var de upp och käka lite frulle, duscha och eventuellt förbereda lite inför kvällen om de blir något men ryggen strejkar just nu så rehab är vad som ligger prio hos mig.
Hoppas er dag blir mer händelserik än min. Trevlig fredag!

Hade!

Likes

Comments

Tjenixen!
Bloggandet går finfint, börjat komma in mer i vardagsrutiner nu, gårdagen bjöd på så himla fint väder så var ute hela tiden, hann även med en sväng runt sjön med Emelie kan inte säga mer än att jag njöt galet mycket.
Idag vaknade jag efter en dålig nattsömn, bra frukost dock och sedan vidare till gamla jobbet för lite ärenden. Vid kl 15.00 hade jag tid hos läkare eftersom jag har varit i Thailand och inte känt mig helt hundra efter det, men besöket gick helt okej, men nu ligger jag hemma med ryggont och tvekar starkt på om jag ska hänga med ut imorgon och fira än vän eller stanna hemma. Så himla konstigt har blivit lugn och inte alls festprissen Emma längre utan nu hänger jag mest med för umgänge och inte för att dricka alkohol och slösa pengar.

Imorgon är de fredag hörni! Lär bli ett inlägg då men inte förens sen på söndag igen.
Hade!

Förresten funderar jag skarpt på att klippa håret, va tycker ni?

Likes

Comments

Var dig själv.
De första som kom upp i mina tankar när jag vaknade i morse, vad innebär att vara jag? Att vara mig själv, den som står mig närmst dygnet runt. De är så himla svårt att tappa sig själv och senare klättra upp för stegen igen med nya krafter, att i tonåren utvecklats både positivt och negativt i personlighet och mod, att ha mod att inte vara som alla andra utan gå sin egna väg, bestämma nej men ska jag ha de där kläderna bara för alla andra har dem för att passa in? Tanken fanns många gånger och slog till 1000ggr, men som med tiden fick mig att inse nej, min egna stil är bättre än att vara en i den mängden.
Även ha mod till att vara sig själv, inte leka stel och iskall som jag under senare åren försökt med så mycket men vilket verkligen inte går för det är inte jag, vill hellre få folk att le än att de vänder ryggen och går för man fått stämpeln som en "den där dryga och kalla bruden", nejnejnej jag skulle inte kalla mig pajas heller, jag kallar mig själv mig själv helt enkelt för de är den jag är bäst att vara glad, sprallig, energi som en tok och även chill som chili con carne. Var dig själv, fast de är jobbigt speciellt i början av tonåren och gymnasietiden när du försöker hitta dig själv mitt under alla festligheter och pluggkaos, de vinner DU på och kanske förlorar några vänner på vägen men dem var inte menat helt enkelt. Det har tagit mig nästan 20år att hitta mig själv och nu har nästan allt klarnat upp för mig. Jag är mig själv och står mig själv närmst.

Likes

Comments

Godmorgon!
Glad alla <3ans på er, hur startar ni denna dagen?
Jag utan larm vid kl 09.02 pussade lite på katten och sedan gjorde en lite extra lyxig frukost till mig själv på sängen, som bestod av hallon-smoothie, Nutella med banan och även nutellamackor.
Dagen i sig händer absolut ingenting för jag har ingen att skämma bort, ska planera livet lite få lite mer struktur och söka jobb.
Hoppas ni får en mer trevlig dag än mig!

Kramiz!

Likes

Comments