Hej en sen lördagkväll eller väldigt tidig söndag som denna! Min kväll består av att enbart kolla serier och poppa popcorn, vilket jag njuter av att vara i mitt egna sällskap!

Många tankar har kommit upp på senaste tiden som ni kan se i tidigare blogginlägg, tankar som jag mer eller mindre har dragit tillbaka under en viss tid på grund av att varit oklar på dem själv. Har nu bott i Stockholm sedan april 2017, men innan detta hur löd mina tankar då, jo har grävt i det arkivet nu och det är att plugga, jag Emma Eriksson som var så otroligt skoltrött från 8an till 3an på gymnasiet vill använda huvudet mer och där med börja plugga. Det är fortfarande lite suddigt men älskar biologi och de där ¨nördiga¨ämnena , har faktiskt helt klart i huvudet vad jag innerst inne vill men måste bara komma till de stadiet då det känns dags och 110% klart i huvudet så det kan fullbordas. Här kommer bredda vyerna in, mitt sikte är ett nytt land för att göra siktet så klart som det bara går behövs ekonomin vara 150%, samt backpacka i Asien, Australien eller USA. NI SKA BARA VETA hur mycket fantasi och mål det finns i mig och dem ska uppfyllas, det kommer förmodligen inte gå idag, imorgon eller om 1 månad men varje dag är ett steg närmre, latsidan får vänta.

Trevlig helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om några timmar är jag hos dig, om några timmar kommer jag springa fram och omfamna dig så ömt och försiktigt men kärleksfullt. Om några timmar kommer du ligga i min famn så tryggt igen och andas tungt, när du väl ligger där kommer jag försöka tänka på alla fina och loja minnen med dig, där du har varit med mig under hela min tonår. Inatt kommer bli sista natten tillsammans och det gör så otroligt ont i mig att inte mer får gosa som vi gosar, inatt kommer du ligga bredvid mig och jag ska vaka över dig in i de sista, för imorgon kommer du ta dina sista andetag mitt lilla hjärta.. 7.5år, sov så gott Nova.

Likes

Comments

Godkväll!
Har en fin tendens att lägga upp inlägg på de mest oaktiva tiderna, men bry mig inte.
Dagen börja otroligt segt efter bara knappt 3h sömn efter gårdagens arbetspass och sedan upp med tuppen idag igen.
Dagen i sig ha flugit på rätt bra, ha även börjat tänka hur jag vill sätta mina mål längre framåt, och efter detta råkat somna tungt efter jobbet och vaknade kl 20.
Men om min framtid och mål lär inte skrivas ut i bloggen än, eftersom måste suga på den karamellen ett bra tag till!
TB Spanien i februari, lär bli av igen garanterat!

Likes

Comments

Känner ni igen rubriken? De gör jag.
Och det handlar om mina egna beslut vad jag vill och hur jag vill att min vardag ska se ut.
Just nu går de 1000 tankar om inte mer dagligen igenom mitt huvud om verkligen ALLT, livstil, vardag, framtid, ekonomi, plugg, mående i princip allt man kan tänka sig. Visst ska vara stolt över mig själv som flyttat hemifrån och snart bott icke hemma i halvår, men ÄNDÅ är de så himla många beslut som måste tas lite pågrund av att min rygg inte mår helt 100 just nu och de tär något förbannat på mig, sömnen och även personligheten.
Har ett jobb sen snart 2månad tillbaka och älskar det kan inte klaga något vis för är världens goaste personal de enda hindret är mig själv och min rygg som gör att ingenting blir 100% lätt längre.
Många andra beslut håller jag för mig själv, men en sak jag har fått nytta av att flytta hemifrån är en ny underbar stad, nytt folk, bredare ordförråd, ännu en dialekt, mognat och även att de går inte att slänga iväg pengarna man måste tänka logiskt och ekonomiskt för att kunna planera sin vardag.

Och att Stockholm är i mitt hjärta!

Likes

Comments

Hejhej!
Sommaren börjar närma sig sitt slut, barn/ungdomar/vuxna börjar kom in i sina rutiner igen och kanske börjar på en ny skola, går sitt sista år eller börjar jobbet igen efter en semester.
Och då kom tanken vad jag vill göra med min framtid, just nu jobbar jag på ICA och trivs men så kom EFs studietidning hem till postlådan idag här hos mamma. Självklart börjar tankarna som har kommit och gått under en längre tid att plugga utomlands och upptäcka världen och andras kulturer, för vara utomlands kan nog vara ett av dem bästa sakerna jag vet.
Tillbaka till ämnet, plugga, gick restaurang- & livsmedelsprogrammet med högskoleförberedande inriktning för insåg väldigt fort att denna linje var inget att ha, så tankarna kring plugga vidare och kunna nå mål med en bredare utbildning är nästan ett måste.
Socionom eller något inom fastighetsbranschen har funnits även ett tag om det skulle bli plugg här hemma i Sverige, för vill verkligen komma någonstans och fixa mitt egna liv och ekonomi till 100%.
Men vi får se lite, dock blir det bara fokus på jobb just nu för att få ännu mer klarhet i allt. Somsagt väldigt lockande tanke.

Likes

Comments

Tjena!
Måndag, början på en ny vecka och ännu en dag med huvudvärk, hatar det så mycket för det stör verkligen koncentrationsförmågan till nästan 100%, men man är ju man och inte mus så försöker att inte tänka på att.
Kvällen spenderas i sängen med mitt block där alla hemlisar står, haha cringe och även en bok då mitt intresse tydligen för böcker har kommit igen efter si sådär 12år, bättre sent än aldrig.
Längtan efter storstaden börjar dock krypa fram återigen och hoppas eventuellt att ta en sväng snart.
Där tog det stopp, ha en trevligt kväll!

Likes

Comments

Morron!!
Ännu en natt med dålig sömn, vad gör de.
Tänkte bara berätta allmänt läget just nu, kan börja med att jag har nu bott i lilla Stockholm i 3månader snart vilket är helt sjukt, att jag har klarat mig själv så länge fast hemlängtan smyger fram en aning just nu, hem till nära och kära och framförallt mina som djur.
Har iallafall maaaybe blivit ett jobb rikare, och även svagare i högerbenet pga en sjukgymnast förmodligen klämt till en nerv så känseln i benet lyser med sin frånvaro och långsamhet, men kan inte hålla mig borta från att träna lite, då dagarna mer eller mindre består av att sitta hemma och ta det lugnt.
Veckan i sig har jag hunnit med taco med bella, och även fått smaska på en fisksoppa med fint sällskap.
Något mer annars? Nej händer inte supermycket just nu, mer än att jag har fyllt vuxen (20) som firades på akuten men efter de smörgåstårta och vin vilken i sin del var en njutning för själen, lol haha.

Likes

Comments