Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!
2 av 5 vardagar är vi inne på och är redan trött.
Igår var de dags för stryrketräning dag 2 som var ben, så ni kan ju bara gissa hur mina ben mår idag.
Idag är de ännu en jobbdag och ska nog senare träffa Alice annars lär det bara till och stanna hemma och ta det lugnt.
Har inte så mycket mer att skriva!
Så vad brukar ni göra för att få bort träningsvärk?
Kram

Likes

Comments

Kan börja med att säga att bilden har ingen som helst koppling med dagens blogginlägg, isåfall är de väl att kunna acceptera och vara stolt över sig själv.

Men idag vaknade jag vid kl 11 slängde i mig frukost och begav mig ut för att träna, har nämligen laddat ner en app med styrketräning utan redskap så tänkte va så spontan som att göra de utomhus, dock började de spöregna men gjorde hela passet på 30min och sedan sprang hem för att sätta in laxen i ugnen.
Lär bli en lång dusch sedan för känns som antingen är det astman som inte orkar med kylan eller förkylning igen.

Måste även nämna en sak som jag har tänkt på och de är motivation och uthållighet.
För de första är jag verkligen urusel på att hålla motivation uppe, men har blivit bättre, och anledningen till detta är just för att vänta på saker är de jobbigaste som finns enligt mig, vill liksom ha resultat lika fort som ett expresspaket vilket i sin tur leder till att jag blir väldigt otålig. Så motivation går framåt! Otålighet sjunker men inte i den farten jag vill, fast bättre än inget.
Så vad gör ni för att hålla motivationen uppe?
För mig hjälper de inte att kolla bilder iallafall.

Likes

Comments

Det var verkligen ett tag sen sist!
Hej kan vi börja med, läget med er? Med mig är det helt ok, de rullar på helt enkelt.
Igår var det utgång med Alice som bestod av en fin födelsedagsfest för Anna först som var super mysigt och sedan vidare till grace, som var över förväntan!
Idag vaknade jag vid 09 men somnade om till kl 11, sen begav jag och mor iväg till Ikea för jag behöver lite inspiration till flytta hemifrån för är så himla sugen på att, bara att ekonomi håller sig stadigt så funkar det finfint.

Har äntligen tagit fram gitarren igen och sakta men säkert börjar låtarna komma tillbaks.
Måste bara rekommendera en låt också som är i de mer lugnare laget, inte nog med att låten är bra så är även texten och videon fantastisk.
https://open.spotify.com/track/1Pw5C4N6Fn5E4mGCxmbbVa

Likes

Comments

Godmorgon alla pigga och mindre pigga!
Jag tillhör kategorin mindre pigga idag för är så himla utmattad utan någon riktig anledning, gissar på att de är förkylningen som inte vill bryta ut riktigt.
Idag är det jobb som står på schemat, sen även på ett möte i eftermiddag och förhoppningsvis pallra mig ut på en springrunda i detta regnväder, dock måste jag införskaffa mig mer höstkläder/höstträningskläder för mina är alldeles för tunna att ha om de ska bli kallare ute.
Har ni några tips på bra träningskläder?
Införskaffade mig en ny sport-bh i förrgår som gillas skarpt från min sida, kostade lite men mycket bättre kvalité! Har mina funderingar på att ta ut navelpiercingen i tanken på ingenting!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Själv har jag varit vaken sen kl 05 med världens magknip, men de var bara att pallra iväg sig till bussen till jobbet. Sista veckan här på dagiset vilket jag nu börja inse allt mer och mer, som gör mig ledsen för diggar verkligen detta stället fastän jag inte är en morgonmänniska.
Över till vad rubriken handlade om:
I lördags kl 09.22 gick tåget till Göteborg där de vi på lördagen shoppade en hel del, åt god mat och senare på kvällen även gick ut eftersom jag aldrig varit ute på kvällen i Göteborg.
På tal om inget, dessa bilderna är tagna från en terass och fy va skönt de var att stå där vid solnedgången och titta över stan, de var verkligen mat för själen.
Mycket mer en så hittades inte på men trevligt var det! Kram

Likes

Comments

Hejhej!
Gårdagen bestod av jobb och en löprunda runt Växjösjön + hinderbanan med en vän. Första såg jag de som ett hinder att jag inte skulle klara springa runt sjön eftersom konditionen inte är helt 100 än och det känns som en kär höstförkylning håller på att smyga fram, men nej "det blir vad man gör de till" så om du ser det som ett hinder blir det automatiskt jobbigare istället för att tänka , nej men jag banne i mig klarar det här!
Jag klarade bort till badhuset sen sa astman nej men vi sprang på ca 20min vilket är väldigt bra, så jag är STOLT!
Idag blir det dock ett sjukgymnastbesök för mig vid kl 13.00 för att se om de är någon förbättring med mitt bäcken och rygg.
Hoppas er dag blir bra! Kram

Likes

Comments