Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I Samarbete med Carl Edmond ✨


Boken om Carl Edmond! Denna Carl Edmond. Han vet vad som ska göras med tiden. Bokens innehåll, som många av er har frågat efter, var kort och gott BE BOLD. BE YOU. Det är nu dags att leva livet to the Fullest Deluxe! Blir påmind om det varje gång jag kollar vad klockan är! Det är hög tid att leva livet som jag vill. Precis så som jag är! Älskar Carl Edmond! Alla snygga klockor finns att beställa på www.carledmond.com eller besök deras butik i Åhléns City, Stockholm den 22a september.

Likes

Comments

Event på Rituals

I onsdags höll vi vårt första butiksevent på Rituals i Nordstan Gbg.
Ett 30- tal tjejer/ influensers kom och delade denna kvällen med oss, både gamla och nya ansikten. Så roligt att träffa alla dessa härliga tjejer som delar samma intresse som mig.
Det blev en lyckad kväll med mycket mingel, inspiration, tävlingar mm ✨
Två nöjda men riktigt trötta tjejer 👆🏻 Grymt jobbar av oss Carro ✨

Likes

Comments

Godmorgon ✨


[Inlägget är i samarbete med Dagny Day ]

För ett litet tagsedan fick jag hem nya träningskläder från Dagny Day, ett par jätte fina träningstajts med matchande topp till. Enkla men otroligt snygga trängskläder med det lilla extra 👌🏻 Då jag endast springer vill jag gärna ha mjuka o följsamma kläder som inte skaver på mig, så blev jag grymt nöjd med dessa träningskläder. .

Tightsen blev en stor favo hos mig med dom smickrande mesh partierna som är placerade för att framhäva ens kurvor. Dom är tillverkade i ett lyxigt matt och snabbtorkande supplex material vilket jag älskar, då man inte känner sig så svettig utan man ser/ känner sig fräsch efter en lång löprunda ✨

För mer snygga träningskläder tveka inte att kika in HÄR


Likes

Comments

Fikus


Fick så många fina kommentarer på min instastory ang min nya fikus. Så tänkte tips er alla om denna fina Pillerfikus, en liten annorlunda blomma som passar sig så bra i ett litet hörn som en snygg inredningsdetalj, som får vackra dekorativa frukter ( ej ätbara )

Då jag bor i Stenunsgund köpte jag denna på våran "lokala" handelsträdgård men ni hittar den även HÄR

Kram

Likes

Comments

God kväll!
Efter en hel vecka tillbaka i vardagen börjar man sakta men säkert komma tillbaka i rutinerna. William, Gabriel o Ida har faktiskt längtat tillbaka till skolan, speciellt Ida som nu börjat förskoleklass och bara på denna veckan "vuxit " en hel del.

Eskil är den som har tagit det hårdast och har vant sig vid att gå hemma, så har varit lite kämpigt med lämningarna på förskolan men man vet ju att dom har det bra.

Däremot så har hans sömn den senaste veckan varit hemsk. Då han är mycket trött på kvällarna så sommar han tidigt, strax innan sjuk men vaknar ett flertal tillfällen under natten. Dom sista nätterna har han vaknat 4-5 gånger skrikit hysteriskt o varit otröstlig. Går upp o går, antagligen i sömnen o vaknar inte riktigt. Det värsta är att han är så otröstligt, att man inte får trösta honom utan man får vänta ut honom lite vilket kan ta en lite stund.
Nattskräck?
Jag har funderat kring detta mycket, då vissa symptomer stämmer in men inte alla.
Någon som har varit med om liknade och har något råd eller tips så dela gärna med er!

Likes

Comments

I Samarbete med Carl Edmond

Har ni hört talas om historien med Carl Edmond?
Vi alla strävar dagligen efter att leva ett härligt, inspirerande och spännande liv. Den stora frågan är om vi verkligen prioriterar oss själva tillräckligt mycket? Boken om Carl Edmond handlar om personen som inte lät något komma i hans väg. Han tog tillvara på livet och inte en sekund fick gå till spillo.
Han är killen vi alla vill ha i vår närhet. Han är cool, inspirerande och lever i stunden. Det kanske är dags för oss alla nu, att börja prioritera våra egna liv.

Carl Edmond

Inlägget är i samarbete med Carl Edmond✨

Likes

Comments

MIN LÖPNING - Jag började att springa i april i år, vilket var väldigt jobbigt och tungt men välbehövligt för att orken o humöret skulle bli bättre. Jag började långsamt och sakta med intervaller, dvs springa, gå springa gå för att sedan sakta men säkert öka både tempot o längden på mina rundor.
Idag klarar jag 7 km på 35 min vilket jag är mycket nöjd med💪🏻 men visst har man bättre och sämre dagar fortfarande.
Har fått många frågor på min insta om hur mycket jag tränar, vilket varierar stort.
Nu under semestern har det varit lättare att bara sticka ut antingen på morgonen eller kvällen då har jag kanske sprungit 5 gånger i veckan medan nu när jobb och vardag är igång skall jag försöka hålla 4 gånger i veckan . Inte alltid lätt att få ihop allt då vi spenderar mycket tid i ishallen då min 10- åriga son älskar sin hockey, men jag tänker inte ge upp!

Förändringen på kroppen och knoppen är ( tycker jag ) ganska stor och jag känner mig riktigt nöjd.

Bilderna ovan togs i april i år 2017 👆🏻

Bilderna nedan tog nu i mitten av augusti 👇🏻

Kram på er ✨

Likes

Comments

God kväll!

Efter ett långt sommaruppehåll från bloggen är det nu äntligen tags att börja blogga igen vilket skall bli väldigt roligt! Semestern blev lång ca 6 1/2 veckor vilket har varit välbehövligt då jag kände mig mycket trött o sliten som människa. Men nu är det dags att starta vardagen med nya friska tag.
Skall blir kul att se vad denna hösten har att erbjuda!

Idag började våran lilla tjej Ida nollan /förskoleklass vilket hon har sett framemot under hela sommaren. Det var en spänd, nervös & förväntansfull tjej som studsade upp ur sängen i morse och packade sin nya ryggsäck med frukt. Älskade lilla barn när blev du så stor?! Har alltid tyck att det låtit klyschigt, men så fort man får barn så svischar bara tiden iväg!

Om knappt en månad fyller denna lilla Donna 6 år 💕

Kram

Likes

Comments

Dagens Ida ✨

När man hittar DEN tröjan man har suktat efter sedan den släptes hos minirodini på Rea, blev ett litet mer skäligare pris.
Ida är riktigt nöjd med mammas "fynd" och det bästa av allt den passar till alla mr kläder ( enligt mig )


Kram 💕

Klicka HÄR för att komma till tröjan

Likes

Comments