Header

Dropp 1 ✨

I natt släpptes första droppet av mitt favoritmärke, Tinycottons.
Så mycket fina plagg i så många harmoniska färger, jag är heller euforisk.
Så fick bli några plagg till Eskil och Ida, killarna är inte så förtjusta i plagg som dessa utan vill självklart ha mer tuffa hockeykläder - så det får de bli till dom

Men en så länge älskar Ida samma kläder som sin mor & Eskil tar på sig det som han mamma gillar.

Så nu hoppas vi på snabb lev så vi får prova dom nya kläderna 🙏🏻

Några av plaggen som mina barn kommer att bära i vår 😍

Likes

Comments

Måndag

Helgen bara svischade förbi alldeles för fort och nu är det måndag igen. Men så skönt med en ledig helg tillsammans med familjen och våra nära och kära då vi firade våran lilla kille som fyllde 2 år i lördags. Älskade lilla vän vad stor du har börjat att bli- liten blir stor.

Hela lördagen bestod av kalas, då vi hade min familj på besök på förmiddagen och min mans familj på eftermiddagen. Vi brukar dela upp det, då det är skönt när alla inte kommer samtidigt då det lätt blir för mycket för barnen samt att alla skall få plats då vi blir ganska så många.Så vi brukar ha två kalas och oftast på två olika dagar så man hinner med att umgås med våra familjer, men denna gång blev vi tvungna att ta det under en och samma dag då William skulle spela Gp-pucken på söndagen. Så lördagen blev mysig, många paket mycket bus och socker höga barn.

Eskil var helt slut av allt lek, bus och packetöppnandet, så det var en riktigt glad och nöjd kille som somnade fort och gott på lördagskvällen- våran stora "Dåå" åring som Eskil säger

Hann tyvärr inte ta så mycket kort som jag hade velat men några blev det.

På förmiddagen fick det bli lite fika när min familj kom och då Eskil inte tål allt så fick det bli det som han gillade.

Huvudsaken att min lilla kille blev nöjd och kunde äta allt, då han börjar bli mer och mer medveten och självklart vill äta det vi äter.

Så till Eskils stora förtjusning fick det bli ett glasståg med sånt som han kunde äta- vilken lycka när han fick se detta spektakel som hand mamma hade knåpat ihop 😂

Han fick så mycket fina presenter av våra familjer, både mjuka och hårda paket och självklart kommer jag visa vad han fick i ett annat inlägg.

Puss 💋

Likes

Comments

God morgon ✨

Måndag morgon och man längtar redan till nästa lediga helg som är om två veckor för mig- vårdens baksida

Ibland så undrar jag över mina egna val, dessa jobbhelger är inte alltid så roliga.Smile, Be happy 💋

Likes

Comments

Eskil 2år.

Ja snart fyller ju våran lilla bebis två år, men vilken ideé torka jag har.. Vet inte vad jag skall köpa till honom alls, har ju precis varit jul och då blev det ju endel klappar. Tycker att det är så svart när dom fyller så tätt inpå julafton, likt våran största son William som fyllde den 23 dec.

Självklart skall Eskil firas med pompa och ståt, men man vill ju inte bara köpa för köpandes skull om ni förstår vad jag menar.

Kläder blir det ju, men kanske inte så roligt för honom, för nu förstår ju faktiskt Eskil att han blir "dåå" - år som han säger.

kom gärna med tips och ideér,här hemma föredrar vi träleksaker helst ekologiskt. Hit me !!

Jag har kikat lite på inredning som skulle passa hans blivande rum, men vill ju även ge honom något roligt.

Jag har verkligen fallit för märket Design letters, så detta kanske är något som Eskil skulle kunna få. Då Eskil älskar att måla och vad är inte roligare än att samla alla hans små konstverk på ett och samma ställe.

Inlägget innehåller Ad-links

Likes

Comments

Här är jag✨

Tänk att året 2017 blir jag 30 år, har fyra underbara barn, hus och en man som älskar mig. Jag måste säga att jag är lyckligt lottad✨

Men helt ärligt, så kan jag känna mig ganska så " gammal" just för att jag har hunnit med så mycket i mitt liv- trött o lite sliten fyrs barnkammaren med ett ständigt kaos!

Så ibland behöver man ett litet uppvaknande, att få se sig själv i ett annat perspektiv.

Hör är jag och Ja jag är ganska så nöjd 💕

puss 💋

Likes

Comments

Tisdag

Våran lilla kille är inte så lite längre, för om bara hela 5 dagar fyller Eskil 2 år. Hjälp min lilla bebis börjar bli stor, med en stark vilja och ett hjärta av guld. Varje dag lär du dig nya saker och du ger din mamma och pappa många skratt underbara lilla vän.

Känns inte som att det reda har gått två år sedan du kom till oss, tiden bara springer iväg och vi alla blir äldre. Även fast Eskil snart är två år så är han som en "bebis" på nätterna. Dvs att han äter mängder med välling på natten, vaknar ofta och kommer inte till ro fören han får snutta på sin flaska.

Detta är något vi har och kämpar med, men nja bättre blir det ej. Mellan kl 24-06 kan han vakna upp mot 3-4 gånger och äta sin välling för att sedan somna om. Eskil har tyvärr svårt med maten fortfarande, visst har det blivit bättre då han kan äta mer men det är fort långt ifrån bra. Men så länge han inte får i sig varken ägg som han ej tål eller mat som "fastar" i munnen på honom så funkar det hyfsat bra. Men usch vad jag är trött på dessa nätter, då det faktiskt inte bara är att sluta med vällingen för Eskils del då han "äter" upp sig.

Vi har fått stor hjälp av Bum ( barn och ungdomsmedicinska spec) i Kungälv men seriöst när skall denna mamma få sova en hel natt?
Mannen min brukar gå upp ( när vi är lediga) och ta baren så jag får sova någen extra timma eller två, men en hel natts sömn hade verkligen inte varit fel.

Vet att jag inte är ensam om att ha ett barn med tugg- och säljsvårigheter samt allergier, men ibland kan det blir väldigt frustrerande då han borde kunna äta allt som han tål vid två års ålder.
Likes

Comments

FREDAG

Tror att många av er, mina läsare känner igen sig i detta ( hoppas jag) då jag skulle behöva eran "hjälp" lite tips och råd. Jag har nu precis lämnat Ida och Eskil på förskolan och skall strax bege mig till jobbet då jag jobbar kvällen.

Jag lämnar barnen strax innan kl 13 och börjar mitt kvällspass kl 14, så jag har känt att för min del att lämna barnen kl 13 är rimligt då jag går från och till jobbet när jag jobbar kvällen ( tar ca 15 min) och på så vis slipper jag stressa och så vidare. Dock så är Eskil alltid ledsen och ängslig när jag lämnar honom den tiden, han har knappt hunnit sova middag då "rutinerna " faller bort och lunchen blir inte som den borde. Jag lämnar ca 1 gång i veckan barnen vid denna tiden och restan av gångerna lämnas dom ca kl 06:30 då jag och deras pappa jobbar tidiga morgnar och då är det inte alls samma problem. Utan då är Eskil glad visserligen lite trött men vinkar glatt Hej då med sin syster i fönstret för att sedan börja leka.

Jag har så svårt att slita min ifrån min lilla kille när han blir ledsen och håller sig hårt fast runt min hals. Jag känner att det kanske inte är det optimala att göra så för Eskil men o andra sidan vill jag ju lämna honom (dom) så lite och så korta dagar som möjligt på förskolan.

Hur hade ni gjort? Hur skall man göra?

Det positiva när jag jobbar kvällen är ju att timmarna på förskolan inte blir så många, då deras pappa hämtar dom efter ca 3-4 timmar efter jag har lämnat dom.

Men visst känns det jobbigt i mammahjärtat när dom små är ledsna, då vill jag bara gå hem med dom och mysa igen.

KramLikes

Comments

Förskylningstiderna är nu här, så här hemma passar vi på att fylla på vitamin förrådet.
Färskpressad apelsinjuice och nybakad morotskaka till fika får det bli idag- mums


Likes

Comments

Måndags morgon och jag startar denna veckan med lite VAB.
Känns alltid som att det är något, det ena avlöser det andra.
Även fast vi har många barn så är det oftast Eskil som är sjuk, dom stora barnen har klarat sig ganska så bra denna hösten.

Eskil har fått Impotigo så förskolan är inget alternativ för honom så länge såren ej är torkade då det smittas väldigt mycket!
Utslagen kliar o gör ont, så han går runt o säger aj aj nästan hela tiden o pekar på sina sår.
våran lilla kille är så tapper för glad och pigg är han ju ändå, blir dock att han äter sämre då det gör ont.

Så det är väl bara att gilla läget krypa upp i soffan med en varm kopp kaffe o mysa med våran lilla prins medan resten av barnen sover gott vidare.
Imorgon är det dags för skolan igen för William och Gabriel så vi hoppas att dom ej blir smittade- så dagens projekt här hemma blir att byta alla sängkläder, då hygien är extra viktigt så vi andra inte får svinkoppor med.
Med basal hygien kommer man långt- blir helt enkelt en sväng till Apoteket för o köpa handsprit.

Nej nu kallar mitt varma kaffe ☕️
Kram

Likes

Comments

Söndag!
Vi är lediga hela familjen och har egentligen inga måsten, vilket är så skönt. Men med " många " barn som har mycket energi så valde vi ändå att åka en sväng till ishallen för en timmas träningen ( fastän hela gårdagen spenderades hallen)
Då det var cup i våran ishall även idag så tog vi oss en sväng till Kungälvs ishall för lite träning. William och Gabriel var riktigt nöjda kan jag lova då dom och deras pappa körde "match" med några andra medan jag och Eskil stapplade runt som Bambi på hal is. Eskil var supernöjd att få åka runt med mig och sin "lilla"klubba. Men jag har inte åkt skridskor på säkert 10 år, så kände mig ur löjlig med ett äggskal på huvudet typ.
William och Gabriel skrattade gott kan jag lova och tyckte jag var as dålig, inte roligt när ens barn leker runt en och åker åttor runt sin mamma- som en rundnings korna. Älskade barn så duktiga och stolta vi är som föräldrar över er.
William kör hårdträning nu då han om två veckor skall spela GP-pucken, vilket är stort för honom. Så efter hans egna önskemål skall han träna så mycket som det bara går nu innan det är dags då han är super taggad.

Bjuder på denna hemska bild, man kan riktigt se hur obekväm jag känner mig 😂men roligt var det ändå👏🏻

Våran lilla kämpe som älskar hockey

Bild från igår ☝🏻️ med medalj

Även mannen min fick lekt av sig lite idag☝🏻️ att han orkar med alla denna hockey är ett under. Grym är min man, och visst är det lite sexigt med en alldeles egen hockeyspelare i sängen 😂


Dags att få dom stora barnen i säng Eskil sover sedan 1 timma. Så nu hoppas vi att dom stora killarn är lika trötta som deras föräldrar.
Kram

Likes

Comments