Hej hallå!
I torsdags kom värmen och solen till Värmland igen, och den stannade ända tills idag!

I torsdags spelade vi frisbeegolf med klassen på idrotten och jag kom självklart på en andra plats tillsammans med Andreas. Efter att jag väl börjat spela kunde jag inte sluta, så jag har spelat hela helgen!

I fredags fick jag med Emilia och Elizabeth till Skutberget för en omgång, vilket resulterade i att jag fick gå så många steg som krävs för en dag (minst 10 000). Skutbergets frisbeegolf har nämligen 18 "hål"/banor, och de flesta är ganska långa.

I lördags jobbade jag och försov mig till jobbet för första gången någonsin, men hann ändå dit tills innan vi öppnade!

I söndags lunchade Vi på Fontana Di Trevi med Joakims storebror och hans flickvän. flickvännens bror råkade även traska förbi, så han fick hänga med till Kil för en omgång frisbeegolf på banan där.

Råkade bli träffad av en frisbee (trots att jag stod snett bakom kastaren), så jag har något ont i handleden nu, haha. Jag överlever!

Hade! / Emma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Har fått ett massivt häfte med kärleksdikter, sånger osv. av kända poeter. Alla mina klasskamrater verkar veta vilka Gustaf Fröding, Cornelis Vreeswijk, Karin Boye, Bruno K. Öijer, August Strindberg och Silvana Imam är, redan innan läraren introducerat dem.

Men HUR? Jag hade ingen aning om någon av dem!
Jag visste att Gustaf Fröding fanns, pga att det finns ett hotell med det namnet i Karlstad, men jag har ingen aning om vad han gjort!
Och jag trodde att Strindberg var ett dansband!

20 A4 med dikter/låttexter... Ge Mig Styrka Gud!

Och nu till något helt annat, jag har alltid varit personen som haft foton jag själv tagit som bakgrundsbild på mobilen och datorn, men i och med telefonbytet har jag inga bilder kvar, så jag fick leta upp något på Google.

Detta fina "motto" är verkligen något man bör tänka på varje dag, I love it!

Hade! / Emma

Likes

Comments

Hallå! (Inlägget har bild, men appen krånglar)

Jag har precis införskaffat mig en ny mobil. Huawei Honor 8 64gb rosa.
Den är så fin, åtminstone på utsidan... Telefonen verkar grym! Däremot hatar jag Android, ingenting gör mig så frustrerad som krånglande mobiler som är mer komplicerade än kärlekspar. Det finns hur många funktioner som helst vilket är jättebra! Dock finns det för många!! Man hittar dem ju inte!?

Inte för att vara sån, men Androids emojis är nog det fulaste jag sett någonsin, jag fattar inte ens vad de betyder! Jag får helt enkelt sluta använda emojis i sms. Men plötsligt gillar jag Messengers emojis!? Alltid något!

Om en månad är jag säkert jättenöjd med nästan allt och kan hantera det, men just nu lever jag i total förvirring.

Hade! / Emma

Likes

Comments

Hej!

Det känns som om det kommer bli en sådan där "måndag-hela-veckan"-vecka. Allt kommer gå väldigt långsamt, vara lite halvjobbigt och gå lite emot mig. Jag var t.o.m tvungen att googla upp mitt horoskop för både maj-månad och dagen. Det sa tvärtemot vad jag kände. "De" hade bara rätt på en sak; Under mitten av maj inser du att du kan ha missbedömt en person i din umgängeskrets. För din del blir det en nyttig läxa.

Yes box... Men hur ska man hantera det?


Hur som helst höll jag i min redovisning i engelska igår. Den om Nya Zeeland, deras konstnärer och författare. Den pågick i ca.10 min. Man skulle antingen redovisa för hela klassen eller tre utvalda personer. Jag hade dock inte valt personer ännu, visste inte då vilka jag skulle vara vän med nu. Det blev i alla fall Lukas och Christopher.

Nu har jag lunchrast i 40 minuter till, så ska passa på att läsa genom kapitlet om Ekonomisk Politik inför Ekonomilektionen.

Hade! / Emma

Likes

Comments

Hej!

Nu äntligen är jag hela 20 år! Ingen tonåring längre! Nu behöver folk inte reagera på att jag är så "liten"!

Jag har hunnit med premiär av systemet och hela tre kalas sen i lördags!

I lördags tog jag ledigt från jobbet på grund av födelsedag och Eurovision Song Contest! Jag mötte upp Nicole i stan runt kl.14 för lite sällskap på systemet, behövde ju en rutinerad vän med mig första gången!

Vi begav oss hemåt för lite förberedelser och tv-tittande. Sedan kom yttligare sju underbara tjejer för att käka tacos och titta på Eurovision!

I söndags hade vi kalas hos mamma och idag kom pappa hit med sin sambo!

Det har varit supermysigt och jag uppskattar allt och alla så himla mycket! Mycket kärlek till er!

Jag har haft något otur dock... jag hade planerat att färga håret nu i maj då jag önskade mig presentkort på Cut&Color. Det finns dock ingen tid förens 15/6.

Jag skulle även skaffa ny mobil med Telia. Skulle ha 12GB-abonnemang och betala själva mobilen på en gång. De hade tagit bort båda de funktionerna tills idag... Ena förra månaden och andra för någon vecka sedan.....

Det får lösa sig på något vis, haha.

Hade! / EmmaLikes

Comments

Hej!
Förkyldningen tar aldrig slut, jag sitter i skolan och snorar med en väldigt öm näsa. Men nu tar jag nog och drar hem faktiskt, orkar inte vara kvar här...

Igår myste vi till det och firade vår månadsdag i förskott med bio och restaurangbesök. Först såg vi på Skönheten & Odjuret och sedan åt vi på Alfies.

Jag var så galet trött igår, inte fått i mig något kaffe sen förkyldningen började komma, det gör bara halsen värre. Jag klarade knappt att hålla uppe ögonlocken när jag läste Harry Potter mitt på dagen. Det gick så långt att jag fick köpa en Vitamin Well med extra koffein.

Tyvärr väntar en fyra timmar lång tvättid hemma, dock finns ju Ipren, en massa te och min älskling där hemma. Ska försöka läsa klart Harry Potter i eftermiddag också!

Hade! / Emma


Likes

Comments

Nya inlägg