Header
View tracker

Just nu sitter jag vid symaskinen, en tröja jag köpte för ett tag sedan som är alldeles för lång i ärmarna ska få sig en lite uppgradering.. Imorgon är det festligheter som står på schemat så resultatet kommer ni få se då! Blev väldigt nöjd!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Att köra upp lillebror till skolan var jobbigare än jag trodde, efter 5 timmar i bil och 2 to go kunde jag inte sitta still längre, jag var tvungen att gå ut i det Jämtländska mörkret.

Likes

Comments

View tracker

Asså, dessa skor (dregel dregel...). Spetsiga tår, med stort S. Ja tack!!

Likes

Comments

Det här är en sån bra stund på dagen, det är frukostdags och söndag som det är innebär det pannkakor! Kan man få en bättre start på söndagen!

Gooood morgon!

Likes

Comments

Hahaha jag kan inte sluta skratta, som ni vet har jag flyttat till lägenhet och försöker fortfarande vänja mig vid visa saker bland annat att posten kommer dagligen, vilket jag vet att den gör men ljudet när posten anländer får mig alltid att tro att det är någon som försöker bryta sig in! Men det jag ville komma fram till förutom att jag är rädd för posten är att idag trillade det ner ett paket. Innehållet var en godispåse och ett kort. Jag sitter fortfarande och skrattar, tänk att något så litet kan göra en så glad! Kära vän du har gjort min dag. 

Likes

Comments

Vad jag älskar min nya kostym, alla borde ha minst en kostym i sin garderob om ni frågar mig. Så snyggt, bekvämt och har du tidsbrist en morgon är det bara att plocka fram kostymen så är du redo att ta dagen med storm!

Likes

Comments

Åh vad jag älskar den röda, tyvärr fick den inte följa med hem men kanske att vi ses igen..

Likes

Comments

Jag lovade er att jag skulle visa er min nya kappa och här kommer den! Klassiskt mönster, men i lösare modell precis som jag vill ha det. 

Likes

Comments

Som ni vet är jag i full gång med att inreda lägenheten, och idag kom den öppna spisen (!!!) är så jäkla nöjd med den! Ska visa er så fort jag har fått någon typ av ordning.. hehe

Likes

Comments

Jag har nog aldrig varit så redo för hösten som jag är i år, ser verkligen fram emot de! Alla mysiga tröjor, kapporna, levande ljus och alla mysiga plädar man kan linda in sig i. Idag fick jag dessutom hem min nya "höstkappa" som jag är så glad i!! Självklart blev det några bilder tagna som jag kommer visa lite senare, men här har ni en liten liten smygtitt..

Likes

Comments