Header

Det finns saker som gör att man känner sig lite sådär extra.. lyxig. Vet ni vad jag menar? Den känslan får jag när jag har målat mina naglar. Blir så glad av rött!
Vad får er att känna er sådär extra?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En sån underbar morgon att vakna upp till,  en kopp te på altanen med denna miljön runt sig!
Godmorgon säger ja!!

Likes

Comments

Igår fick jag hemma den mest underbara kappan från Malene Birger, ni kommer få se den i sin fulla rätt inom kort! Det pirrar i kroppen bara jag ser den..

Likes

Comments

Idag var det kjol-dag, kjol är så fint tycker jag och trots att det hänger en handfull i garderoben så är jag jätte dålig på att använda det.. jag vet inte om jag trivs i det eller inte, men idag kom en utav dom på!

Likes

Comments

Bakinspo! Häromdagen när jag var inne på en utav mina favobloggar fick jag tips som denna banankaka, jag har inte bakat någon tidigare och det låg några halvtråkiga bananer i kylskåpet så jag var bara tvungen att testa! Den blev väldigt fin måste jag säga, dock kan jag inte bestämma mig för vad jag tycker om just banan i kakformat... jag gillar det och hatar det. Hatkärlek kan vi kalla det!

Likes

Comments

Nytvättat hår kan väl ändå vara en utav dom bästa känslorna, allt fluff som bara växer fram allt eftersom det torkar. Älskar känslan av nytvättat hår!!

Likes

Comments

Det är dags för pepparkaksbaket, det glutenfria pepparkaksbaket. Det ska bli väldigt intressant att se hur resultatet blir, har köpt 2 olika märken med pepparkakor och dom smakar allt annat än pepparkakor så jag håller tummarna för mina egna!

Likes

Comments

Nu är vi vid den tiden på årets som det är dags att köpa julgran! Åh vad jag älskar julen, och i år får jag dessutom köpa min alldeles egna gran, vi har åkt till samma ställe i säkert 15 år för att varje år kunna komma hem med den perfekta granen. Vad jag längtar tills jag får klä den, hemma har vi en tradition att klä granen dagen före jul så jag får se om jag behåller den traditionen eller inte.. har svårt för att vänta... Vad har ni för jultraditioner?

Likes

Comments