Header

Är nu inne på tredjedagen med feber och som plåster på såren kom mamma hem med denna glögg tillbringare som jag har suktat efter sen jag såg den för första gången, HUR fin är inte brännaren? För ett tag sen köpte jag ett gäng färgglada koppar med guldkant som ska få agera glöggmuggar, det kommer bli så fint tillsammans med denna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att skriva detta känns lite overkligt, jag och Frida ska åka till Kina och Vietnamn i början av januari! Planeringen är i full gång, biljetter och visum är fixat så nu är det bara packningen som ska planeras.. temperaturen kommer ändra sig väldigt under resans gång så det gäller att packa smart från minusgrader till härliga plusgrader! Åh detta ska bli så kul och jag hoppas att ni kommer att vilja följa våran resa!

Likes

Comments

Det finns saker som gör att man känner sig lite sådär extra.. lyxig. Vet ni vad jag menar? Den känslan får jag när jag har målat mina naglar. Blir så glad av rött!
Vad får er att känna er sådär extra?

Likes

Comments

En sån underbar morgon att vakna upp till,  en kopp te på altanen med denna miljön runt sig!
Godmorgon säger ja!!

Likes

Comments

Igår fick jag hemma den mest underbara kappan från Malene Birger, ni kommer få se den i sin fulla rätt inom kort! Det pirrar i kroppen bara jag ser den..

Likes

Comments

Idag var det kjol-dag, kjol är så fint tycker jag och trots att det hänger en handfull i garderoben så är jag jätte dålig på att använda det.. jag vet inte om jag trivs i det eller inte, men idag kom en utav dom på!

Likes

Comments

Bakinspo! Häromdagen när jag var inne på en utav mina favobloggar fick jag tips som denna banankaka, jag har inte bakat någon tidigare och det låg några halvtråkiga bananer i kylskåpet så jag var bara tvungen att testa! Den blev väldigt fin måste jag säga, dock kan jag inte bestämma mig för vad jag tycker om just banan i kakformat... jag gillar det och hatar det. Hatkärlek kan vi kalla det!

Likes

Comments

Nytvättat hår kan väl ändå vara en utav dom bästa känslorna, allt fluff som bara växer fram allt eftersom det torkar. Älskar känslan av nytvättat hår!!

Likes

Comments