Header

2016 har hittills varit det bästa året. Jag tog Studenten och fick träffa helt nya människor. Detta året har det ändå känts som att det inte hänt någonting. Däremot har man gått i skolan första halvåret, sommarjobbade, studerade matematik 3, reste, och jobbade. Men om man säger såhär, ingenting speciellt roligt. Därför är mitt nyårs löfte att ha ett mål och ha kul och börja i en helt ny bana, göra 2017 till mitt år.

Är det någonting så känns det redan nu som att 2017 kommer bli mitt år. Jag blir 20 år om knappt 3 månader. Bara det känns sjukt!
Det är så mycket som jag vill, och det är det jag vill nå fram till år 2017,
ha som ett mål för mig själv.

Likes

Comments


Har lust att köpa allt!

Likes

Comments

Jag har varit i behov av att hitta musik där jag kan känna mig lugn och koncentrerad i stressad miljö, som jag vill somna till och även lyssna på när jag reser. Rättare sagt musik som inte har någon fin röst som sjunger verser och gapar i refrängen utan bara instrumentalt. Då hittade jag denna och somnar till direkt. Musiken är så harmonisk och mjuk. Det är 7 låtar som varierar från 5 till 11 min. Så har du svårt att hitta musik och somna till så har du ett perfekt album här. Max Richter "From sleep"

Likes

Comments

Blusskjorta - Ralph Lauren / Byxor - Acne

Älskar denna typiska sommar skjortan. Den är inte gjord på något tjockt material och passar därmed perfekt för varmt väder!

Apropå väder ser det ut och börja åska snart...

Likes

Comments

Med en stor lust av att börja skriva har jag nu börjat blogga här på nouw.
Jaaa, det är tredje gången jag startar en blogg här. haha. Varje gång känns det faktiskt bara bättre och bättre.
​Är det något jag älskar så är det att börja om från ruta ett.
Väldigt kortfattat så heter jag Emma och är 19 år gammal.​​​

​Ni kan följa mig på instagram: eemmawee
Vore hur kul som helst om ni följde mig där!

Puss och kram!

Likes

Comments