Header

Hur sjukt. Imorgon är det lördag och 1 vecka kvar av att vara tonåring, sen 20y. Härligt. Men hur sjukt. Har tänkt på det hela dagen idag. Idag har jag jobbat och inte gjort så mycket mer. Nu blir det endast tv tittande och sen nana.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag gick jag förbi Ica kvantum och tänkte köpa ELLE. Som jag hade längtat. Jag läser en bit och kommer sedan till den här annonsen om skönhetsoperationer och en artikel om att grönt är sunt för kroppen. Visst är det bra med grönsaker men jag blev faktiskt rent ut förbannad! Visst får man göra vad som helst med sin kropp men fetsugning som sånt här och annat form av skönhetsoperation än bröstförstoring tycker jag förstör allt. Istället för sånt skit borde man mana för en starkare självkänsla. Det är så många unga tjejer som läser just ELLEs modemagasin och en del påverkas. Jag själv kollar mig i spegeln varje dag, men jag hyllar mig själv och är så glad över min egen kropp och det borde fler göra! För mig räcker smala modeller i ELLEs modemagasin, sånt här gör mig arg. Jag tycker pizza, tacos och choklad är livet!!

Likes

Comments

Hallo alla underbara. Har jobbat idag och är nu helt slut. Onsdag imorgon wiieee! Ska på intervju tidigt imorgon sen får vi se om det blir att jobba efter det eller en ledig dag. Blir jag ledig imorgon tänker jag baka något. Jag är så baksugen så det inte är sant. När mamma kommer hem en måndag med marabou choklad som man inte får äta förrän på fredag får jag automatiskt stark vilja att baka något istället. hahaha. För jag vill inte vänta.

Likes

Comments

Känns som dagen blir bättre och bättre. Hur underbart?! Blir ju stolt över mig själv bara jag gått ur sängen, klätt på mig kläder och bäddat sängen. Hehe. Tog en promenad ner till stan och gjorde lite ärenden. Man blir så sugen på att shoppa men jag måste verkligen hålla mig fastklistrad på väggen typ. Tiden går så fort, snart är dagen över och det är tisdag, sen onsdag och dags att söka HÖGSKOLA! JA! Hahaha jag kan inte förstå varför jag är så taggad över att bara söka och känslan att kanske snart börja studera igen, men skulle väl säga tanken att få träffa nya människor och möjligtvis komma iväg på egen hand är det man vill mest. Måste ge lite creed till Asos.com för att dem säljer petite sizes. Är så tacksam att det finns överhuvudtaget! Nästan så man borde flytta till England för den stora tillgänglighet av petite. Denna klänningen köpte jag för någon månad sedan. Älskar den gammaldags rosa färgen, sjukt snygg och materialet är så skönt! Blev så nöjd med den. Tänkte visa den på någon dag. Länkat till den i bilden. 

Likes

Comments

Hej alla underbara. Söndag idag och jag ser faktiskt fram emot att det är måndag och ny vecka imorgon. Som jag sagt tidigare så har jag haft lite panik över att få vänta så himla länge innan det är dags att söka till högskolan inför höst. Nu är det ju dags på onsdag vilket ska bli så sjukt spännande. Tiden går så fort ändå. Just nu ska jag läsa lite ur kaninjägaren, den är så spännande!

Likes

Comments

Go dagens alla underbara. Här sitter jag och bara tänker... låter så deppigt, jag vet men det är bara positiva saker. heheh. I Torsdags fick jag ett paket hemskickat från Partykungen med ballonger i siffrorna 2 och 0. Två veckor kvar av de tonårsliv man har kvar. Ser framför mig hur folk kommer kolla på min legitimation i en kvart. hahaha. Det är roligt på ett sätt, när jag vikarierar dem dagar i skolan så är det många som är nyfikna och undrar hur gammal jag är. När jag säger att jag snart ska bli 20 blir dem bara vaaaa?! Du ser ut som 14... Det är härligt när man ses som 6 år yngre, faktiskt! Lite förvirring blir det allt ibland. Nä hoppas alla har haft och kommer ha en fortsatt sjukt trevlig lördag. Har verkligen inga planer idag mer än att det blir tvsittarkväll. Är lite taggad ändå inför finalen av melodifestivalen.

Likes

Comments

Go kväll allesammans. Vilken dag. Köpte ju som sagt säng igår och den kom idag. Vilket jobb det blev att montera upp den! Piew nu är jag i alla fall färdig. Hela dagen har jag förberett inför allt. Lillebrorsan fick min säng då den är högre än hans så bara det var ett sjukt jobb att byta plats och lägga hans säng åt sidan. Helt paff nu. Men jag är så nöjd, den nya sängen är så skön!

Likes

Comments

Go kväll alla underbara. Söndag, ny vecka imorgon, alltid härligt! Idag var jag och mamma en sväng på ikea och jag köpte faktiskt en säng som kommer redan imorgon. Dessutom, eftersom jag har ett pax-garderob system så passade jag på att köpa en låda och ääääntligen får jag plats med alla mina kläder igen. hahaha. Som jag har väntat. Sista natten idag med sängen jag har nu.. ett step bredare säng imorgon. Wie! 

Likes

Comments

Go dagens folket. Så sjukt, idag är det 3 veckor tills jag blir 20 år. Haha jag kommer suggestivt räkna veckorna och dagarna neråt till min födelsedag! Idag har jag inte haft några planer alls. Ska sitta framför mello med godis, det är livet det. Skämt och sido. Har läst en del nu av Keplers bok Kaninjägaren, sjukt spännande och man vill bara läsa vidare för att se vad som händer med karaktärerna. Vissa saker avslöjar dem inte allt för tidigt.

Likes

Comments