När mamma hjärtat smälter lite extra,  när man hämtar på förskolan och dottern kommer med ett armband med texten mamma på som hon gjort alldeles själv (sa fröken ). Då var tårarna väldigt nära kan jag säga, det var precis vad denna mamma behövde.

Nu har jag slagit ner röven i soffan för att glo på idol och ladda batterierna inför morgondagens jobb. 

Igår var en jobbig dag för mitt huvud, mycket tankar och funderingar och känslor som välde över. Har fortfarande en stor klump i magen över att jag inte har tid... om dygnen ändå kunde vara 48 timmar istället.
försöka trigga igång mig själv....
Men även om det just nu går sakta neråt så tror jag att det snart kommer vända. Jag har   ett klart mål  och det tänker jag nå även om det tar lång tid.

Nu säger jag hej då? ;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna dag har verkligen varit toppen kan man säga. Har varit och besökt en anhörig på sjukhuset. Det var roligt då jag fick klara tecken på att det går åt rätt håll ;-). Sen har solen varit uppe och det har varit riktigt härligt väder. Så vi tog barnen med oss och hälsade på deras farmor en sväng.
Kände att det var så skönt ute att vi tog med oss korv och bröd och åkte upp till digerberget för att grilla lite. Där var det vinter kan man säga (det var snö på backen). Barnen var överlyckliga och sprang runt och lekte för fullt.  Sen grillade vi och barnen tyckte det började bli kallt så då tog vi och åkte hem. Tar ca 5 minuter i bilen hem så alldeles lagom för barnen.  Men  det var så skönt att kunna andas frisk luft och känna att batterierna laddades upp. 

Har även hunnit med lite nytta idag, tvättat och städat av det värsta i köket. Nu ligger jag i soffan och slö tittar på fotbollen på tv.
Ska snart gå och lägga mig för i morgon vankas arbetet igen.

Likes

Comments

Nu har det gått ett tag igen men bloggen hamnar lite i bakkant av allt jag vill göra om dagarna. Efter en helg med familjen är jag redo igen.

Känns som man inte hinner med någonting om dagarna och har jag tid finns ingen lust.  Jag har en hjärna som går på högvarv och känner att jag inte kommer någonstans utan står och stampar på samma ställe.
Försöker få mer tid till barnen men känns bara som den rinner ur fingrarna på än. Barnen växer och utvecklas och jag hinner inte med att vara delaktig på det vis jag önskar. Jag känner att allt runt omkring äter upp mig. 
Alla måsten tar över och man tynar bort in i sig själv.
Vet att det blir mycket självömkan här men det är en del av min egen självläknings process. 
Att kunna ösa ur mig den röran och börja kunna andas igen.
Jag håller på med lite projekt för mig själv för att jag ska bli lite mera närvarande och få lite bättre förutsättningar. Men vad det är skriver jag inte än utan det får bli när jag vet mera.

Likes

Comments

Nu är det lördag igen!  Vi ska få ett nytt köksbord idag så Jesper körde det gamla bordet på tippen. Så lunchen serverades i vardagsrummet.
När köket nu är tomt passade  jag på att rensa lite i två av skåpen.  Rensade bort sådant som vi aldrig använder, man samlar på sig så mycket skit med tiden.

Man känner verkligen att det börjar bli kyligare ute. Våran lägenhet är nämligen iskall. 
//Emma

Likes

Comments

Då var det lördag, gårdagen var ganska lugn och avslutades med idol. Min mage har äntligen lugnat sig men smärtorna sitter fortfarnade i.
Under denna förmiddag har vi hunnit med ganska mycket. Barnen har efter mindre tjat än vanligt plockat undan det värsta på deras rum, och jag har hängt tvätt och plockat undan och diskat i köket.

Nu ska jag försöka hitta på någon lunch och   roa barnen några timmar innan  pappan kommer hem från fiske turen.  Vi ska ut och hälsa på mormor och morfar senare. Nu ska jag fixa lunch till busfröna här hemma.

Likes

Comments

Nu har det nästan gått en vecka igen. Men men när vardagen kommer imellan. Eller rättare sagt denna vecka har jag legat i soffan eller åtminstone inte rört mig ca 5 minuter från en toalett. Jag har nämligen åkt på matförgiftning... En jä***g sådan, den har nämligen hållit på i snart en hel vecka och magen är inte återställd än och jag har så ont i magen. Men igår var jag i allafall ner till vårdcentralen och fick medicin som stoppar upp och fick lämna prov.

Idag har jag iallafall lämnat soffan stundvis och orkat plocka upp lite i köket och starta en tvätt maskin. Även orkat plugga endel så det är så skönt för då känns det som jag är på rätt väg framåt.

Vädret idag är så fint så hoppas hoppas orka mig ut på en promenad senare.

Likes

Comments

Det gick ju tydligen väldigt bra att börja skriva lite oftare eller inte.  Nu är det iallafall lördag igen och jag måste säga att det varit en bra dag.

Idag har jag varit iväg och haft äran att få firat en väns babyshower. Där jag också fick chansen att göra  tårtan. Min första babyshower tårta så jag måste få säga att jag är nöjd.
Tror även att  hon vart nöjd med den alltså den blivande mamman.

Likes

Comments

Har inte blivit så mycket skrivet  här under veckan, livet och vardagen kom i vägen kan man säga.
Har jobbat och försökt njutit av barnen:-).
Ikväll blir det fredagsmys framför idol och försöka ladda batterierna inför jobbhelg.
😍
Ska försöka skriva lite mer nästa vecka. kramar på er alla

Likes

Comments

Till att börja med I detta inlägg vill jag hylla en person som står mig nära i mitt hjärta.
Nämligen min älskade Make.
Igår firade vi 5 år som gifta
Han som står ut med mina nervsammanbrott. Men även får nervsammanbrott på mig.
Han som  säger åt mig att jag är vacker , trots att jag glömt att duscha. 
Han som sparkar ut mig ur hemmet så jag kan få egentid, för att jag inte tar mig tid för det.
Det är han som glömmer att plocka undan efter sig, men som tar hand om nästan all tvätt.
Det är han som får mig att le, bli förbannad och skratta.
Det är han som är en underbar man en underbar pappa.
Alla har vi våra brister och fel men det gör att vi kompletterar varandra väldigt bra.
Det kommer bli många fler år
Jag älskar dig älskling !!

Som sagt firade vi 5 år som gifta igår. Det firade vi med att barnen var hos mormor och morfar över natten. Själva åkte vi in till Örebro där hade vi bokat hotell. Så härligt att komma bort från alla måsten en stund.  Vi gick på bio och såg Kingsmen The golden cirkle, den var helt okej och levde upp till mina förväntningar.
Sedan gick vi på pinchos  och åt mat, riktigt gott och trevligt.  Det var så skönt att bara vara vi och inte behöva tänka på en massa annat. 
Tillbaka på hotellet kollade vi litbe på tv och lyssnade på nattlivet.  Bäst av allt är ju frukostbuffén på morgonen  tycker ju jag.
Så idag har vi bara traskat runt i ett små regnigt Örebro och kollat i affärer.

Nu har jag myst ner mig i soffan och kollar på idol avsnitten som jag missat.
Ha en trevlig kväll alla...

Likes

Comments

Så trött så trött min kropp är. Försöker hålla ögonen öppna, är så trött så trött.

Vad ska man säga två dagar tillbaka på 100% och helt klart är kroppen helt slut (trött). Men jag är lycklig helt klart för det går faktiskt riktigt bra. Och sen har jag några av dom bästa kollegerna man kan ha  dom är helt fantastiska. Vilket får en att vilja komma till jobbet. Jag utför ett viktigt jobb varje dag ett jobb som inte alla klarar av. Ett jobb där man ska ha hjärtat på rätt ställe men även en kropp av stål som kan ta mycket stress och skit.
Jag har ett jobb som får mycket  kritik i media en del stämmer och endel stämmer inte (enligt mig iallafall). 
Men jag har ett jobb där jag får hjälpa,stötta  och finnas där för dem som kanske inte klarar av allt, som lär på nytt, eller som bara behöver någon där när ingen annan är där.
. Jag tycker om mitt arbete något otroligt när jag får utföra det ordentligt.

Nu ska jag försöka slappna av en stund innan  jag ska nanna kudden ;-)Likes

Comments