Lovers. Är ni kvar? Någon? Kanske. Jag kommer inte tillbaka hit. Men jag kommer finnas i rörlig form HÄR, så om ni vill följa mig äre bara köra. Jag kommer att göra korta dokumentärfilmer under hela hösten (som förmodligen inte kommer att publiceras på just denna plattform) men rusar runt med kameran på mig och sitter därför på så mycket videomaterial från det tarftliga livet mitt. Så det blir ihopklippt och slängs upp på denna kanal, Emma MMW.

Har kommit långt sen senast. Märkligt. Jaja.

HejhejMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Fotade en helt insane vacker varelse och hennes man Andreas i lördags. Stay tuned.

Likes

Comments

​Nu väntar stressveckan de luxe. Som typ alla andra veckor denna sommar i och för sig. 

Idag - skicka iväg bröllopsbilder, färdigställa en film, flyttpacka alla grejer jag har i Nyköping, imorgon släpa ner dator och en resväska till Malmö, hänga där i två dagar för att sedan dra upp till Lkpg, flyttpacka ner allting där, och på lördag flyttar jag till Malmö. 

Puh. 

Let's.

Likes

Comments

OBS - de flesta bilderna är inte webboptimerade här, därav kvalitén. Finns även publicerat som högupplöst på min portfolio, emmawatsonphotography.com.

Att få hoppa in i två personers liv under en av deras största dag i livet och göra sitt yttersta för att dokumentera varje litet steg som de kan tänkas vilja få dokumenterat. Som ska avspegla minnena från den här dagen. Som de kommer titta tillbaka på om 30 år.

Det är så konstigt.

Och helt makalöst fantastiskt.

Det största tacket till Terese och Daniel som lät mig få vara med om detta fina.


Likes

Comments

Nu är mitt älskade hem uthyrt i andrahand ett år och om några veckor flyttar jag in på Möllevångstorget. Det var så jävla skönt, fint, roligt och underbart på RIKTIGT att få 2,5 veckor i Linköping igen för att kunna få landa hemma lite. Catcha up with the past, träffa dom en behöver träffa, osvosv. Och avslutade med en midsommar som kändes som en minifestival. Lyyyccckkaaaa mmmmhhhh.

Nu är jag i Nyköping och imorgon drar jag till Västerås för POWER MEET nej herregud skoja jag ska plåta bröllop som råkar krocka med detta eminenta event.................Haha.

Sedan beta av alla redigeringsjobb jag har för att sen dra tillbaka till Malmö nästa vecka<3<3<3

En så flängig sommar på alla vis men faaaaan vad kul jag har. Yeh.Likes

Comments

​Fem pansarvagnar som kommer ta över världen.

Likes

Comments

​Perks of being a social-media-räv; fina skor wätt ner i brevlådan. Tack footway.se!

Likes

Comments

​Sanningen är att jag är så tagen av Roskilde fortfarande och har fortsatt leva i bubblan med de människor från Sverige jag lärde känna där den veckan att jag inte brytt mig om något annat.

Livet kan vara så jävla fint

Då gäller det att använda det intensivt

Likes

Comments

​Idag. Orkar inget, vill inget. Flyttar ut ur min lägenhet och från två veckor här i Linköping igen på lördag. Vill inte det heller.

Likes

Comments

​Varsågoda för lite skoningslöst skryt. Fast egentligen publicerar jag det mest för att jag ska kunna titta in här när jag är 40 år o bara! Jamen! Juste! Kul!

Ska dock bli bättre på att credda mig själv. Inte vara så jävla ödmjuk hela tiden. Mitt senaste bröllop är ett bevis på att jag om några år kommer vara så sjukt vass på detta. Jag knacklar fortfarande med att få fram det perfekta filtret i Lightroom, fokuspunkter i kameran och yadiyadi men NU börjar jag se feta framsteg. Andra ser det också tydligen. Snart publiceras en intervju med mig för en annan fet grej. Och snart åker jag utomlands och plåtar. Och sånt där. DET är ju faktiskt fett. Så äre.

Likes

Comments