Header

​Ja vad har jag gjort idag då? Har varit i skolan och det gick ganska snabbt, hade idrott som första sedan hade vi matte och efter det bild. Efter lunchen va det dom segaste lektionerna kvar Språk och SO. När jag kom hem så satte jag mig och pluggade inför NO provet som vi har har på fredag. Vet inte riktigt va alla lärare har tänkt för vi har NO prov, Engelska läxa och Svenska läxa. Fast det bästa är att det är sista dagen innan LOVET. OMG asså jag längtar så mycket. Har lite planer men d säger jag inte. Har inget direkt att skriva mer, sitter och lyssnar på musik och kollar på Teen mom samtidigt. 

Vi hörs i morgon😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Skolan har varit väldigt chill idag, inga jätte jobbiga lektioner. Vi slutade 15:05 så jag drog hem till min mormor och åt lite mellanmål och sedan satte vi oss och gjorde i ordning tavlan jag ska börja sy. Mamma kom och hämtade mig vid 17:30 ungefär så när vi kom hem satte jag mig och kollade på mobilen tills maten va klar. Efter maten har jag inte gjort någonting förutom att duscha och nu sitter jag här och kollar på skönhetsfällan.

Måste sätta mig och plugga lite innan jag lägger mig så vi hörs i morgon😘

Likes

Comments

Har armbanden som jag fick i går, älskar dom

Likes

Comments

God eftermiddag!
Asså är det bara mina lärare som alltid säger så? eller typ gamlingar brukar alltid säga så. Nä Emma sluta babbla om tråkiga saker.

Idag har jag, min mamma och hennes kompis (min kompis oxå) varit på etage som ligger i Trollhättan. Vi va där för jag behövde vinterskor. Jag provade jätte många olika men det slutade med dom som är på bilden. Dom är skit sköna och JAG tycker dom är snygga, jag skiter i vad andra tycker jag kommer i alla fall vara varm om mina fötter. Vi köpte dom på Deichmann och märket på skorna heter victory. Det är typ svart mocka med filt tyg som är rutigt, aa ni ser ju på bilden.

Vi gick in på Ginatricot lite snabbt och köpte två Alex jeans ett bara svart och ett par mörkblåa, jag har flera stycken sådana byxor för dom är så sköna dom sitter tight men dom är jätte stretchiga. Om men köpte två Alex byxor så fick man en goodybag och i den fick man tre armband, massa hår snoddar och sådana fake tatueringar som va så populärt i somras.

Vi åt lite buffe på eat en snabbis innan vi åkte hem igen, jag tog lite tacos och en slice med pizza. Det va jätte gott men jag va inte så hungrig. Vädret idag har varit så tråkigt, det har regnat och blåst hela dagen.

vi hörs i morgon😘

Här kommer bilderna på sakerna. Jag har taggat var man kan köpa sakerna, taggen finns i bilden


Likes

Comments

God morgon älskade lördag!

Vaknade vid 8 men låg kvar i sängen till 8:50 ungefär.
Dagens planer är först ska jag göra i ordning i mitt rum. Vid 11:35 ska vi åka till ridningen och efter vet jag inte riktigt vad som händer utan jag tar det som det kommer.

I går kväll så läste jag på Facebook att det va flera stycken sim hade sätt och hörs clowner här jag bor. Asså dom som håller på med denna idiotiska grejen borde fan åka in på psyket. Förut va jag inte rädd för det men nu när dom kommer närmre och närmre börjar jag tycka det är obehagligt. På morgonen så går jag helt själv till bussen och det är fortfarande lite mörkt när jag går men det bästa är att det är väldigt mycket bilar som åker förbi där jag går för det ligger två skolor här.

Aja bara dom inte kommer nära mig eller någon jag känner så är det lugnt.

Vi hörs i kväll eller i morgon😘

​TB till sommaren

Likes

Comments

FY asså SO provet gick skit. Kunde inte fokusera och jag fick inte luft för jag va så tät i näsan och jag kan inte andas med munnen när jag är runt människor. jag fick inte gå ut och ta nässprej heller eftersom att det kan se ut som allt jag fuskar, inte för jag hade det eftersom det är bara idiotiskt. Jag har pluggat jätte mycket men ingenting har fastnat, vi har inte böcker vi läser utan vi har en sida som heter digilär men jag har inte lärt mig någonting av det som står. Det vi har gått igenom på lektionerna har gått in genom ena örat och ut genom andra. gjorde mitt bästa så får vi se vad resultatet blir.

idag är det iallafall efter längtade fredag!, slutade 15:15 idag oxå fast vi skulle egentligen slutat 15:25 men vi hade elevens val, vi körde lite spel så han tyckte vi kunde sluta tidigare. har varit hemma nu i ungefär 1 timma. Idag ska jag inte göra någonting mer än att kolla på idol.

Hörs😘

Likes

Comments

Asså jag hatar att vara förkyld!
idag har min dag varit ganska bra förutom att det känns som jag har sprungit ett maraton varje gång jag går till klassrummet. Vi har vårat klassrum på övervåningen så dom där jävla trapporna dödar mig. Har haft ganska chill lektioner idag, vi slutade 15:15, ganska segt för vi har matte som sista lektion. Efter jag inte gjort så mycket mer än att sitta framför datorn och kollat på saker jag ska köpa inför halloween, har pluggat inför SO provet jag har i morgon känns bra fast det känns inte som att jag inte kan något men ska göra mitt bästa. Har gått i genom engelska glosorna vi har till i morgon oxå. På tal om engelska så blev jag över lycklig idag, förra terminen, asså sista terminen i 7, så hade jag insats krävs asså F, men nu har jag godtagbara asså typ E-D. Det är kanske inget högt betyg men eftersom att jag hade F så är det ett ganska stort steg för jag har jätte svårt i det. Aja inget mer om det nu, sak gå och lägga min nu för jag är jätte trött nu känns som jag har lite feber men skit i det. Aja godnatt hörs i morgon😘

Likes

Comments

Då va man tillbaka, vet inte riktigt va det va som hände förutom att jag inte gjorde något roligt på dagarna så hade inget roligt att skriva här på bloggen.
men nu ska jag försöka komma tillbaka.
Nu va det ganska längesen jag skrev sist så vi tar en liten life update, Skolan har dragit i gång och det har gått typ två månader nu. I början va det ganska lugnt med läxor och sådant men just nu så är det ganska mycket prov och sådant men det går ändå bra ett plus angående läxor är att dom planerar in dom så att vi inte har dom över helgen och det är väldigt skönt.
Jag och pappa har börjat renovera min EPA som jag ska ha när jag har fyllt 15 och fått mitt moppe kort.
Det har inte hänt så mycket mer än så, just nu är jag förkyld fast jag är fortfarande i skolan och så för vill inte missa något.
Lite senare i dag ska jag och mina föräldrar till mammas/våran kompis för att fira hennes man för han har fyllt år.

Vi hörs i morgon😘Likes

Comments

Ni känner inte mig så bra så här kommer några lära känna mig frågor

Vad är ditt fullständiga namn?: Emma Cecilia Wallström

Ålder?: 14 år

När är du född?: Jag är född den 11 april 2002.

Vart bor du?: Jag bor i Göteborg

Vem bor du tillsammans med?: Mina föräldrar och 3 katter.

Är du en hund eller kattmänniska?: Jag älskar hundar men jag älskar katten ännu mer, så katt människa.

Vad har du för ögonfärg?: Blå

Höger eller vänster hänt?: Höger

Har du några husdjur?: Japp 3 katter, Sixten, Gismo och Hoppsan.

Hur lång är du?: Jag är 171

Vart vill du resa?: London asså har velat resa ditt i typ två år nu.

Likes

Comments

Som det står i rubriken så har jag varit frånvarande från bloggen i några dagar. Har inte hunnit. Men vad har jag gjort för spännande under den tiden jag har varit borta jo...

I söndags så var jag med på ett dagläger där vi red ut i skogen i ca 2 timmar. det va jätte mysigt och jag red på den hästen som jag tycker om allra mest på ridskolan. Han va lite busig och sparkade bakut några gånger och så men det gick bra. Han va jätte glad och så klart jag oxå.

På måndagen så gjorde vi inte så mycket mer än att vi åkte till tippen och slängde skräp och grejade lite hemma.

I går tisdag så va vi äntligen och sjösatte båten. Det blåste ganska mycket man det gick bra. mamma tog bilen till båtplatsen medans pappa och jag körde runt båt. Den gick jätte bra i vattnet och det är första gången den är i vatten för vi köpte den ny föra året och så har pappa renoverat hela motorn så vi va lite nervösa för om allt skulle funka som det skull e men det gjorde det.

Idag onsdag så hade vi tänkt åka till Läckö slott och kolla men det blev att vi åkte ut med båten i stället för det va inte så blåsigt så vi åkte runt för att prov köra och så. Mamma körde den idag och nästa gång så ska jag få köra en bit, lycklig hahaha. På vägen hem så köpte vi glass och sedan började det spö regna. När vi satte oss i bilen så va allt jätte blöta. När vi kom hem så gick jag ner och duschade och det va så skönt att bli varm igen efter det kalla regnet.

I morgon hade vi tänkt att åka till Läckö slott i stället men man vet aldrig, det ser vi i morgon❤👍


​Två bilder från i går

Likes

Comments