Äntligen nya avsnitt av min all time favorit serie , orange is the new black

  • 5 readers

Likes

Comments

I fredags var det då mingla i mark. Helt magiskt, på riktigt. Känslan att stå på scen och visa det man kämpat för så hårt är helt underbart. Att ha kämpat själv och kämpat med dansgruppen. Och att få tillbringa tid och den känslan med min underbara dansgrupp är det bästa! För så mycket tid vi lagt ner , med massa skratt , ilska , lycka , svett och tårar. Det enda jag mer kan säga är att livet som dansare är underbart!

  • 6 readers

Likes

Comments

Shit..
jag slutar grundskolan imorgon. Våran skolavslutning är alltså imorgon och jag går ut grundskolan vilket känns overkligt. Helt sjukt.
Mina känslor är helt blandade. Vill skratta men samtidigt gråta.
Att sluta skolan och få sommarlov ska bli så sjukt skönt och välbehövligt. Men att aldrig få gå i samma klass igen , aldrig få ha samma lärare , aldrig gå i samma klassrum. Det känns sjukt och faktiskt väldigt jobbigt. Att ha gått på denna skola hela grundskolan som jag nu ska lämna.. Jag kommer sakna många underbara lärare , vissa som bara varit vanliga lärare men även lärare som stöttat en så himla bra och alltid funnits där för en. Kommer sakna många klasskompisar och vänner , många lektioner. Det låter sjukt. Skolan som man alltid klagat på så himla mycket är jag nu så ledsen över för att behöva lämna.. kan bli en extra jobbig skolavslutning i år haha

Jag hoppas iallafall alla har haft eller kommer få en bra skolavslutning och ett grymt sommarlov så hörs vi <3

  • 9 readers

Likes

Comments

Om jag ska vara helt ärlig så känns detta extremt nervöst.. första blogginlägget på denna blogg och jag har ingen aning om vad jag ska skriva eller vilka som kommer läsa och vad de som läser vill att jag ska skriva om..
med andra ord är jag ganska lost i allmänhet kring det här just nu haha ;)

Men jag heter iallafall Emma och är 15 år , slutar skolan nu på fredag och går ut ur grundskolan för att sedan fortsätta på gymnasiet i Borås och gå media. Jag brinner mycket för dans , musik , foto , smink mode osv , och stora delar av mitt liv består just av detta. Mycket av min blogg kommer nog därför också handla mycket om det. Det kan även dyka upp inlägg med allmänna tankar och funderingar kring saker och ting och jag hoppas ni vill följa me på min blogg haha Så hörs vi

  • 14 readers

Likes

Comments