Dagen började med en härlig brunch vid liljeholmskajen men mysigt sällskap!

Hann även med att plugga samt stöda lite. Nu ska jag duscha för att sedan lägga mig i tid! Behöver verkligen all sömn jag kan få nu när jag har ett par jobbiga veckor med mycket plugg och träningar framför mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon onsdag!

Vaknade för ett tag sen och gick ner och gjorde frukost som jag sedan åt framför ett avsnitt av Gossip Girl, (måste ju bara nämna att jag älskar den serien och vet inte hur många gånger jag har kollat om den)

Ligger just nu i sängen, dagens planer är att bara ta det lungt och kanske hinna med lite plugg, städa garderoben, men annars  bara mysa i sängen framför någon serie.

Likes

Comments

Nu när våren börjar komma så bestämde jag mig för att kicka in på nelly.se och leta lite vår insperation, och hittade direkt hur härliga kläder som helst!

​Tryck på bilden för att komma till hemsidan.

Likes

Comments

In love! Hur snygga är inte de här tre väskorna? Är helt kär i de olika färgerna, ljusa och våriga! Dessutom hur lätta som helst att matcha till ett par svarta jeans,någon snygg jacka och ett par sköna skor nu till våren.


Likes

Comments

11 januari och första skoldagen för i år, jobbigt men samtidigt skönt att komma tillbaka till vardagen! Efter skolan åkte jag hem, lämnade grejer för att sedan åka vidare och fixa naglarna.

Nu sitter jag i sängen med en kopp te och ska börja ta tag i lite pluggande inför proven framöver..

Likes

Comments

När jag vaknade i morse var det hur mycket snö som helst ute, så jag och min lillebror bestämde oss för att gå till pulka baken. Därefter kom vi hem och jag har inte gjort någonting sedan dess förutom att ligga i sängen och slöa

. Jag skulle verkligen behöva plugga men jag känner mig hur slut som helst även fast jag sover 12 timmar om nattan, hur ska jag orka med skolan när den börjar?

Likes

Comments

Gick som sagt på resturang igår med familjen och härliga familjekompisar. Hur god mat som helst och en väldigt mysig onsdagskväll blev det!

Likes

Comments

Sov ut riktigt länge idag vilket var hur skönt som helst! Dagens planer är att städa och eventuellt plugga lite om jag hinner, till kvällen blir det resturang och sen inte något planerat. Antagligen hem, vila och försöka bli frisk från förkylningen jag har åkt på...

Likes

Comments

1. Prioritera rätt Att välja att göra rätt saker och inte de som kanske alla gånger är roligast, T.ex stanna hemma och plugga om det behövs även fast man vet att kompisarna ska göra något roligt.


2. Ha kul är någonting jag verkligen ser fram emot det här året, resa, vara med vänner och göra spontana och helt crazy saker

3. Spendera min tid på rätt människor Att spendera tiden på dom som vill spendera sin tid på dig är ett bra citat att följa, det talar för sig själv, varför lägga ner massa tid på någon som inte vill göra det samma för dig?

4. Träning och hälsa är någonting jag vill bli bättre på. Att äta rätt och inte massa smått och gott hela tiden, äta mycket frukt och grönt, smoothies, juicer, samt att börja träna lite på gymmet utöver innebandyn.

5. Spendera pengar på rätt saker Ska verkligen försöka sluta köpa onödiga saker som jag inte behöver, och kanske spara pengarna till något roligt istället.

Likes

Comments