Hejsan!
En vecka kvar på detta jobbäventyr. Snart i 4,5 månad har jag levt, bott och jobbat utomlands, en stor dröm yrkesmässigt för min del. Känns som att jag har bott här i en evighet för att alla människor som kommit in i mitt liv, har fått en sån stor betydelse. Det är så fascinerande hur man kan starta upp ett nytt liv på en främmande plats och träffa personer som kommer in på den minst lilla nerv i sin kropp. Jag är bara 21år men det är svårare ju äldre man blir att få nya nära vänner, alla personer har alltid någon annan så oftast hamnar man i det där "bekantskapsfacket" det krävs att man gör något nytt, börjar på ett nytt jobb, skola,hobby eller flyttar och sen gäller det också klicka med personen. Jag är så tacksam att jag har lyckats träffa dessa människorsom är så lik mig och har samma visioner, och plötsligt så blir livet mer en fest än jobb.

Att sammanfatta en sån här tid går inte att få ihop med ord, så ett inlägg med massa bilder får det bli;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Något utav det roligaste jag vet är temafester, uppstyrt med lekar, musiklistor, inte för mycket men lite. Jag som då gillar att planera och hitta på saker är inte alls seg med förslag, för några veckor sen så hade vi Disney-tema då alla var varsin figur,

Så temat för den här gången blev Rock, alla kom som sitt ballaste jag och det blev väldigt väldigt lyckat.

Får se vad som blir här näst...puss hej

Likes

Comments

Idag är första dagen som jag verkligen stannat upp och insett att det endast är två månader kvar, drygt en månad för de som ska vidare med Ving. Tilö skillnad från de flesta andra ställen så har vi haft en mycket kortare säsong, så för mig känns det ju som att jag nyss kom hit, det tar ju sin tid innan man riktigt hinner landa i sitt nya hem, och det känner jag att jag precis gjort. Nu i dagarna har många av oss här fått nya destinationer och börjar planera hemresor och dylikt, jag däremot kommer fortsätta med en till säsong i Åre, så min vintersäsongen ligger så långt fram att mitt fokus ligger på det som är här och nu, och då slog det mig att jaa...snart skills vi alla åt...det värsta med säsong, alla som blivit en del av en.familj skills och hamnar i ett ingenmansland där man inte vet vilka man stöter på igen. Men som sagt det är.två månader kvar och de.roligaste veckorna väntar;)

Likes

Comments

En månad har nu gått sen jag packade mina väskor och lämnade Sverige för en ny säsong här i arguneguin, gran canaria. Intensiv, hektisk, fullmatad, sol, värme, mat,bad, utekvällar, är det som sammanfattar den första tiden här. Mitt team är toppklass, vi är ca 15personer (miniland, show & spa/fitness) vi har verkligen hunnit komma varann nära som stort team och det är en stor stor bonus. Dagarna ser ut som så att jag jobbar alla dagar 9-18 förutom onsdagar och lördagar då vi har fridag, jobbmässigt är det så skönt att jobba, tre dagar, ledig en dag, jobba två, ledig en och sen rullar det på. Jag gillar det här med att inte ha en strikt schema (mån-fre jobb) jobbeveckan känns mycket kortare och fritiden bli mer "busig" man får liksom en egen dag då många andra sover och ska upp och jobba, så kan vi gå ut på byn, jag gillar der starkt.

Idag så är vädret lite sämre, varmt är det dock ändå, det kan vara så sjuka temperaturer här så att en dag som den är inget jag egentligen surar över, har istället passat på att sova, kroppen behövde det kan jag meddela. Ett inlägg utan bilder är bara tråkiga så här kommer ett ihop plock från den första månaden;)

Likes

Comments

Endast fyra nätter kvar innan jag åker ut på nästa äventyr, hela min kropp sprudlar av glädje, hoppfullhet, tårar allt på en gång. Men jag är så glad och stolt över mig själv att jag gör detta och följer min dröm, men det innebär ju inte att det inte känns fruktansvärt att säga hejdå till alla. sommar i Sverige trots vädret är ju ändå något särskilt med. äsch nu ska jag inte bli blödig, skolavslutning, studneten och packning kommer ske de närmasta dagarn. hare gött

Likes

Comments

Årets största helg i Umeå blev som lovat en magisk helg. Emma kom upp hit från Gävle och fick hänga med mig på en minst sagt galen helg. Trots att det är juni så har värmen inte varit med oss många dagar. Men sol fick vi, blåsten var runt varenda hörn men vad gör det när jag har världens bästa vänner att hänga med.

Likes

Comments

Grannfest, femkamp, kubb, båten premiär, picknick, skogsäventyr, lunchdejt, klippning, färgning och en del jobb är de som sammanfattar de senaste veckorna sedan jag kom hem. peace and love

Likes

Comments

Long time no see, Ett långt inlägg med massa text skulle bara vara super trist att läsa igenom, så jag gör ett inlägg med bilder istället, förberedd er för en rejäl bomb😉

sista tiden från Åre, so far det bästa valet jag gjort att åka iväg, så tacksam för allt jag fått vara med om och de personer jag lärt känna under denna period❤

nu är jag hemma en kort vända och om exakt tio dagar så lyfter jag och mina väskor vidare till nästa ställe, nämligen Gran Canaria i 4,5 månader😉

Likes

Comments

Hejsan!
Igår var Alla hjärtans dag, en dag som jag egentligen gillar på många sätt och vis, då de flesta är väldigt ödmjuka, men trots det så är det ändå en dag jag aldrig firat.
Men iår så blev något helt annat, jag landade med flyget vid 10 tiden, åkte sedan med Linda ner till byn och fikade på creperiet, ett av de bästa ställena i Åre. Åkte sedan och handlade lite småplock som vi hade medan vi fixade oss inför.kvällen. Felix kom sedan och plockade upp oss, satte oss på supper och beställde mat och drinkar hela kvällen. En helt perfekt dag i mina ögon.

Hoppas ni hade en härlig Alla Hjärtans Dag❤

Likes

Comments

Över helgen så åkte jag hem en vända, passade bla på att fixa till frippan. Min kusin är den absolut bästa, kommer krävas mycket för att jag ska byta ut henne. Hann med att träffa Sara och Elin också, blev sedan en sleepover. Trots av vi numera bor 60mil ifrån varandra och inte hörs av varje dag så är allt precis som vi aldrig varit ifrån varandra när vi väl ses, det är då man inser att, den här personen är någon att behålla.

I söndags så fyllde min morfar 70år, vilket var den stora anledning till att jag åkte hem. Vi alla kusiner och barn överasskade honom med fortet, middag och tårta. En superrolig dag och framförallt kul att få göra saker med sina kusiner. Hann även med ett besök på skolan och fick träffa alla barn igen, lika kul och mysigt varje gång, fick även sjunga för min lillebror som fyllde 12. En intesiv men en härlig helg hemma.

Likes

Comments