En månad har nu gått sen jag packade mina väskor och lämnade Sverige för en ny säsong här i arguneguin, gran canaria. Intensiv, hektisk, fullmatad, sol, värme, mat,bad, utekvällar, är det som sammanfattar den första tiden här. Mitt team är toppklass, vi är ca 15personer (miniland, show & spa/fitness) vi har verkligen hunnit komma varann nära som stort team och det är en stor stor bonus. Dagarna ser ut som så att jag jobbar alla dagar 9-18 förutom onsdagar och lördagar då vi har fridag, jobbmässigt är det så skönt att jobba, tre dagar, ledig en dag, jobba två, ledig en och sen rullar det på. Jag gillar det här med att inte ha en strikt schema (mån-fre jobb) jobbeveckan känns mycket kortare och fritiden bli mer "busig" man får liksom en egen dag då många andra sover och ska upp och jobba, så kan vi gå ut på byn, jag gillar der starkt.

Idag så är vädret lite sämre, varmt är det dock ändå, det kan vara så sjuka temperaturer här så att en dag som den är inget jag egentligen surar över, har istället passat på att sova, kroppen behövde det kan jag meddela. Ett inlägg utan bilder är bara tråkiga så här kommer ett ihop plock från den första månaden;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Endast fyra nätter kvar innan jag åker ut på nästa äventyr, hela min kropp sprudlar av glädje, hoppfullhet, tårar allt på en gång. Men jag är så glad och stolt över mig själv att jag gör detta och följer min dröm, men det innebär ju inte att det inte känns fruktansvärt att säga hejdå till alla. sommar i Sverige trots vädret är ju ändå något särskilt med. äsch nu ska jag inte bli blödig, skolavslutning, studneten och packning kommer ske de närmasta dagarn. hare gött

Likes

Comments

Årets största helg i Umeå blev som lovat en magisk helg. Emma kom upp hit från Gävle och fick hänga med mig på en minst sagt galen helg. Trots att det är juni så har värmen inte varit med oss många dagar. Men sol fick vi, blåsten var runt varenda hörn men vad gör det när jag har världens bästa vänner att hänga med.

Likes

Comments

Grannfest, femkamp, kubb, båten premiär, picknick, skogsäventyr, lunchdejt, klippning, färgning och en del jobb är de som sammanfattar de senaste veckorna sedan jag kom hem. peace and love

Likes

Comments

Long time no see, Ett långt inlägg med massa text skulle bara vara super trist att läsa igenom, så jag gör ett inlägg med bilder istället, förberedd er för en rejäl bomb😉

sista tiden från Åre, so far det bästa valet jag gjort att åka iväg, så tacksam för allt jag fått vara med om och de personer jag lärt känna under denna period❤

nu är jag hemma en kort vända och om exakt tio dagar så lyfter jag och mina väskor vidare till nästa ställe, nämligen Gran Canaria i 4,5 månader😉

Likes

Comments

Hejsan!
Igår var Alla hjärtans dag, en dag som jag egentligen gillar på många sätt och vis, då de flesta är väldigt ödmjuka, men trots det så är det ändå en dag jag aldrig firat.
Men iår så blev något helt annat, jag landade med flyget vid 10 tiden, åkte sedan med Linda ner till byn och fikade på creperiet, ett av de bästa ställena i Åre. Åkte sedan och handlade lite småplock som vi hade medan vi fixade oss inför.kvällen. Felix kom sedan och plockade upp oss, satte oss på supper och beställde mat och drinkar hela kvällen. En helt perfekt dag i mina ögon.

Hoppas ni hade en härlig Alla Hjärtans Dag❤

Likes

Comments

Över helgen så åkte jag hem en vända, passade bla på att fixa till frippan. Min kusin är den absolut bästa, kommer krävas mycket för att jag ska byta ut henne. Hann med att träffa Sara och Elin också, blev sedan en sleepover. Trots av vi numera bor 60mil ifrån varandra och inte hörs av varje dag så är allt precis som vi aldrig varit ifrån varandra när vi väl ses, det är då man inser att, den här personen är någon att behålla.

I söndags så fyllde min morfar 70år, vilket var den stora anledning till att jag åkte hem. Vi alla kusiner och barn överasskade honom med fortet, middag och tårta. En superrolig dag och framförallt kul att få göra saker med sina kusiner. Hann även med ett besök på skolan och fick träffa alla barn igen, lika kul och mysigt varje gång, fick även sjunga för min lillebror som fyllde 12. En intesiv men en härlig helg hemma.

Likes

Comments

Ställde klockan på 08 för att få se en glimt av soluppgången vid denna magiska plats. Ett mäktigt vattenfall. Här spelade de även in en scen från Ronja Rövardotter.

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Lördagskvällen spenderade vi hemma hos Felix och tillverkade egna sushis, kladdigt men väldigt kul, dessutom så mycket godare än köpes. En kul aktivitet också att göra ihop, kommer definitivt inte bli sista gången.

Idag så har vi en tanke på att gå på afterski på timmerstugen, dock blir det inga skidor innan då huvudet inte är mentalt redo än, blir också en prövning för huvudet att se hur den klarar av ljudnivån. De senaste dagarna har kännts bra så jag håller tummarna på att de klarar av detta, kanske att ljuset i tunneln blir allt klarare.

Likes

Comments

Hej på er!

För några veckor sedan så hamnade jag i en olycka, då jag föll i utförsåkningen, min första reaktion var "aj mitt huvud, aj mitt huvud" men envis som jag är så fortsatte jag att åka, kom hem med världens värk i nacke och hjärna, men tjurade i en dag till och tänkte, det här kommer att gå över, lite huvudvärk och stelhet kan man ju tåla. Men då det senare var dags att återgå till jobbet igen så känner jag att det här kommer aldrig att gå, jag kommer inte kunna massera med den här värken. Så jag åkte ner till hälsocentralen, fick sitta där i några timmar och fick sedan svaret. Du har fått en "lättare hjärnskakning och rejäl sträckning i nacken. Med orden "lättare" så vilade jag i några dagar till och jobbade sedan som vanligt, men efter två veckor och fortfarande biverkningar så uppsökte jag vården igen, vilket då slutade i sjukskrivning..nu tre veckor senare så sitter jag med förlängd sjukskrivenhet och svärmande biverkningar.

Inte alls vad jag ville dras med här uppe, och stressen av att vilja göra så mycket men inte få eller orka är maximal. Så det är det roliga i mitt liv. Pendling mellan, vila, mat, vatten, mörkt rum, promenader, vila, vila

Likes

Comments