En inblick i min vardag i from av bilder. En magisk miljö att jobba i och utsikten går inte att klaga över.;)

Likes

Comments

20 år, nytt jobb och en flytt till Jämtland är väl en kort sammanfattning av de två senaste månaderna. Under min utbildning på gymnasiet så har mitt drömyrke varit att få jobb säsong, i fjällen eller utomlands, de var också de som fick mig att söka utbildning för att just kunna göra sådana här saker, och den stora drömmen har då varit att jobba inom spa. Så ett år efter min student och efter ett år med jobb på förskola och fritidshem så sa min kollega till mig " Emma nu far du hem och skriver en ansökan och skickar in" sagt och bestämt så gjorde jag som hon sa och skickade in en ansökan till Åre Copperhil Mountain Lodge. Fick kontakt med en kvinna (som jag nu kan säga är världens bästa chef) vi hade mycket kontakt fram och tillbaka. Jag for sedan dit och "provjobbade" en helg, och som jag trivdes Skrev på papper och återvände sedan hemåt överlycklig att jag hade fått jobbet.

Så nu sitter jag här i mitt rum, ett boende som jag delar med många säsongsjobbare på Copperhill.

Har ju fyllt 20år också en annan milstolpe i livet. Det firades vi 3 tillfällen. Första tillfället och dessutom den stora dagen firades på Rhodos. Jag blev först överraskad med att få köra vattenskoter, som är bland de roligaste jag gjort. Sen på kvällen så hade personalen fixat ballonger och en minitårta med ett ljus i då dom hörde att jag fyllde år, de bästa av allt var när de ställde se vid mitt bord och spelade happy birthday sången i hela resturangen och sjöng med just för mig. En dag jag sent kommer att glömma.

Sen vankades det då firande med min familj och mina grannar, femkamp, grillning och tårta i massor. Det tredje firande som blev den stora 20års festen, tillsammans med min pingla Elin så styrde vi upp årets fetaste 90-tals fest. Vi tog tillbaka våra vänner till årtiondet då we were born. Den sjukaste och roligaste festen iår. Tyvärr så blev det inte mycket bilder tagna den kvällen, jag la faktiskt bort telefonen så ett medvetet val. Minnena finns ju ändå alltid kvar. Men en bild på oss två födelsedagsbarn och vår outfit har jag.

Likes

Comments

En tillbakablick från då vi överraskade Cajsa på hennes födelsedag för några dagar sedan!

Hon blev så himla glad, det är så roligt att överraska människor.

Likes

Comments

Tillbaka till jobb och rutiner igen, eftersom att det är många barn som fortfarande har sommarlov så kommer den här veckan att vara ganska lugn, en mjukstart. Men det tackar jag för.

Måste även passa på att bjuda ett recept som jag numera kör på morgonen. En perfekt start på dagen och du håller dig mätt fram till lunch.

1 näve bladspenat
1 banan
1 halv avokado
En halv pressad citron
En näve frusen mango

Verkligen supergott

Likes

Comments

För några dagar sedan så for jag och några vänner till kalkbrottet, otroligt fint..man får lite utomlandskänsla när man är där! Helt klart värt ett besök om man är i Umeå!

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår åkte jag och Sara och köpte pizza och satte oss sedan i parken. Riktigt mysigt, sen slutade kvällen i utgång. Trots att jag tog det lugnt så är jag helt slut idag..de senaste dagarna har innehållet så lite sömn för min del..så när jag väl får sova..då sover jag..blir kanske bra att återvända till jobbet igen till veckan..komma in i rutinerna igen!

Ikväll är det firande för Cajsa och lu, är mycket firande nu för alla blivna 20åringar..men kul är det!

Nu ska jag hoppa in i duschen, so long!

Likes

Comments

Har precis landat i soffan efter några hektiska dagar i Stockholm. Det är en sånt tempo där så mycket har vi hunnit med men någon vila..det har det inte funnits någon tid till..så nu ligger jag helt utslagen.hah!

Den stora höjdpunkten med hela resan var att se träningsmatchen mellan Barcelona-Leicester. Grym stämning och behöver man ens säga något om mannen med ett stort M..MESSI?? En dröm som nu gott i uppfyllelse att se honom live in action. Magiskt!

Trots att ögonen håller på att slockna för kvällen så ska jag ändå stanna uppe för fotbollsherrarnas premiär i OS.
(Överlycklig att OS är igång, en personlig höjdpunkt)

Likes

Comments

Helgen bjöd på två utgångar, var inte alls min tanke i början men ibland blir det annorlunda än det i sin tanke, men ack så roligt jag har haft. Hann med en stranddag i lördags också. Så jag är nöjd med hur helgen utspelades trots allt!

Kvällen ser ut att bli fin, är sugen på att spela minigolf så vi får se om jag får med mig någon!
Hopps ni haft en bra helg

Likes

Comments

For till stugan i onsdags och vädret har verkligen varit önskvärt, har badat som Aldrig förr hah. Några grannar hemifrån var på besök, så de har varit tre roliga dagar där uppe! Är så tacksam för att jag eller min familj har det där stället så vi kan åka upp dit och bara koppla av i några dagar, de är i de stunderna som jag verkligen känner att jag har semester. Man behöver få komma bort i några dagar och ladda batterierna!

Likes

Comments