Header
View tracker

- Gammal bild från i somras -

Förra fredagen kom hon hem & jag kunde inte vart gladare! Igår fick jag äntligen spendera lite tid med henne. Tack för att du är du @SoderstromFilippa 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I januari detta året så fick jag ett ryck och ville ändra på något och då blev det mitt hår. Jag klippte det kort och jag var så nöjd. Men nu har jag bestämt mig (eller ja i somras bestämde jag mig) att jag vill spara mitt hår så att jag får längre hår. Och nu känns det som att varenda kotte jag känner klipper sitt hår kort så som på bilderna ovan. Det får mig att vilja gå mot strömmen och inte klippa kort. Det får mig att vilja spara ut mitt hår ännu mer 😅😂

Likes

Comments

View tracker

Igår var jag ledig och då passade jag på att sova ut. Sedan tog jag en promenad in till stan för att köpa lite smått och gott. På kvällen var det dags för fredagsmys hemma hos Dennis föräldrar. Dennis mamma hämtade upp oss så vi kunde ta ett glas vin till maten båda två. Efter idol åkte vi hem och la oss nästan direkt. Idag ska jag jobba från 16-02, har jag tur så får jag sluta lite tidigare! 😄

Likes

Comments

I lördags var jag ledig och då passade jag och min fina pojkvän på att gå ut och äta samt att gå på bio. Men först var vi faktiskt hemma hos min mamma och firade min storebror lite som fyllde 24 sen åkte vi in till stan för att kolla på Dr.strange på bio. Riktigt bra var den faktiskt! Efter filmen gick vi vidare till pinchos för en massa tapas och lite gott att dricka. Där satt vi länge och åt innan vi promenerade hem. Det var med andra ord en supermysig kväll med min älskade pojke.

Likes

Comments

Hej på er! Längesen sist nu. Men det har varit en hektiskt helg med jobb och kvalitetstid med min fina sambo. Idag har vi testat att göra en hälso-shot med bara tre ingredienser. Ingefära, chili och citron.
Jag använde 4 stora citroner, en stor bit ingefära och en hel chili. Pressa sedan ur all saft ur citronerna, hacka ingefäran och chilin och mixa sedan allt.

Riktigt bra att börja dagen med en sån här shot nu i förkylningstider. Den var faktiskt väldigt god och kostar inte mycket att göra😃

Likes

Comments

Jag är tyvärr inte perfekt, jag har mina problem och bekymmer som jag lever med. En sak som jag tvingats leva med är hudsjukdomen psoriasis. Psoriasis yttrar sig väldigt olika hos olika individer. Vissa får stora "kakor" till fläckar medans andra får små fläckar.
Den formen av psoriasis jag lider av kallas guttat psoriasis. Gutta betyder droppe och fläckarna blir ungefär lika stora som en droppe. Nu tänker ni kanske " vad skönt att fläckarna är så små". Men så är det inte, det är långt ifrån skönt. Mina fläckar må vara små men när jag har en dålig period i min psoriasis då får jag MÅNGA fläckar samt att det svider och kliar något djävulskt.

Just för att mina fläckar kan vara små så blir jag inte alltid tagen seriöst utav ovana läkare. Till och med vården har för lite kunskap om psoriasis. Det finns ju inget värre än att inte bli betrodd utav läkare, när det är dom som ska hjälpa en och kunna föreslå behandlingar. Det är därför extra viktigt att man står på sig själv och inte ger upp.
Det är inte det lättaste att leva med psoriasis i dagens samhälle när utsidan spelar så stor roll. Överallt på socialamedier blir man dömd. Därför är det viktigt att vi inte glömmer bort att vi inte är perfekta. Det är inte normalt att vara "flawless" alltid. Alla har vi våra dåliga dagar och så är det med min hud ibland också.

Men jag kan ändå säga att jag är starkare nu än vad jag var förut, mycket tack vare de människor jag har runt om mig.

Ovan är en bild från en av mina sämre perioder med psoriasis.
(Denna bilden är dock inte ifrån när det var som värst)

Likes

Comments

I fredags jobbade jag dag och sen var jag ledig på kvällen. Då passade jag på att bjuda över Petra och Jonna hem till min nya lya för en riktig myskväll. vi drack vin, käkade massa godis och kollade på idol. En helt underbar fredag med mina favorit-tjejer!
Resten av helgen har faktiskt bestått av mestadels jobb. I lördags jobbade jag kvällspass och söndagen jobbade jag hela dagen nämligen 10-23. Och igår 10-14. Igår var jag helt slutkörd kan jag lova. Idag är jag som tur ledig och imorgon likaså!

Likes

Comments

Som psoriasis-ambassadör är det viktigt att sprida kunskap och uppmärksamma sjukdomen. Det finns så många där ute som går runt och mår dåligt kanske just för att de inte har någon att vända sig till och kunna prata med när de mår dåligt. Någon som går igenom samma sak. Det är så viktigt att ni där ute får veta att ni inte är ensamma! I Sverige finns det ca 300 000 andra som lever med psoriasis. Tillsammans är vi starka!

ungmedpsoriasis.se kan ni läsa en intervju med mig där jag berättar lite kort om hur det är för mig att leva med sjukdomen. Det har inte varit lätt men jag kan definitivt säga att jag är starkare nu.

Likes

Comments

Jag gick en promenad bort till maxi innan och jag kunde inte motstå att köpa med mig rosor hem. Det livar verkligen upp lägenheten med lite nya fräscha blommor! Dessa kostade dessutom bara 25:- styck så jag köpte ett pack vita och ett pack rosa/persika färgade och blandade dom! Vi får se hur länge de håller dock (med tanke på priset) ;)
Anledningen att jag gick till maxi var att jag skulle köpa en ny glödlampa till sovrummet och ett par nya skor till jobbet. Men jag köpte även med mig lovisebergs råsaft i två olika smaker. Den är ju så sjukt god!

Likes

Comments

Nu sitter även mitt namn utanför dörren och jag kunde inte varit gladare! Idag har jag lite ärenden att uträtta men annars är jag helt ledig. Jag längtar till fredag faktiskt för då jobbar jag bara till kl 14 och på kvällen har jag bjudit hit Jonna och Petra för att ha en mysig tjejkväll i mitt nya hem😍

Likes

Comments