London, Skola, Vardag

I onsdagskväll såg vi musikalen wicked, och den var så bra! Jag hade inga förväntningar innan, hade inte riktigt koll på vad en musikal är, men alla var så duktiga och det var i en riktigt cool teater vid Victoria station. Sen kostade det 23 pund, men det känns väl som nästan samma pris som att gå på bio i Sverige.

I torsdags var jag på min lektion designing for interaction, och tycker att UX och UI känns som ett allt roligare ämne att kanske jobba med i framtiden. Har också krånglat lite fram och tillbaka med mina kurser i Sverige till vårterminen, men det känns som att det kommer lösa sig nu. Ganska konstig känsla att anmäla sig till sin sista termin på universitetet, är fortfarande en bit kvar till examen men det känns så nära. På kvällen igår gick jag, Maria och Teresia till en kubansk bar i närheten som vi sett när vi gått förbi tidigare och delade på en kanna med Mojito.

Idag har jag ingen skola men ska hjälpa Maria med hennes fotouppgift och träffa en kompis och göra klart ett grupparbete.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

London, Skola

Som alla mina veckor, börjar jag måndagen med att ha min arts and festival planning kurs och på tisdagar har jag min fotokurs. Så har varit ganska mycket i skolan, desto mer man är i skolan märker man av små skillnader mot univeristetet i Sverige, det jobbigaste är att det är väldigt varmt och instängd i alla salar och att lärarna ger en aldrig rast, vilket gör att det är lite svårt att fokusera. I alla fall, i både dom kurserna har jag inlämningar och redovisning till nästa vecka, så idag onsdag har jag tagit mina bilder jag behöver till min fotokurs, sen återstår att förbereda en pitch till måndagens lektion.

Ska strax äta middag för ikväll ska jag se på musikalen Wicked, spännande!

Likes

Comments

London

Den här helgen har jag tänkt att jag skulle ta det lugnt men har ändå hunnit med en hel del sen i fredags, har yogat på gymmet som finns i vår skola, var till regent street för att spana in ett NFL event som pågick över hela gatan. Däremot var det så mycket folk att vi bara försökte ta oss igenom eventet, väl framme vid oxford street var det inte mindre folk, så vi kollade i en klädbutik, köpte sushi och åkte hem. Har också besökt lite pubar och klubbar.

Imorgon så har jag skola på eftermiddagen, så ska försöka att antingen träna eller plugga lite innan skolan börjar, terminen är ju kortare här än i Sverige så har redan en hel del inlömningar och presentationer att hålla reda på. Målet den här veckan blir nog att försöka hitta ett skönt ställe i skolan att plugga på och hitta det bästa/billigaste kaffet!

Okej, får lite dåligt samvete av att lägga upp oredigerade mobilbilder när jag både kan fota fint och använda photoshop..

Likes

Comments