Startade dagen med att åka till skolan även om jag skulle varit ledig ,men kände att jag behövde få annat att tänka på innan jag skulle till psykologen.
Fick in 2 nya jobbansökningar och skrev även ut lite nya mönster så jag kan vika några böcker :)

Mötet med psykologen var givande och jag fick veta att jag inte är psykiskt sjuk som jag blivit anklagad för utan jag bär på sorg, nära personer som lämnat mig här kvar på jorden medans de vandrat upp till änglarna, de som alltid funnits där för mig har ju faktiskt lämnat mig här helt öde och psykologen ifrågasatte hur jag överlevt allt jag varit med om.
Men det är tack vare mina barn, jag skulle ej kunna lämna dem ensamma, finns för många elaka människor som älskar att trampa på min familj och det är för barnen och barnbarnen jag kämpar vidare.
orkar faktiskt inte skriva om allt just nu, jag är såååååå trött i kropp och själ, men det kommer komma upp vad som hänt och vad som orsakar mitt dåliga mående och det kommer komma pö om pö.

Nu ska jag ta och försöka sova lite, imorgon blir det en heldag med mitt lilla hjärta och besök på bvc för tre års kontroll :)

Natti natti
ha deee

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna dagen har känts otroligt lång, känt av min ångest som kommer och knackar på dörren allt som oftast.
Jag stör mig något så kopiöst när det kommer, för det går ju bra nu, jag lever precis så som jag vill och jag vet ju att allt kommer bli bättre lite längre fram.
Men imorgon är det åter måndag och jag ska till psykologen, har ju varit med om så otroligt mycket tråkigt i livet, mycket jag faktiskt klarat av att leva med genom att förtränga det, men de sista 3 åren har sårat mig mest och det är det jag ska gå och bearbeta nu så att jag får hjälp med att ta ställning för framtiden gällande mig och framförallt Kevin.

Jag har verkligen aldrig gjort någon något ont men ändå är jag inte bra nog att få leva tillsammans med den jag älskar och våran son, vi har ingen som helst rätt att vara den familj vi vill vara och de som går emellan vet nog inte hur det tär på oss allihopa.

För ett par år sen fick jag ett telefonsamtal från ett barn som påhejades av sin mor, jag fick höra att jag inget var värd, jag var fet, jag är ful med mina tatueringar, jag är inte bra nog och det är dessa meningar som får mig att må så fruktansvärt dåligt för jag vet att det inte var barnens ord utan moderns ord som hon fått barnet att säga.

Det jag mår mest dåligt över är att det handlar om barn jag verkligen brytt mig om och tänkt på varje dag, när vi träffats så har de fått välja precis vad de velat göra och vi har gjort det, jag har aldrig sett ner på dem och jag skulle verkligen inte kunna göra dem illa, men så finns det ruttna vuxna, som använder barn för att förmedla sitt eget hat och avundsjuka och det är så tragiskt..

Så nu ska jag ta tag i detta, dels för min skull men framförallt för kevins skull för jag har en inre oro att de en vacker dag även kommer ge sig på honom och berätta för honom hur värdelös hans mamma är och det är något jag aldrig och då menar jag verkligen aldrig att acceptera.

Nu ska jag ta och förbereda mig för morgondagen och önskar alla en fortsatt trevlig kväll
ha deee

Likes

Comments

Impulsköpte ny hårfärg då jag fastnade för färgen och jag är ju sån som bara måste testa på nya saker.
Så här nu på morgonen så slängde jag i färgen och är väldigt osäker på resultatet.

Idag är det ju kanelbullens dag och jag tänkte att jag ska roa mig med att baka ett gäng, mer om det lägger jag in om senare :)

Önskar alla en fantastisk Söndag
ha deee

Likes

Comments

Dagen har varit relativt bra.
vaknade tidigt som vanligt och satte igång åh städa.
På förmiddagen kom grannen upp med sin grabb och sen kom Sara och Tim med sina små en sväng så det vart fullt ös här.

Grabbarna ville ha små plättar till middag så det gjorde jag givetvis till dem och de åt med god aptit :)

På eftermiddagen gick vi ut i trädgården så grabbarna kunde springa av sig ordentligt och de hade riktigt kul där ute :)

Avslutade dagen med en långpromenad på nästan en mil och det var så otroligt skönt att bara gå, fick tyvärr ett tråkigt samtal om att en person som betyder väldigt mycket för mig har gått bort
så mina tankar är just nu hos henne och hennes familj, därför skriver jag bara ett kort inlägg idag men lägger in lite bilder som tagits under dagen.

Avslutar med att påminna er om att uppskatta var dag ni vaknar till, lev livet och gör det ni blir lyckliga av, livet är kort och rätt som det är så kan det vara försent....

ha deee

Likes

Comments

Idag skulle vi börjat senare men när jag skulle ta på Kevin kläderna så kändes han otroligt varm, jo mycket riktigt, han hade feber igen så det var bara att rikta in sig på att vara hemma idag igen.
Jag vet ju sen de tidigare barnen att de blir sjuka ofta innan de blir immuna och mer härdade mot dagis baskiluskerna.

I eftermiddags så drog vi ner till stan för att handla lite inför helgen och när vi kom hem igen så gjorde Jonas mat till oss och vi fick även mat gäster :)

ikväll har Kevin haft sin bästis på besök så de har lekt med alla Kevins nya bilar och de har även ätit massa gott.

Nu ska jag ta och natta honom och sen blir det nog sängen för min del oxå men jag skriver lite mer imorgon :)
ha deee

Likes

Comments

Äntligen hemma med mitt lilla hjärta, ligger just nu i soffan och tittar på honom åh känner bara mer och mer ångest över att han växer och blir större.
Jag vill ge han det bästa i livet och det är det jag lever för, jag vet vad jag ska göra just nu och det är att fortsätta läsa upp mina betyg i svenska, i November börjar jag på lager och logistik utbildningen och efter det så kan jag välja och vraka bland jobben.
Så nu måste jag komma underfund med vad jag verkligen vill förutom plugga och jobba, vill jag stanna här?
Jag vet faktiskt inte om jag vill det ,då jag är rädd för hur det kommer gå för Kevin, han blir ju större och snart är han så stor så han förstår vart olika människor befinner sig när det gäller mig och honom.
Jag vet inte vad omgivningen vill med mig och det gör mig jätte förvirrad, jag vet ju att om jag gör valet att flytta så glädjer det ganska många ,men sen finns det de som blir sårade för att jag är deras livlina.
Så där är jag i livet just nu!
Nu ska jag mysa vidare med lillfisen, imorgon får vi sovmorgon jag börjar senare så ikväll kan vi mysa lite extra länge :)

Lägger in lite bilder på mina döttrar och mina barnbarn :)

ha deee

Likes

Comments

Idag har jag haft hemma studier och har även hunnit med att städa, tvätta och bädda rent i sängarna.

N​är jag hämtade Kevin på dagis så lekte han att han var Hulken, så söt där han stod och spände sina muskler hahaha

Han var dock inte road av att handla på vägen hem så jag mutade han faktiskt och sa att om han följde med in i butiken så skulle han få några godis bitar och då var det okej, man känner sig ganska stressad på eftermiddagen, man ska hämta lillen, handla, laga mat och hinna äta innan det blir för sent.

Men nu sitter vi i en vars ände i soffan med en vars telefon och pysslar med vårt, ett bra sätt att varva ner innan läggdags.

Varit en bra dag och mycket har gjorts så ikväll kommer man somna gott :)
Ha deee

Likes

Comments

Då var man tillbaka igen.
Hänt så otroligt mycket sista tiden så jag har helt glömt bort mitt bloggande.
Jag har fått mitt fjärde lilla barnbarn, en bedårande liten tös som fått namnet Agnes :)

Kevin har även börjat på dagis och han trivs jätte bra där.

själv läser jag in svenska på Lernia och i November ska jag utbilda mig inom Lager och Logistik även det på Lernia.

Jag har så mycket planer med livet och jag har satt upp som mål att så fort jag är klar med den utbildningen så ska jag ta en intensivkurs så jag även får körkortet.
Jag tror inte att jag kommer stanna kvar i Småland utan jag kommer söka jobb i hela landet och kommer flytta där jag får jobb :)

Nu ska jag ta och lägga min lille fis för numer går man ju upp vid 05.00

åter imorgon
ha de :)

Likes

Comments

Då var jag tillbaka igen :)

Har verkligen fått börja om från början med allt nu, alla mina mail och mitt fb konto blev kapat här förra veckan så jag har inte kunnat uppdater något det sista.

Så vad har hänt sen sist?
Har engagerat mig på bortskänkes sidorna och nu har jag fått ihop saker till vårt hem som jag nu trivs i :)

lägger ut bilder på detta och sätter mig snart och skriver om vad som hänt, känslor mm
Ha deee

Likes

Comments

Nu har jag varit lite kass på att skriva här, men betyder att jag haft fullt upp :)

Lillfisen åkte till sin pappa i torsdags och var där till söndags, som vanligt är första dagen lugn och skön, men sen blev det tomt och jobbigt att inte ha han hemma och denna gången kände jag mig helt off åh tro mig att lyckan var total när söndagen kom :)

Idag har min älskade mamma, bror med familj och en del av mina barn varit hemma så jag har haft fullt upp, min svägerska hade en underbart god äppelpaj med sig,så först drack vi kaffe och mumsade paj.
sen startade vi grillen och fixade till en god middag, grillad fläsk karré, revben, vitlöksmarinerade champinjoner, potatis sallad och vitlöksbröd.
Det var mycket trevligt och alla verkade nöjda :)

Min äldsta dotter kände att hon behövde få vara själv lite,
så inatt är jag ensam hemma med de små och som tur var somnade de i tid och jag kunde plocka undan och fixa i lugn och ro.

Nu ska jag ta natten här och ser fram emot att få vakna till en ny underbar dag full av äventyr :)
Natti nattiLikes

Comments