Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Senaste dagarna har jag varit sjuk med en svullen hals, hoppas jag inte kommer för mycket efter i skolan. Sitter och dricker te och kaffe hela tiden, kan inte äta så mycket pågrund av min hals så det är lite segt.

Likes

Comments

Likes

Comments

åhh va underbara vänner, omge dig med människor som tar ut det bästa ur dig. Lägg inte ner tid på människor som drar ner dig!

Likes

Comments

Nytt år nya tag, äntligen 2k15! behövde verkligen en ny början och bara ta nya tag. Firade nyår med alla mina vänner vilket va askul. God mat och underbara människor, bättre blir det inte. Önskar alla ett gott nytt år och önskar er all lycka detta året. kisses..


Likes

Commentshar haft mysigaste helgen, igår var jag hemma och pluggade dock men i lördags så var jag med helgen hela dagen och så åkte vi ner och grillade med några andra vid havet på kvällen. Alldeles varmt och skönt. Har även fått en liten bränna..lol

Likes

Comments

Var inne i stan igår och köpte denna  kräm vita konfirmations klänningen, Den är lite öppen i ryggen oxå. Till detta blir det några platta skor med ett enkelt guldhalsband. Kostade 700 kr på MQ.

Likes

Comments

I höstas i turkiet, typ den vackraste resan jag varit på. Vi åkte ut och bada med delfiner och sköldpaddor där vi var på bilderna, vill till värmen nu. Vi åkte hela familjen så mys.

Likes

Comments

Dagen började med en Jogging tur, så skönt när det är fint väder mm. Sitter nu i solen och hoppas på att få lite färg. Vet inte vad som händer idag men ska iaf iväg ikväll.

Likes

Comments

sitter och myser framför ett avsnitt av adventure time med lite te, vi har ledigt från handbollen nu i 14 dagar vet inte vad jag ska göra saknar det eftersom jag inte var i prag.. :( 


Likes

Comments