Snart börjar jag räkna timmar och det känns häftigt.... sa hejdå till mina fina kollegor, köpte tårta och grinade lite, men det tillhör. Åkte därefter och hämtade mamma på stan så tog vi oss ut till mormor och morfar för lite middag och mys. Som jag kommer sakna släkten det är sjukt???

Drog på min träning efter. kunde ej delta på grund av mitt knä, vet inte om jag sagt det men skadade knät förra veckan, så typiskt mig fick en smäll och landade på knäskålen... inget är av eller så men har bedrövlig smärta och är blå och svullen. Hoppas bara att det hinner lägga sig tills på lördag.

Nog om mitt ältande. Hängde med en kompis från laget efter träningen och vi bara tog det lugnt och snackade om allt mellan himmel och jord och nu är jag hemma och ska försöka få en godnatts sömn.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår jobbade jag mitt sista pass på min favorit butik, Ellbe hemköp. Den var så jordnära och mysig. Bara stamkunder och världens bästa kollegor. Lär vara tillbaka där nästa sommar så man kan få ihop lite cash...

Annars idag så blir det träffa Linnea och Patricia på stan för en lunch och sen ska jag ta mig till jobbet för att säga hejdå till alla ordentligt. Blir mer tårar idag igen. Sen blir det vidare till mormor och morfar för att äta middag.. mormor skulle göra pannkakor (så lycklig) sedan får vi se vad kvällen har och erbjuda.


De här är några jag kommer sakna extremt mycket denna resa.... speciellt chimo (hunden) 

Likes

Comments

När jag kommer till USA på torsdag så ska jag bo hos min roomie, Lorena som kommer plocka mig från flygplatsen, riktig hjälte ! Vad vi kommer göra den kvällen får hon bestämma helt haha, lör vara helt slut efter flygningen men det blir nog bra. Sen på fredagen så blir det incheckning på skolan och då får jag träffa laget och vi ska snacka ihop oss om pre-season, lär bli kul!

Det jag är mest nervös över är på lördagen... då ska vi ha löptester. Vilket jag redan nu har ställt in mig på kommer gå åt helvete. Fick nyss reda på att man skall springa 3km på 14 min ????? tror nog aldrig jag gjort det i mitt idrottsliga liv haha, det är den nivån jag lever på. Men det gör inte så mycket för om man icke klarar det så får jag kliva upp varje morgon och dra ut och springa för att sen ha testerna igen.

Det ska bli kul och se hur det kommer att se ut veckan efter med träningar osv. med tanke på att skolan inte har börjat, den börjar inte förens den 28de så har lite tid att komma i ordning med allt.

Likes

Comments

Q/A

Vad fick dig att välja den skolan?

Svar: Jag blev tilldelad denna skola efter att min konsult hjälpt mig med marknadsföringen av mig.. låter mer fancy än vad det är. Sen fick jag ta ett beslut om jag tyckte att den skulle passa mig m.m och det tror jag den kommer göra utmärkt.


Hur kommer ditt schema se ut?

Svar: Jag vet på ett ungefär nu hur mitt schema kommer att se ut och just nu har jag fyra kurser som jag kommer läsa i höst men det lär utökas och bli fler när jag kommer till skolan antar jag för annat var det ett väldigt chill schema? klagar inte tho. Ska läsa en intro kurs om bibeln som jag tror är otroligt nyttig för mig som är så kass på religion i övrigt. Samt två kurser i ekonomi och en kurs i litteratur.Jag hoppas att jag får välja till någon kurs och då ska jag välja kinesiska, fatta vad häftigt??


Hur tror du att det kommer gå med fotbollen?

Svar: har verkligen noll förväntningar på den här punkten. Jag kommer gå dit och göra det jag kan sen vill jag spela för att jag tycker det är kul inte för att stor satsa, vilket jag har varit tydlig med till min konsult och skolan. Det ska bli så spännande och se vad man själv kan tillföra och få ett helt nytt speltänk eftersom man börjar i ett nytt lag.


Känns det inte jobbigt och lämna familj och vänner?

Svar: Jo självklart, det är inte det lättaste att lämna men samtidigt är detta något JAG verkligen vill göra och det har dom märkt så som jag kämpat för att ta mig igenom denna process. Sen är jag en väldigt känslig människa som person så det gör inte saken lättare, mina tårkanaler och samvete samarbetar inte alltid, haha. Men tror att det kommer gå bra bara man får komma in det nya livet och slå sig till ro så blir nog allt lättare. Är självklart förbered på att det kommer komma dagar då man vill ta första bästa flyg hem igen men att man då ska bita ihop och veta att det går över. Om inte så är det 9 timmar hem till mammsen och pappsen.


Tycker du att det är värt allt med tanke på kostnader?

Svar: Ja det tycker jag annars hade jag inte gjort detta. Tycker självklart att det är sjukt att det kan kosta så mycket att plugga men man får ställa in sig på att leva som student och snåla lite med de pengar man har. Har fått CSN och sparat som en dåre sista tiden så att man vet att man kan unna sig något då och då. Tänker inte direkt låsa in mig på mitt rum varje dag för att pengar inte finns. Men något jag förstår mycket tydligare nu är varför amerikaner alltid säger att de "saving money for college" för det är så pass dyrt att man faktiskt måste spara från när man är liten för att kunna leva fullt ut som college student.


Skulle du rekommendera North Park University till andra?

Svar: Detta kan jag inte svara på fullt ut med tanke på att jag inte kommit dit än men av det jag sett och hört så ja det skulle jag göra. Hoppas nu bara att min rekommendation stämmer in!


Svarar på fler frågor under tidens gång så det är bara att maila om ni undrar något - Emmis-k@hotmail.com /ursäkta mailadressen haha har haft den sen jag var typ 7 år ???


Likes

Comments

Gårdagen bestod av tårar och skratt. men fy så jobbigt det var att säga hejdå till pappa och den sidan av familjen. Trodde verkligen inte det skulle ta så hårt på mig som det gjorde.. men ja jag var som sagt rödögd och svullen när jag vaknade imorse.

Vi käkade middag och sen kom mina vänner och plocka upp mig och överraskade mig med en grillkväll vi vattnet. nästan alla mina fina vänner var där och då kom det självklart fler tårar. Men var så kul att få ha alla på samma ställe och bara mysa.

idag har jag jobbat och ska snart iväg och träffa lite kompisar för ännu fler avsked.. usch känns som att jag ska dö eller aldrig komma tillbaka.. vilket jag kommer göra redan till jul???


bilden på collaget fick jag av mina fina tjejer, blev så glad och det är SÅ fint, älskar er i mängder !

Likes

Comments