​Lite sent skrivet men vill bara säga att alla tankar går till alla drabbade och inblandade i Las Vegas. Hemskt att något sånt kan hända och det känns som det bara händer oftare och oftare... det brukar vanligtvis inte inträffa i USA så som, terrorn, gör i Europa. Detta var inte terror men ändå hur hemskt som helst. Vill bara säga att alla tankar går till er! 

Bildresultat för pray for vegas

Likes

Comments

Sitter just nu med tjejerna i biblioteket och försöker plugga lite. Har fått lite gjort men kan inte koncentrera mig längre. Var på fest igår som vanligt.. börjar bli en vana att gå på fest på lördagar här. Sov för länge idag så lär väl aldrig somna ikväll. Annars har det inte hänt så mycket dagarna har rullat på, försöker börja mitt nya liv med att äta hälsosamt i detta land. Det är inte lätt kan jag tala om men det måste göras. Vi har ju fördel med att vi har tillgång till gratis gym och allt så man är väldigt bortskämd på så sätt, med både mat gym och bibliotek o allt som man behöver runt om en.

Likes

Comments

Halloj, har haft mycket på gång som vanligt men försöker att inte glömma bort er helt där hemma. Jag har i alla fall hunnit med massor med grejer under dessa dagar. Känns som jag skriver samma varje gång. Ska göra en liten lista på vad jag har hunnit med

1. Shopping: drog till en stor stor galleria med tjejerna förra veckan och shoppade lite inför helgen. Köpte ett par skor, en kjol och en tröja, som jag älskar!!!

2. Fest: som vanligt här varje helg, en dags festande och sen är man döende dagen efter det. Börjar bli standard här haha. Har alltid skit kul men denna gång kände jag att jag aldrig dricker alkohol igen (Vi får väl se om det håller).

3. field trip: vi åkte med klassen in till downtown Chicago till ett museum med författare, det var det absolut tråkigaste jag gjort på min lediga dag... vi var där i 3h i ett museum som var som ett vardagsrum. Fanns absolut inget intressant förutom att jag fick testa skriva på en gammal skrivmaskin.

4. Fick tillbaka mitt första prov i College: FICK HÖGSTA BETYG MINA VÄNNER !!!!! ni kan vara stolta.... 97,5% rätt och ett fint A på papper.
Det här var tröjan jag köpte!!!!! älskar färgen.

Det här är från vår skolcafeteria, man kan köpa bagels och kaffe och massa annat, sjukt lyxigt!!!

HAHA jag lovar att provet hade inget att göra med Katniss Everdeen, från The Hunger Games... det var bara ett sätt för läraren att skapa ett ämne för frågorna, själva huvudämnet var macroeconomics...

Jag och Lorena just nu med min nya favorit ansiktsmask, ska ta reda på vad den heter.

Likes

Comments

Glömde helt bort att säga att i lördags drog jag och Oda till North avenue beach! Första gången jag besökte en strand här i staterna. Den va riktigt najs faktiskt, bättre än förväntat. Vi var där några timmar och sen drog vi in till downtown och kollade runt lite innan jag skulle ut på kvällen.

Och glömde informera att jag igen hamnade på Ikea och köpte lösgodis och svensk mat haha. Det där stället är bäst när man har lite hemlängtan.

Likes

Comments