1. En av de bästa sakerna jag vet är att bada!! Både i sjön, pool, badkar osv.

2. Jag river hela tiden bort lager från mina naglar, så de går av hela tiden :((

3. Om jag går och äter på en restaurang så äter jag helst hamburgare, ( jag hatar verkligen kött med bea!!)

4. När jag är med folk som jag känner bra så pratar jag jätte mycket, men är det folk som jag inte känner så är jag jätte blyg :/

5. Jag tror jätte mycket på spöken och andar osv, eftersom att jag har upplevt sånna händelser.

6. Jag älskar att rita.

7. Jag är väldigt snål mot mig själv med mina pengar, har svårt att släppa loss o köpa när jag verkligen har pengar..

8. Jag älskar påslakan, haha. Måste iallafall köpa ett påslakan varje gång jag är på Ikea ;)

9. Jag vet inte riktigt varför, men jag tycker att ett klädesplagg är snyggare när den är dyrare?? Älskar märkeskläder

10. Jag städar mitt rum jätte fint en dag, men dagen efter är det lika stökigt igen.. förstår inte hur eftersom jag typ bara sover??

(En liten bild på hur det kan se ut dagen efter:)!)

Likes

Comments

Alltså gårdagen var!!!! Bästa kvällen i hela mitt liv, för dig som inte har sett mitt inlägg innan så var jag på Justin Bieber!! Så sjukt bra var han, o ni som säger att han var dålig?? Var ni ens där!?!? Jag har inte varit ett fan av honom innan men nu, lättt!!!

Likes

Comments

Hej, nu sitter jag o min kompis på tåget påväg till Stockholm, för vi ska se Justin!! Vi ska dock gå på stan innan eftersom han spelar ikväll!!

Likes

Comments

Heej. Som jag skrev i rubriken så är jag sjuk, känner mig febrig och har ont i huvudet (kan ha och göra med min tandställning). Så nu ska jag väl kolla på någon film.. har ni något tips på bra filmer? Jag är egentligen inte så jätte stort fan av att kolla på film, men det finns inte så mycket annat att göra så.

Likes

Comments

Hej, har inte skrivit på ett tag. Jag fick resten av min tandställning i Torsdags så har haft jätte ont. Men så länge så får ni ett snabb-inlägg på lite inspirations bilder till sovrum

Likes

Comments

Hejsan, idag efter skolan så åkte jag och mamma till något ställe som heter Wäsby magasin. Vi kunde ha gått eftersom vi bor så nära, men vi tog bilen haha. De hade allt från kläder, skor, inredning, te, godis osv!

Jag köpte en mugg ifrån Lexington för 125kr

Godis som jag trodde skulle vara gott men inte smakade så mycket, 80kr (ångrar att jag köpte för de var svindyrt)

Likes

Comments

Har tänkt ett tag nu att jag skulle lägga ut det smink som jag använder till vardags, så nu har jag tagit mig tiden att fota de sminkprodukter som jag brukar använda. Men jag tänkte i ett annat inlägg lägga ut vad jag använder till mina ögonbryn och mascara, för annars blir det alldeles för mycket haha.

Det här är världens bästa foundation!! Jag har hittat den perfekta färgen för mig också, jag har i SPF 25

Den här concealern är inte den bästa men den funkar! Jag har i färg nr 10

En den här concealern är däremot grym!! När jag skulle köpa den var tanken att bara köpa den ljusa concealern och inte den krämiga bruna delen. Men den fanns inte i min färg så då köpte jag den här istället. Den är så grym!! Jag har i färgen SHFD01

Jag har aldrig haft något annat puder än det här så har liksom inget att jämföra med, men den funkar. Jag har i färgen 105

Den här contouring paletten är också väldigt bra. Den är väldigt pigmenterad som är väldigt bra:) Jag har i färgen medium 374 (om det ens finns färger haha)

Den här highlightern är sjukt bra. Den är väldigt pigmenterad och väldigt fin!

Det här är det enda blushet jag har haft, så inte mycket att jämföra där heller haha. Men den är jätte fin i färgen och pigmenterad!

Kraam

Likes

Comments

Woho äntligen är måndagen snart över!! Imorgon är det Tisdag, hatar tisdagar.. Iallafall när vi går i skolan, eftersom vi börjar kl 8 och slutar rätt så sent runt 3-4. I 7an så slutade vi kl 1 som var väldigt skönt. Sedan sä har vi idrott imorgon också och jag har alltid varit den som tycker om idrott men nu så måste vi gå till en annan lokal och ha idrott på.. Den lokalen är inte så långt bort men den är så tråkig. Plus att vi har orientering!! Usch hatar det! Men jag får väl bara hålla ut!

Längtar tills på Torsdag eftersom att jag är ledig då pga att vi har utvecklingssamtalsdag, haha långt ord. Men jag har inte mitt samtal förrän nästa vecka så jag är ledig hela dagen, så sköönt!

Märker att mitt hår ser flottigt ut på bilden, vilket det inte är haha, har precis duschat haha

Likes

Comments