Header

Vilken härlig ledig lördag! Jag och min pojkvän åkte ut till delsjön och hyrde en kanot och paddlade runt i flera timmar. Vädret var perfekt precis som sällskapet.

Jag hade på mig en klänning från H&M brillor från Rayban och halsband från Jane Koenig.

Påvägen hem köpte vi med oss lax till mig och räkor till J.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sjal i håret, piffar upp vilken outfit som helst! Denna är från Zara.

Dagen från min telefon, var inne på Acne outlet ingenting fick tyvärr följa med hem men där fanns det en heeel del fint kolla bara den orangea.. Tog även fram denna mönstrade väskan ur garderoben idag, gillar den. Väldigt annorlunda :)

Likes

Comments

Nu när jag skriver detta inse jag att hela outfiten faktiskt är ifrån H&M förutom skärpet, haha.. Men en väldigt simpel outfit idag, vit tshirt och blå denim. Men med en oversized blazer livar det upp liiite iallafall.

Idag har jag varit ledig hela dagen, tog en sovmorgon och åkte sedan iväg på en körlektion. Efter det tog jag och min pojkvän en lite roadtrip till en outlet, en ren besvikelse dock hittade ingenting, men trevligt var det ändå!

Hoppas ni ha haft en härlig tisdag.

#nouwoutfit

Likes

Comments

Idag hade jag och min pojkvän NOLL middags-inspo så vi slängde ihop denna pest-pasta-salladen.. Visade sig att det var så sjuuuukt gott. Ser inte mycket ut för världen men, tips! Vi la i lite pinjenötter och rostade kikärtor också, mums!

Likes

Comments

Jacka och skor / Mango T-shirt och jeans / H&M

#nouwoutfit

Idag har jag gått runt såhär, har varit inomhus och jobbat hela dagen men hade hellre varit utomhus i någon härlig klänning, hoppas ni haft en härlig dag ☺️

Likes

Comments

En ledig och trött tisdag mitt i veckan...

Likes

Comments