Header

Fyndade denna tröjan, och den gröna tyllkjolen på Zaras rea för någon vecka sedan. Alltså kjolen!! jag älskar den, det gör sig verkligen inte rättvisa på bild men den är sååå fin i verkligheten längtar till sommaren så jag kan ha den med bara ben. Varken tröjan eller kjolen verkar finnas kvar online, men kanske i butik! kramisar

Likes

Comments

View tracker

inspo från några av mina favvo bloggerskor

The haute pursuit, Darja Barannik, Walk in wonderland, Camille Charriere & Sylvia Haghjoo.

Likes

Comments

View tracker

Yay, äntligen nytt år och snart våår! Då vill jag gärna gå runt såhär :))

Skor och jeans från zara, Tröja från monki och örhängen från J.W.Anderson(lite smått besatt av denna typ av örhänge)

Likes

Comments

2 av mina favvis scarfs. Tycker det är så himla snyggt :) Annars, äntligen fredag! Ikväll ska jag på inflyttningsfest hos min bästa tjej kompis ska bli så kul! Har för en gång skull en ledig lördag också, vilket i princip aldrig händer i mitt liv då jag brukar jobba helger..

Likes

Comments

View tracker

Bästa smoothies NÅGONSIN.. Frusen banan, mango och hackad spenat. Brukar ha färsk spenat i men hade ingen hemma tyvärr... Lite mandelmjölk och lite vatten! super enkel och mättande :)

Likes

Comments

Jösses har inte skrivit något på.. en vecka? Låg hemma sjuk i flera dagar och började inte må bättre förrän i lördags och då var en kompis till mig här och käkade middag. Sen igår började jag jobba igen, men det kändes ganska skönt att få lite rutiner igen istället för att ligga hemma sjuk :)

Likes

Comments