View tracker

Hej, jag har inte bloggat på ett väldigt bra tag nu, dåligt jag vet men helt ärligt så har jag inte haft orken. Jag har varit sårad, ledsen och glad på samma gång. Jag har varit glad och tacksam över att jag fått tillbaka många fina vänner och även fått tillbaka den otroliga kontakt jag hade med en vän. Jag har varit glad för allt jag har gjort såsom GLow party som var super kul även om dagen efter inte var lika najs. Jag är glad för att jag har haft ett riktigt mysigt höstlov även fast mina planer blev ändrade drastisk. Så jag hade inte så höga förhoppningar över lovet men till min överraskning blev det ett riktigt bra lov! Med fest, Gävle, sleepover och mera fest. Och vi ska nog inte prata om halloween.

Jag har lite hatkärlek till att skriva här, det är otroligt skönt och skriva av sig här, även fast jag oftast raderar dem mest känsloladdade inläggen så är det ändå skönt. Så funderar faktiskt på att börja skriva lite mer här.

love emma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej mina kära!
Fan vilket dåligt humör jag är på. Är i en riktig svacka just nu, inget känns riktigt kul längre... Förut älskade jag att träna och nu blir jag bara trött av att tänka tanken. Dock har jag tönt lågan för träning efter i helgen då jag köpt nya snygg träningskläder så läre väl ta tag i det igen.... Annars så har jag gjort mig ovän med en nära person till mig som jag tänker ganska mycket på, så de är inte så jätte kul. Men helgen i Stockholm var verkligen behövligt och det slår aldrig fel att jag var där med Ebba heller då allt blir roligt med henne! Och snart ska vi dit igen då vi ska till Justin!!!

Kram

Likes

Comments

View tracker

​Dagen börja tidigt idag, jag tog en promenad med min hund vilket var jobbigt till en början men det var ganska skönt efteråt heheh. Sen var det bara att börja packa då jag i ett nötskal skjutit fram packningen tills sista minuten... Och sedan kom Chrille och hämtade upp mig då jag gick till bussen direkt efter skolan och ville då inte ha en bil på station hela helgen så då var han snäll och kunde skjutsa mig. Nu sitter jag och ebba på bussen till STOCKHOLM och ska till en början till hotellet för att lämna väskor för att sedan gå in till stan och shoppa. Kl sex ska vi till globen på mingel och sådant, och imorgon smäller det, det som vi väntat på sedan maj, om vi är pirriga???

Likes

Comments

Hej mina vänner. Idag är det torsdag, vilket är den jobbigaste dagen på veckan enligt mig och mitt schema. Då vi har alla ämnen vi läser i stort sätt... Sen är jag så sjukt trött då denna vecka har bjudit på lite sömn. Men va gör det när man har underbara vänner. Helst av allt skulle jag vilja slänga mig sängen ( som för övrigt är nybäddad) och bara sova, men Kim glömde sin laddare här och eftersom jag åker till Stockholm i morgon på Lees miles så kan det vara bra att han får tillbaka den nu så han slipper vänta tills söndag ahhaha.... Sen då va har hänt. I måndags så fixade jag mina ögonfransar, i tisdags hade vi vårar första läxförhör och inlämning. Sen har det inte hänt så mycket mer. Puss och kram höres imorgon, Då jag ska börja ta tag i denna blog nu,

​Måste bara tillägga att Chrille fixade till sig ett körkort igår, så då var det min å Kims tur och få åka i sätet bredvid och Chrille bakom ratten  hhehhe 

Likes

Comments

Hej, jag vet att jag har varit lite dålig att uppdatera här, generellt har jag varit väldigt osocial den senaste månaden. Vet inte riktigt varför. Jag mår bra osv men det har varit mycket att tänka på och sådär. Jag är en typisk övertänkare, vilket lät mycket bättre på engelska men men. Vi tjejer brukar vara så och jag kan absolut säga att jag tänker lite väl mycket ibland och inte bara kör. Sen skulle jag vilja bli bättre på att bara låta alla dåliga saker bara rinna av mig, om nått dåligt händer ligger det och skaver i huvudet så länge. Vilket gör att man blir så sjukt frånvarande.

Likes

Comments

Likes

Comments

Vardag

Livet rullar, bokstavligt och fort också?!?! Jag hinner inte med... Om 23 dagar börjar jag skolan. Trean denna gång dessutom. Detta var alltså mitt sista sommarlov för sen går jag ut skolan med en studentmössa och sjunger "för vi har tagit studenten" sjukt ändå, jag känner mig som ett litet barn, för litet för att kunna sluta skolan för att sedan läsa vidare en utbildning för ett jobb jag sedan ska jobba vidare med. Vet knappt va jag vill bli, ändrar mig varje dag nästan tror jag. Men sedan tror jag att året kommer Gå väldigt fort, studentresor, balen, fix och trix med hår smink och framförallt hur klänningen ska vara. Har redan börjat kolla på balklänningar och vill nästan ha alla, åh så jobbigt

Hej

Likes

Comments

Vardag

Hej där, Idag är det tisdag och jag har fixat mina fransar, volymfransar i längden 11 mm till 13 mm blev de idag! Blev så himla nöjd som alltid efter jag varit hos Amanda! Sedan har jag även jobbat, jobbar imorgon med. Jobbar hela veckan dessutom så detta är en riktig jobbvecka. Men klagar inte trivs så himla bra på mitt jobb så det skadar inte, håller tummar att helgen blir som jag hoppas på Hihihiih.... Och på torsdag ska jag vara med Gustav ska bli så mysigt och roligt å träffa honom!!

Likes

Comments

Vardag

Hej nu är jag hemma efter min lilla tripp till Östersund för Storsjöyran. Kan vara en av livet resa. Först en roadtrip med min finaste Ebba och sen en underbar kväll. Som sedan följs upp med mysig söndag med shopping och god mat på en resturang som heter veso! Här finns lite bilder från resan så kommer det lite till skeva bilder från nattklubben vi var på senare nått tag, pusssss

Likes

Comments