Wazzup bloggis!!
Det sägs att vanans makt är stor och jag tror jag är villig att instämma, jag är så ovan vid att ta tanken "kanske borde man blogga" till att faktiskt öppna upp app-jäveln och skriva några rader hahah..... Sad:/
Nåväl ni har inte missat mycket, förutom att jag trivs som en liten kontorsnisse! Äntligen har man anledning till att se anständig ut om dagarna. No more pyjamas hela dagen lång med hår tvättat senast förra veckan! Känns gött. Klagar inte heller på att lite cash trillar in på kontot varje torsdag, varför skulle man?
Tack och lov att det snart är helg dock, nån måtta får det väl vara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags blev det utgång med en massa vänner för att fira min pojkväns kompis! Jag hade lite för roligt haha, jag hade inte gått ut sedan i februari så det blev lite mycket att ta igen på en och samma kväll.. Tidig hemgång med andra ord, men fram till dess var det super! Kul att hitta på nåt såklart:)

Efter dess har jag tagit det lugnt och mest chillat/jobbat hemifrån. Men nu sitter jag på bussen hem från världens roligaste planeringsmöte med Elin och Martina! Vi ska ha en liten get-together på lördag där vi visar alla produkter vi säljer! Ser fram emot det så mycket!

Nä nu mår jag illa, den här bussen går ju inte rakt och i ett jämnt tempo direkt... Får kolla ut genom fönstret resten av resen haha. Puss och hej bloggis!

Likes

Comments

Häromdagen mötte jag upp Elin, som precis som jag nyss börjat ett nytt drömjobb! Vi säljer skönhetsprodukter och det var så skönt att kunna sätta oss tillsammans och hjälpas åt. Älskar att blanda nytta med nöje! Igår fick jag hem en hel låda full med ansiktsmasker, tandkrämer och hårinpackningar så nu ska här testas! Jag är så taggad!!

Likes

Comments

Hej där gott folk! Jag har inte bloggat på ett tag då jag har rest runt lite här i Aus och varit väldigt busy med jobb och annat! Nu har jag dock precis fått två nya jobb, jag har hunnit landa här i Sydney och jag känner mig redo för att ge bloggandet ett chans igen! Hoppas ni hänger på! <3

Likes

Comments