Börjar bli sjuk, men försöker att kurera mig.

Efter lite missförstånd om mitt förra inlägg.. Nej jag ska inte flytta/sluta jobba mm och allt annat möjligt som sagts. Jag håller på att sälja en utav mina hästar, that's it! Så roligt var det ;)
Jag tycker ändå att det är lite fascinerande hur folk har tid att gå runt och analysera och diskutera om andras liv. Jag bjuder på den ;) hoppas ni hade kul :)

Det är då min dressyrhäst som ska säljas. Hon besiktas nästa vecka. Under tiden har jag varit och provridit några hästar som jag tänker ta hem. Det betyder också att jag måste byta stall, då jag inte får plats i det jag står i nu.

Annars?
Mått lite krassligt senaste dagarna. I måndags rasade världen när jag blev påmind om olyckan. Jag är glad över alla som finns runt omkring mig, som får mig att må bättre. Har jobbat kväll och dagarna rullar förbi. Snart är det oktober.. Elias fyller år. Måste komma på något jäkligt bra till hans födelsedag.

Marco fick hänga med till ridskolan i tisdags. Herregud va pigg han var. Chockad Emma, glad häst. Snabb, men tur att han är snäll.

Idag letar jag efter nya ridhjälmar. Är sugen på Antares eller samshield. Får se. Mina Charles owen hjälmar börjar gå in på sista refrängen nu.

Snart är det tävling också! Vikbolandet kommer det bli. Då blir Marco glad.

Fick en jättesöt gipstavla som man kan ha på kylen av Celine, 3år. Celine är Elias systerdotter.
"Det är Marco" gulleplutt!

Tills dess, må bäst.

/Love Emma
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag fick jag ett besked. Ett besked som är väldigt bra för mig. Men samtidigt gör det så ont i hjärtat. Det gör ont att veta att folk blir ledsna.

Jag vet att allt kommer bli bra. Men jag vill bara att alla ska få ha det bra...

Håller på att uppdatera mitt liv lite med. Men det orkar jag inte ta just nu :)


Likes

Comments