Sitter i solen med björnen och väntar på att kycklingarna ska komma. Javisst, idag har vi lite andra arbetssysslor :) lasta in kycklingar. Sen i eftermiddag är jag på ridskolan.

Igår red jag Julius E. Jarno på kvällen. Han var superfin. Känns väldigt lovande inför höstens kvalitetsbedömning! Efter det åkte jag, Emelie och Agnes ut till stallet för att rida lite. Emelie red Domenica som var lika fin som alltid.

I helgen tävlade vi i Tranås. Jag red Marco. Han var fin som alltid. Nollade 120 och placerade sig. Dock glömde jag bort banan och fick sakta av för att inte rida fel.. Så jag tappade sjukt mycket tid på det.. Tråkigt! Annars hade han varit högst upp på prispallen. Klantigt!
I 130 var han också fin. Hade ett väldigt onödigt pet. Typisk Marco rivning. Men jag är jättenöjd! Det är kul att tävla :)

Här är lite bilder.
/Love Emma


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är fortfarande sjukt hur fort tiden går. Redan söndag.

Vad har jag gjort då? Hmm mina hästar har varit strålande fina. Marco hoppade riktigt fint på Mantorps nationella. Och Domenica gör fina öppnor, slutor, förvänd galopp, enkla byten och byten i språng. Vi jobbar på halt och ryggning. Hon gör fina halter och lyssnar på att rygga.. Men vill att hon ska vila lite mer på steget och inte rygga för snabbt. Sen blir det svårt att rida fina halter när hon börjar tro att man ska rygga varje gång man gör halt :p inte lätt... Lyxproblem när man har en sån fin häst.

Ska tävla båda hästarna i vikbolandet vid påsk. Ser fram emot det väldigt mycket faktiskt! Domenica ska gå stilhoppning och en vanlig klass. Marco går 120, 125.

Annars? Var på bio nu i helgen och såg Noah. Jättemycket folk såklart. Men jag lyckades att inte somna. Filmen var faktiskt bra, lite långdragen kanske. Douglas booth var med så det var ju med bra ;)
Ganska skönt ändå att gå på bio och känna att man är helt ledig. Underbart.
Sällskapet kan man inte heller klaga på. Ibland vill jag skratta åt mig själv o ge en liten bitchslap när jag märker att jag känner mig som 15... O sitter och kollar på personen bredvid, som var väldigt fin.
Jesus, get a grip!

Lyckades också skada mina revben igen förra veckan när jag ridit en häst. Ni vet när dom buffar sådär och vill klia.. Buff rakt på revbenen. Äsch tänkte jag då, aj känner jag nu. Har faktiskt gått på smärtstillande en vecka men om jag ska vara ärlig så har det inte hjälpt så mycket. Typiskt mig.

Imorgon är det måndag. Ska ut till stallet o rida lite. På kvällen har jag lektioner.

/Love Emma  • 949 Readers

Likes

Comments