Har haft 2 fantastiska tävlinghelger i rad.
Förra helgen var jag i nykyrka där båda hästarna gjorde fina rundor.

Nu i helgen åkte vi till Kumla. Milla red 2 nya 4åringar och louisdor. Vilka hästar! Fantastisk inställning och väldigt fina på banan, framtidshopp! Limpan vann 110 på guido och var 4a med ovation. I 120 var hon 7a med guido och precis utanför placering med ovation. Jag och Marco red bara 120 där vi kom 3a. Han är otrolig, min bästa 19åriga Marco Luxe <>

Idag har solen varit framme igen, så varmt. Har ridit fina hästar ute på stubben. Härligt.
Positiv känsla åker jag hem, möter upp Alex för att springa. Vilket vi gjorde. Duktiga som vi är.

Sen kom samtalet.. Ett samtal som jag varit rädd för ska komma. Det skär i hjärtat. Jag har inget att säga mer direkt. Jag bara gråter. Det gör så ont. Igen. Nu försöker vi förbereda oss, så mycket som det går. Hur säger man hej då? Jag hoppas fortfarande på att allt ska vända.

Så en bra dag blev en dålig dag :)
Bit ihop och ta nya tag.

/Love

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle skriva någonting positivt här också ;) inte bara deppiga inlägg.

I måndags var vi på Sofia Bengtsbergs fina anläggning, Staby Gård, i Linköping och tränade för Svante Johansson. Det var markarbetsövningar. C hade med sig de nya 4 åringarna., 2 st. Båda visar stor potential och är helt fantastiska! Med fina ord från Svante åkte vi hem och jag var hemma runt 22.

Igår var vi på kliniken och besiktade häst. Gick upp halv 5 och vi åkte vid 6. Det var Conner som gick igenom bes och fick då ett nytt hem. Jättegullig tjej! Domenica fick också följa med då jag var tvungen att röntga om till försäkringen. Bilderna jag redan hade var 1 månad för gamla. Töntigt, men så är det när man vill ha höga försäkringar.

Idag red vi 6 hästar på fältet. Underbart!

Ikväll har jag varit och haft privatlektion. Jag blir så glad i hjärtat när det går bra för elever. När det går framåt och ekipaget utvecklas. Det är det man strävar efter och det som gör att det är så roligt att undervisa. Det är det bästa jag vet!

Nu ligger jag i soffan och kollar på hästhoppning från Dublin.

I helgen är det min tur, äntligen :) känns som det var evigheter sen jag tävlade. Domenica går på lördagen, 1m. Går bara en klass. På söndagen är det Marcos dag. Då är det DM. Kul :)

Imorgon är jag ledig. Har lite saker att fixa. annars ska jag nog bara njuta av en lugn stund.

/LoveLikes

Comments

Har legat här i soffan sen jag kom hem från stallet. Orkar inte göra någonting idag.

Sånna här dagar är dom värsta som finns.. När kroppen säger ifrån och huvudet bara värker. Tårar.

Jag är så otroligt tacksam för allt jag har. Men hur många jag än har runt omkring mig, så kommer jag alltid att känna mig ensam.

Många saker som inte stämmer just nu. Jag vill rada upp alla namn på en whiteboardtavla och lösa problemen en efter en. Kunna stryka ett streck när allt är bra igen.
Men det går inte. Jag kan inte göra någonting. Mer än att vänta, vänta på att någonting ska hända.. Antingen blir det bra, eller så blir det dåligt. Det gör mig ännu mer frustrerad. Jag blir ledsen när jag känner mig hjälplös.

Det är svårt att förklara, beskriva i ord, det går nog inte. Men det är skönt att skriva. Redan nu känns det lite bättre. Även att jag vet att denna kväll redan är förstörd.
Jag undrar vad meningen med allt detta egentligen var. Det är inte bara hjärtat som tar stryk när liv rasar.

Jag önskar att våra liv byggs upp igen, till något bra.. Något mycket bättre. Även fast det alltid kommer att fattas en stor bit. Jag önskar att vi slapp känna smärtan som gör våra huvuden knäppa. Jag önskar att alla blev friska och får njuta livet ut..

Man får panik, ser ingen lösning, ingen väg framåt. Det är då man måste stanna, andas och fundera på vad som är viktigt i livet..
• min familj.Nu är huvudet tomt. Jag är inte glad, men inte heller ledsen längre. Fortfarande ont i huvudet men det går nog över när jag somnat.
Jag tänker inte planera någonting. För det blir aldrig som man tänkt iallafall.

Nu ska jag somna till en film.

Ta hand om dig själv. Sen om alla andra.

/Love
Likes

Comments