Myser med Alex framför en film! Skönt. Förut åt vid potatisgratäng med kycklingspett. Paulina var här då med :) 5 i 9 kom vi på att vi ville ha chips till filmen.. Öste ner till Konsum. Chips, dipp, godis, Loka citron. Mums!!
Så nu kollar vi på allt en tjej vill ha.


Du får mig att känna mycket. Som jag inte borde. Som jag inte vill. Shake it off...

/Love

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

  • 911 Readers

Likes

Comments

Är hemma igen efter en bra helg i Stockholm.
I fredags efter jobbet hämtade jag upp Abbe så åkte vi till huvudstaden. Var framme runt 8 och träffade Ludde vid studion. Dom satte upp mikrofoner och testade vilka som lät bäst. Checkade in på hotellet. Scandic Alvik blev det. Jättefint! Sen gick vi ut och tog en öl. Riktigt manligt.

Lördag började vi spela in. Det tog oss till kl 8 ungefär att spela in 2 låtar. Becca kom förbi och hängde med oss. Vi hade planerat att gå ut och dansa på kvällen men det blev inget av det. Både Abbe och jag var sjukligt trötta. Jag följde med Becca hem och sov i Tumba.

Söndag blev en lång dag. Vi började med den längsta låten. Som tog väldigt lång tid. Den tidsplan vi hade höll inte riktigt om man säger så ;) men fint blev det! Trött.. Men vi hade en sista låt att göra klart efter det.

Paniken som uppstår när datorn hänger sig och materialet inte är sparat. Då trodde jag att jag skulle börja gråta. Men det inspelade låg kvar någonstans på datorn så det var bara att klistra in igen. Småfix men det fixade Ludde ganska snabbt.

Jag är så otroligt tacksam över dom här 2 killarna. Som har suttit och spelat in och fixat med själva musiken i drygt ett år. Det går inte med ord att beskriva hur stolt jag är över dom här fyra låtarna, och att allt äntligen börjar närma sig färdiga låtar. Allt är tack vare dom här killarna! Jag är lyckligt lottad att dom ens tar sig tiden för mig och gör allt detta jobb för att det här ska bli så bra som möjligt. Duktiga killar som gör allt och lite till. Kommer på stämmor osv osv. Vilka killar. Jag kan bara säga TACK, tack för att ni finns!

Jag längtar något enormt efter att kunna släppa låtarna så att alla kan få höra. Det är verkligen låtar som är personliga, som betyder mycket för mig. Som har haft en speciell mening, olika händelser i mitt lilla liv.

När jag blev intervjuad i Falsterbo frågade Sara vad mina drömmar var. Jag kom inte på någonting direkt. Nu vet jag. Det här! Att kunna skriva och spela in musik som betyder någonting för mig. Underbart.

Tack igen.

/Love
  • 942 Readers

Likes

Comments

Då var hästdelen över för mig i falsterbo. Idag red vi final. Vi hade 2 ner. Han kändes väldigt trött. Taskig galopp på första hindret så ja. My mistake. Men jaja. Han har skött sig underbart bra även fast han har känts lite trött. Han är så fin min lilla häst. 2rosetter med oss hem känns bra. Nu ska han få vila lite tills jag kommer hem. Är också över att det var Ida från skogslotten som vann. Det var hon värd :)

Men imorgon börjar mitt andra lilla projekt här haha. Det ska sjungas! Så imorgonbitti är det soundcheck. Det blir spännande.


  • 1074 Readers

Likes

Comments

Igårkväll hängde vi på campingen på kvällen och det var faktiskt väldigt kul.

Imorse gick vi till stallet och fodrade Marco och Guido. Sen gick vi tillbaka och sov lite.

Idag har vi gått lite på mässan och kollat på andra kvalet för 6åringar. Fina hästar!

Nu ska vi käka sen ska jag ner och rida :)

Ikväll är det lugnt. Vi ska spela Kubb o grejer så det blir bra. Skön uppladdning för finalen imorgon!

Love


  • 889 Readers

Likes

Comments

Var uppe o fodrade och fixade Marco runt 7 imorse. Sen gick jag hem igen och åt lite frukost. De andra vaknade med så jag Paulina och Jossan drog oss ner till stranden vid 9 och låg där till halv 12. Jossan och jag gick till stallarna och Paulina lagade lunch.

Så nu sitter vi här och har precis ätit. Ska ner till stranden igen nu. Sen ska vi se 6års kvalet vid halv 4!

Skönt med lite vila.

Love

  • 834 Readers

Likes

Comments

Gick upp vid 7 imorse för att mata djuret. Andra semifinalen började kl 10.30
Vi fixade lite sen gick vi tillbaka för att byta om. Jag hade start nr 33.

Idag var det en grundomgång och en omhoppning som gick senare på eftermiddagen.

Grundomgången var 10 hinder. Mer relaterade avstånd. Lite mer oxrar, en bana som passade oss lite mer än igår. Gick in och gjorde en kanonrunda. Hur fin som helst. Felfritt och vidare till omhoppning.

Kl 2 var det dags för omhoppning. Gick in som start nr 13. Hinder 2,3,4,5,8,9a&b, 10.
Jag ville kapa ett galoppsprång mellan 1an och 2an vilket vi inte var överens om men det gick bra ändå. Fin resten av banan och petade sista hindret.. Skit, men är så nöjd ändå. Vet att han har lite svårt att hoppa i högervarv ur sväng så jag borde hållt lite mer på ytter. Men jag är fruktansvärt nöjd ändå. Placerade oss som nr 8 idag!
Totalt kom vi 3a när alla poäng räknades ihop. Kul!! Så på onsdag är det final på stora gräsbanan!

På torsdag är det dags för sånguppträdande nr 1. Men tills dess, semester!

Tack alla snälla för fina meddelanden och kommentarer. Håll en tumme!!

Love


  • 758 Readers

Likes

Comments

Igår åkte vi ner till Skåne och Falsterbo Horse Show. Milla, Linnéa och Emilia åkte lastbil med hästarna och jag o Paulina åkte personbil. Vi tog jeepen för att få lite mer plats. Men ja.. 2 tjejer.. Överfull bil. Stannade till i Jönköping o köpte tält.

Väl nere i Falsterbo stallade vi in hästarna i stallet och sedan parkerade vi husvagn på campingen. Jag och Paulina placerade oss bredvid ett par kompisar som också ska vara här hela veckan. Tur att Josefin fanns som är expert på att slå upp tält. Synd att vi hade så stora madrasser så vi fick fixa en liten lösning.

Idag gick vi upp kvart över 6. Gjorde iordning oss och gick ner för att mata häst. Knoppade och vid 8 var det veterinärbesiktning som gick bra. Så nu står hästen och äter på sitt hö.
Har gått banan precis. 120 hoppning. 1-8 i grund. 9-13 i omhoppning. 2 kombinationer, övervägande räcken (till min nackdel), annars är det en lagom bana.

Jag har start nummer 36 och Linnéa har start nummer 8. Håll en tumme!

Love
  • 574 Readers

Likes

Comments

  • 470 Readers

Likes

Comments

För bästa veckan på hela året!

Iår händer det däremot mycket..
Kommer att rida amatör touren som förra året. Kvalen går lör och sön med final på onsdag.
På torsdag börjar det med soundcheck för att sen uppträda på childhood-dagen! Fredagkväll är det soundcheck i ryttartältet där det senare blir ett uppträdande till. Kommer bli vid midnatt.

Tar med mig min bäste Paulina! Sen kommer några fina tjejer på helgen. Kommer bli en toppenvecka! Som alltid.

Har inte skrivit på hur länge som helst.
Njutit av sommaren i Vadstena med mina underbara vänner. Och det ska jag fortsätta med.

Love
  • 426 Readers

Likes

Comments