Har varit med Mikka hela dagen. Efter maten somnade vi i soffan och jag vaknade runt 9, åkte hem till mor. Nu är jag inte trött men borde sova..

Som ett slag i magen. Men det är väl okej.

Nu har jag försökt att intala mig själv att radera en stor del av mitt liv. Det gör ont, men det är nödvändigt. Känner mig sviken av ett dåligt beteende som jag inte trodde skulle hända. Besviken, ledsen men hej då.

/Love Emma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 925 Readers

Likes

Comments

Tävling i Mjölby var det som stod på schemat i helgen. 20 över 6 igår rullade lastbilen från Vadstena. Vi hade 5 hästar med oss. Louisdor, Tarasca, Marco, Ovation och Guido.

Louisdor började med att nolla 1m. Se rundan här: http://m.youtube.com/watch?v=R44FTEj1IZM&feature=plcp
Gick sedan in och debuterade 110 felfritt. vilken fantastisk häst!!!

Tarasca reagerade vid hinderna som stod vid speglarna, som MÅNGA andra.

Ovation petade 1 i första klassen. Men gjorde en fenomenal 120 runda! Bästa någonsin. Limpan var jätteduktig.

Guido var också fin under dagen. Fick 1 ner i omhoppningen i första klassen och en miss med vägen. Men sen satte limpan en säker nollrunda i 120, med placering.

Marco var pigg och fräsch. Fick till en riktigt bra första runda överlag. Ett stort missförstånd i omhoppningen där han inte uppfattade att vi skulle svänga så jag fick ta tag, han saktar av. Innan en kombination. Panik!!! Smack smack travhoppning genom kombinationen. Klarade den, vilken smidig och duktig häst. Resulterade i en dålig tid som ändå räckte till en 9e plats. I 120 fick jag bättre flyt. Lite stor galopp som gjorde att jag på några hinder låg lite mitt i mellan, vilket jag inte är nöjd med. Tog en sväng utanför och tappade tid, annars var det bra. En 6e plats på det.

Sen var det bara lasta och åka hem. Väl hemma mockade vi och släppte hästar i skritt. Dötrött kom jag hem halv 9, duschade och sen iväg till Mikka. Åkte sedan vidare till Ljungsbro till Linus och Amanda som bjöd på middag och vin. Mys!

Idag har vi varit på tävlingen igen och kollat på hoppningarna. Mycket fina rundor. Spännande utslagande 140 hoppning med endast 1felfri.

Nu har jag laddat upp videos på youtube på några hästar. Uppdaterat annonser osv. Mikka lagar mat och Sam pluggar. Jag kollar tv. Ha det bäst!

/Love Emma


  • 922 Readers

Likes

Comments

Är trött på snö nu!
Ledig ikväll. Står och lagar mat åt min mor eftersom hon har serverat mig de senaste veckorna.

Idag var vi med 9 hästar i ridhuset för att hoppträna. Duktiga djur! De nya hästarna fortsätter att imponera. Hoppar SJUKT bra. I helgen är det tävling som gäller. Dock inte för dem nya. Det är Louisdor, Marco, Tarasca, Guido och Ovation som startar i Mjölby. Blir nog bra.

Åkte förbi travshopen för att köpa lite till stallet. Hittade även en Horsewear tröja som var så gosig att jag inte kunde motstå den.

/Love Emma


  • 959 Readers

Likes

Comments

Idag började jag med att jobba lite. Red ut på Marco. Sen var jag ledig resten av dagen. Så Bella och jag åkte in till Linköping för att shoppa. Mitt mål var att hitta en födelsedagspresent och Bella skulle ha svarta jeans, tröjor och en pälsväst.

Gick ut starkt och köpte tröja på bikbok, sedan fortsatte dagen med att köpa tröjor. Varför hittar man alltid massa tröjor när man egentligen inte behöver? Billigt och bra tyckte jag och fortsatte. Vi drog oss vidare mot ikano. Fastnade på bikbok med de härliga tjejerna som jobbar där. Ganska lugnt med folk så de började med lite modevisning. Slutade med att vi köpte skor! Vidare och köpte hårfärg, sen tog vi bilen mot Vadstena igen.
Alltså.. Bella hittade ingen pälsväst och jag hittade ingen present.. Bra jobbat!

Så kvällen har varit lika fin. Lagade god mat, färgade hår och nu kollar jag fotboll. Imorgon ska vi åka med de nya hästarna till ridhuset, spännande :)

/Love Emma

  • 770 Readers

Likes

Comments

Igår var jag och min fina släkt på mammas sida ute på restaurang för att fira mormor och morfar. Maten var under all kritik enligt mig. Annars var det mysigt. Åkte sedan hem till mormor och morfar för lite fika. Valde att hoppa in i min lilla kusins bil! Han är ju dock inte så liten längre.. Fyller ju hela 19 år i år.. Herregud vad tiden går fort. Vi släppte av jossi på Strandgatan där hon jobbar och åkte sedan vidare. Tanken var att jag senare skulle ner till stan och möte upp några vänner för en utekväll, men det satte halsen stopp för. Blev trött och la mig för att vila. Då kom feber och äcklig hosta igen. Så då var det bara att åka hem...

Idag har jag mest sovit. Ett par vänner startade dressyr i MJölby så jag tajmade in så jag skulle hinna se. Väl på E4an missade jag avfarten i mjölby... HUR MAN NU KAN GÖRA DET?! Så det var bara att se glad ut och åka till ödeshög för att vända... Hann inte till starterna så åkte till stallet istället. Red ut på Marco sen fodrade jag.

Nu är jag ute på landet igen. Börjar bli standard.. Ska äta lite, sen lägga mig och sova. Vill verkligen inte vara sjuk längre!!!

Bjuder på lite bilder, seriös och oseriös!
/Love Emma  • 749 Readers

Likes

Comments

Hade nog en av de värsta nätterna i mitt liv inatt. Har sovit 2h, resterande tid har jag hostat konstant. Trodde jag skulle hosta sönder lungorna där ett tag. Hemskt!

När jag väl hade somnat dröjde det inte länge innan alarmet ringde och det var dags att gå upp.

Mockade och gjorde iordning stallet. Efter frukost lastade vi 5 hästar och åkte till Stavlösas fina ridhus. Vi ställde upp 3 sockerbitar som små hinder på medellinjen. Så man kunde hoppa över ett hinder på varje volt. Att få till en jämn galopp fram till bommen. Då kan man ligga på volten tills allt känns bra, sen byta till nästa och då också träna byten. Började med Marco som kändes mjuk, fräsch men också pigg. Han älskar när han får hoppa lite. Varierade med att rida förbi bommarna och göra vanliga byten också så han inte taggade till hela tiden. Häst nummer 2 var Viges, 6 årigt sto efter Alexon D - Ganesco, som är här till salu. Hon skötte sig utmärkt och jag kände verkligen hur hon väntade på bommen. Rida fram och sen tillbaka igen. Duktig häst. De andra hästarna som var med var Rut, Doreen och Louisdor som också skötte sig fint. Bra övning.
Åkte hem till stallet, gjorde iordning och nu är jag ledig resten av dagen. Det är nästan att man glömmer att man är sjuk när allt känns så bra.

Vädret är underbart! Solen är framme och det känns som vår ute. Det ligger runt 0 grader fortfarande, men känns mycket varmare när solen skiner. Lycka!

Nu ska jag vila en stund.

/Love Emma

  • 681 Readers

Likes

Comments