Stanna upp en sekund, och andas en stund

Igår var en jobbig dag. Känns som att jag börjar bli van vid det nu. usch. Hästarna var iallafall fina och jag jobbade precis som att ingenting hade hänt. Uppriven och ledsen åkte jag sedan hem för att vila ögonen några timmar. Mitt i allt stannade polisen mig och jag fick en fin böter på 2000kronor för några kilometers fortkörning. Jag som aldrig kör över 40 inne i stan... typiskt. Jaja. Bad day, bad luck!
Åkte tillbaka till jobbet och fodrade. Känns så skönt att vara där ute, det går inte att beskriva. Marika gjorde mig sällskap och det är så skönt att kunna prata med någon som bryr sig och lyssnar. tack.
Sen pratade jag med min saknade Kadri i telefonen. Önskar att du bodde nära mig! Saknar henne så himla mycket.
På kvällen bestämde sig också jag och min pojkvän för att flytta ifrån varandra ett tag. Så nu ska jag bo ensam. Tror att jag behöver det, vara själv, ha mitt eget och lära mig att ta ansvar. Och samma sak gäller honom.
Åkte till stallet, mockade och fodrade ute i skänninge. Sen hem och somnade.

 

Idag fick jag både sovmorgon och jobba halvdag. Det behövde jag verkligen efter igår. Tänkte att jag skulle sova ett par timmar nu på dagen, sen åka och rida zeven. för att sedan fortsätta mot ridskolan för lite jobb där ikväll.

that's life just nu.

 

/Love Emma


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments