Header

Paradise beach, Maya ruiner och tacos. Lite så var mexico, och varmt. Varmt var det också. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vaknade upp med bästa imorse, lagade god frukost tillsammans och tog det lugnt framför en film!
Bara tagit det lugnt mest hela dagen, nu har Henrik åkt på träning så jag ska ta och plugga lite denna söndagskväll! Tagga ny vecka full med redovisning, woooop!

Likes

Comments

Vi bestämde oss för att fuska lite med alla hjärtans dag, det var ju trots allt lördag! Så jag fick spendera min kväll med god middag och bra bio! Välbehövlig helg det här😍

Likes

Comments

Jag sparade ner bilder från min telefon och insåg att jag inte visat er kanske den roligaste tiden på hela året. Början av läsåret då vi var faddrar åt de nya affärsjuristerna. Var bara tvungen att visa dessa härliga bilder, inte minst för mig själv att se tillbaka på. Hur fantastisk tid var inte detta, och hur fantastiska människor har jag inte mött under dessa år. Världsbäst. 

Likes

Comments

För att sammanfatta mina dagar så går de mest ut på att försöka förstå nys kursen, betyder också att jag håller på mycket med inredningen hemma för att fly just detta, samt att jag saknar lagboken. Den utgör just nu bara inredningsdetalj.
Nu ska jag fara till campus för en föreläsning och lite jobb med Agnes och Pellis på våran inlämning, innan jag åker till norrköping ikväll för middag och bio med världens bästa kille. 
Hoppas ni får en fin fredag mina trogna läsare! 

Likes

Comments

(bild 1-5 Florida, bild 6-11 på båten)

Här mina vänner, kommer någon slags del ett av min senaste resa. Kryssning till många fina ställen tillsammans med familjen för att fira att bästa pappa fyllt 50! Eftersom jag alltid ska envisas med att ta så himla mycket bilder när vi reser så därför blir det helt enkelt flera delar av resan! First up är då Florida.

Vi flög från stockholm via köpenhamn och sedan till Fort Lauderdale i Florida där vår båt skulle åka från dagen efter. Vi hann dessvärre inte se så mycket av florida innan vi åkte, men hade desto mer tid här innan vi åkte hem på slutet. Så kontentan av det hela var mest att florida var sjukt blåsigt och hotellet sjukt fint, skönt att vi hann upptäcka lite mer av staden innan vi for hem.
Efter att ha sovit på hotellet och strosat en förmiddag i området runt hotellet var det dags att stiga på båten. Vilket i sig var en lååång process, men väl på förstår man varför. Båten var fantastiskt fin och hade allt. Pooler, jacuzzis, grönområden, någon form av simhall och main resturangen serverade trerätters och det var ju synd att man inte äter skaldjur för det ingick i kryssningen att beställa exempelvis hummer till varmrätt. Hört att sånt är nice om man tycker om det. Annars låter jag mest bilderna tala för sig själva om hur fint det var.

Likes

Comments

​Det är gråa dagar som denna man önskar att man vaknade upp på ett hotell i florida med denna utsikt igen.. 

Tentan skrevs i fredags och det betyder att tentaP är över för denna gång. Gick rätt bra tror jag, trots en sinnesjukt svår fråga. Håller tummarna att poängen i övrigt räcker till! 

Idag började vi ny kurs i redovisning, och efter den introduktionen så cyklade jag ut till IKANO-huset för att jobba lite på Lindex. Imorgon blir det dubbelt upp med jobb, förmiddagen inne på Sisource för att ta bussen till Ekholmen och köra Lindex på eftermiddagen och kvällen. Blir helt enkelt att ta tag i skolan på onsdag. Lovar förresten att försöka (med betoning på försöka) börja ta lite mer vardagsbilder till inlägg som dessa. Resebilder kommer ni få nog av ändå kan jag lova! Godnatt peeps

Likes

Comments

Inser att vart annat inlägg jag skriver här i princip heter "back in business" och kan därför konstatera mitt ständiga misslyckande med att just komma back in business med denna blogg. Men än så länge går det som smort.

Jag sitter för tillfället mest med huvudet i lagboken och försöker förstå allt som har med fastighetsrätt att göra. Det går lite sådär och pauserna med boken till vänster blir desto tätare. Idag struntade jag helt i tentaplugget och valde att tjäna lite pengar i stället, hur smart det var återstår att se på fredag. Imorgon blir det en heldag med gamla tentor, men ikväll tar jag semester från det. Vankas middag och konsert med min kära mormor! 


Likes

Comments

Så efter diverse klagomål får jag se till att börja uppdatera er lite igen. Eftersom just detta inlägg är en undanflykt från tentap, får det bli desto kortare. Får ta allt med flytt och resan i ett annat inlägg. Ovan får ni i alla fall ett litet smakprov från lägenheten.

Nu måste jag tillbaka till fastighetsrättsboken och försöka förstå mig på pant.

Likes

Comments

Alla tentor skrivna och godkända inför jul, så jag tar lite ledigt!
Inatt åkte vi till Arlanda och flyget mot Köpenhamn gick imorse. Vi har nu landat och ska spendera några timmar innan vi hoppar på nästa flyg till Florida. Välbehövligt mina vänner, detta har jag längtat efter.

Likes

Comments