För er som inte vet, så är det alltså här vi bor för tillfället - bondi.
Här har jag varit sen juli och Henke kom ner i slutet på augusti. Sedan dess har vi njutit av vilken fantastisk liten by (eller vad ska man ens kalla Bondi? Förort till Sydney? Alltid undrat) detta är vintertid. Nu börjar dock alla turister komma och det är två set av flaggor uppsatta på stranden, vilket betyder mindre plats för oss med fiberbrädor att surfa på. Men det har sin charm det med!

Ärligt så var inte Bondi vår första val med boende, men det var så mycket smidigare att ta sig till både stan och universitet än från exempelvis Manly, så det blev ett bra val! Och vi trivs hur bra som helst i en villa med sex fantastiska roomies och 5 minuters gångavstånd till stranden. Lite såhär ser ändå stora delar av våran vecka ut, dagarna spenderas ute i solen med träning, surf eller annat roligt, varvat med plugg. Om dagen blir som jag vill är jag uppe och får plugget gjort på morgonen och sen senare på kvällen. Lite som jag hade tänkt göra nu. Laters!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så det hände tillslut. Den där tanken jag haft om att radera exakt alla gamla blogginlägg. Processen må ha varit lång eftersom jag började ta bort alla inlägg en efter en. Inlägg från nio år tillbaka. Insåg efter ett tag att det var en evighetsprocess, så jag tog steget och raderade hela alltet. Startade om från början helt enkelt. Och det känns himla skönt.

Så. Här befinner jag mig för tillfället! På baksidan i huset där vi bor i Norra Bondi i Australien. Har det helt fantastisk och tiden går alldeles, alldeles för snabbt. Dagen har verkligen varit en lazy sunday där vi inte fått många knop gjort. Tog en lång sovmorgon och en lång frukost (älskar långa frukoststunder!!), följt av ett par timmars surfing. Vågorna var inte mycket att ha, men var tvungen att testa min nya bräda! Ja ni hörde rätt! Ny surfbräda!

imorgon hoppas vi på bättre vågor så jag får känna på den ordentligt, utlovar även en bild om så är fallet! Xx

Likes

Comments

Instagram@emmatibell