Allmänt

Igår kändes det som vår i luften, idag yr snön. Ska visst till och bli vinter igen. Lite mysigt med snön faktiskt, speciellt när man måste sitta inne hela dagen för att plugga. I morse hade vi kursintroduktion av anatomin och fysiologin. Började 10.15 och slutade 11.00, något man hade kunnat avstå då inget viktigt sas i det stora hela. Tycker synd om de i min klass som pendlar dagar som dessa. Att matcha tider då man slutar och börjar med tågen är i sig en hel vetenskap. Levde det livet i tre veckor, betydligt mycket skönare att nu ha lägenheten brevid skolan.

Tänkte förbereda mig inför föreläsningarna imorgon med att läsa på lite om celler, sedan ska jag laga mat och träna. Måste verkligen bli bättre på att träna, har ju inte hästen nu och lätt blir det väl att man bara sitter.
Hörs sen, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Det är något visst med söndagar, ångesten som kommer smygandes. Kan ju tycka att man borde ha blivit van efter 22 år, men inte då. Har haft en otroligt bra helg, oproduktiv men bra. Gjorde inget av det jag borde, men har däremot fyllt på med energi. Vilket kan anses nödvändigt. För visst kan jag medge, det är till viss del lite långsamt att bo alldeles själv i en helt ny stad. Så många mil ifrån tryggheten som man är van vid. Så när man väl är hemma får man ta vara på den där kvalitets tiden. Varit på stan och fikat med mamma min, suttit uppe halva natten för att se på HOBBIT med vänner och pussat sönder mina (familjens) djur. Så hur avslutar man en sådan helg på bästa sätt, en sådan helg som helst skulle kunna få vara lite längre... vampire diaries. Behöver jag säga så mycket mer än att ni som inte sett serien, gör det nu.

Likes

Comments

Så som i himlen

"Han ser precis ut som Milton - Orden som gör att hjärtat känns lite varmare och själen lite lättare. Hästen som blev legendarisk och kallad sagohäst. Precis som John Whitaker sa: en sådan häst har man bara en gång i livet"

Placido Domingo - 1986-2014
e. Lenski u. Ninotchka
Halvblod, New Forest, Arab

Hade jag vetat att du en dag senare skulle lätta dina vingar och flyga upp till himla valvet, skulle orden ha varit annorlunda och kramarna fyllda med mer kärlek än vad de någonsin kunnat vara. För han tog mitt hjärta med storm och större delen av det tog han med sig när han gick. För jag saknar de dagarna då vi släppte all kontroll, lät vinden omfamna oss. Dagarna då det var vi mot världen, det som var kvittot efter att vi aldrig gav upp. All den glädje du förde med dig, alla de tårar som du en gång torkat. Min hjälte mitt allt. Det är K ä r l e k.

...En del av mig är borta och den delen kommer jag aldrig få tillbaka igen. Jag lär mig bara leva utan den.

Likes

Comments

Med handen på hjärtat, så är jag värdelös på att beskriva mig själv. Hur ser jag ut, vad har jag för intressen och vilken färg är min favorit. Känns lite som att skriva brev till brevvännerna som man hade år 2004. Lite militäriskt nästan: Emma, 22, Sundsvall. Så var det avklarat. Sen kan man undra (eller så undrar man inte) vad har hon för passion i livet?

Som andra skulle säga: en inbiten hästtjej. Hunnit med ridskolelivet, haft foderhästar och även en egen ponny. En welshpartbred, 5 år (f.2012), inriden och utbildad av mig. Just nu är han däremot utlämnad på foder, för att jag ska kunna fokusera på studierna. Ska man arbeta inom världens bästa yrke, med de sämsta arbets förhållandena så krävs det att man lägger ner sin själ. Ska bli super syrra aka sjuksköterska.
Läs, följ och vet ni... kommentera! Kram


Likes

Comments