Mitt i plugget kan det ibland vara skönt att läsa lite positiva och peppande quotes och jag har nu gjort ett litet collage med quotes och bilder för att få dig peppande om du pluggar eller om du känner att du måste ta tag i plugget. Än så länge har det inte riktigt kommit så mycket läxor och prov till mig som jag behöver plugga på men det kommer nog när som helst. Men kom ihåg att det är viktigt att plugga och det kommer löna sig tillslut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att längta efter saker tycker jag är nästan mer roligt än själva saken. Att känna pirret i magen och längtan är nog det härligaste jag vet. Därför tänkte jag dela med mig av saker jag längtar efter. Kanske längtar du till samma sak? Vad du än längtar över kommentera det för jag är riktigt nyfiken!

Först och främst Håkan Hellströms konsert i Göteborg som jag ska på. Har längtat efter det ögonblicket enda sedan jag lyssna på en utav hans låtar för första gången och nu är det inte långt kvar tills det händer på riktigt. Den 25 november sitter jag där, och ja vi har sittplatser för att ståplatserna tog slut direkt tyvärr.

Endast en ynka vecka efter Håkan konsert är det faktiskt min födelsedag. det är också något jag längtar efter och det gör jag varje år, det är fortfarande nästan lite så att det är svårt att somna på kvällen innan. Tyvärr fyller jag en väldigt tråkig siffra iår nämligen 17, men det ska faktiskt också firas så jag längtar!

Likes

Comments

Tyckte att det var dags för min första lyx eller budget och tyckte att jag kunde göra det med skinnjackor. På det här jackorna skiljer det ca 10 000kr och det är väldigt stor skillnad tycker jag och jag tycker inte det är riktigt så himla stor skillnad på jackorna.

Likes

Comments

1. Vad gör dig riktigt glad? Människor, nya kläder och skor, bra hårdagar och skratt

2. Vad gör dig ledsen och arg? Lögner, svek och skitsnack

3. Hur hanterar du sorg? Gråter ut, kollar på peppande quotes

4. Vad har skadat dig mest i livet? Dödsfall och folk som snackar skit

5. Vad i livet har gett dig mest glädje? Roliga upplevelser som ger minnen och folk som får mig att skratta

6. Vilka känslor tänker du på när jag säger musik? Glada, ledsna, arga och lyckliga känslor

7. Känslig eller känslosam? Känslosam

8. Hur ofta gråter du? Väldigt olika, ibland flera gånger i veckan och ibland gråter jag inte på flera veckor

9. Visar du mer än vad du känner, eller känner du mer än vad du visar? Känner mer än jag visar

10. Blir du lätt irriterad? Väldigt olika beroende på personer och vad de gör som jag kan bli irriterad på.

Likes

Comments

Nu börjar det ju faktiskt närma sig höst och det betyder nya skor!!! Jag älskar skor och min filosofi är att man aldrig kan ha för många skor. Så det ska bli riktigt skönt att köpa ett par nya skor nu och faktiskt ha en anledning, dock behöver man inte det egentligen men det känns lite bättre då. Jag är dock väldigt kluven över vilka jag ska köpa eftersom det finns så himla många fina skor. Jaja jag kan suga på den karamellen i några dagar till men snart så.

Alla bilder kommer från pinterest

Likes

Comments

Alla Även fast det är långt kvar tills jag fyller 18 så tänker jag mycket och kollar mycket på bilder på tatueringar. Det kanske bara är bra eftersom jag då har mycket tid att tänka över mitt val på. Jag älskar att sitta och titta på pinterest efter tatueringar, nog något utav det härligaste jag vet. Dock kommer jag inte tatuera mig över hela kroppen utan kommer hålla det simpelt med små tatueringar på väl utvalda ställen på min kropp. De ska ju faktiskt sitta där hela livet.

Alla bilder kommer från pinterest.

Likes

Comments

Första dagen i skolan igår gick bra, vi har bytt skåp och klassrum så det kändes lite rörigt men det kommer säkert lösa sig. Vi hade inte lektioner utan hade lite genomgång och sedan jobbade vi i grupper med typ läroplans mål och sånt och idag ska jag jobba. Fått ändrade tider så jobbad 13-21 istället för 15-23 och det är skönt att komma hem tidigt eftersom det är en tidig morgon imorgon.

Har inte sovit så bra i natt tyvärr för min katt hoppade upp och ner i min säng hela natten och det gjorde att jag vaknade hela tiden så är ganska trött nu men det löser sig säkert. Nu tittar jag på sista avsnittet av grey's anatomy och jag hoppas att det kommer fler avsnitt men jag vet inte om det kommer göra det tyvärr.

Ni får ha en riktigt bra lördag!

Likes

Comments