Header

Alla vi har idétorka någon gång, här har jag råd till dig för att komma över den tröskeln och hitta tillbaka till den insperationen du en gång hade!
 • Vad fick dig att börja blogga?
  Du måste hitta tillbaka den driv kraften som du hade i början av bloggen, vad var egentligen syftet med din blogg? Vet du det, då har du underlättad för dig redan nu ganska mycket. Var det matlagningen som fick dig att starta bloggen, skriv ett inlägg om dina recept, tipsa dina läsare och fota matlagningen du tillaga för att inspirera dem!

 • Pinterest
  Om du inte har det, så laddar du ner det på en gång! I den appen hittar du allt möjligt, det är verkligen en stor inspirations källa. Jag själv använder appen och den får mina ideer att blomstra. Pinterest är ett forum med mängder av bilder finns, från inspirations bilder till recept eller pyssel tips etc.​

 • Bekännelse inlägg
  Om du inte alltid vet vad du ska skriva, varför inte göra en bekännelse inlägg? Dina läsare ÄLSKAR när du erkänner dina små hemligheter för dem, och man kan aldrig tröttna på såna inlägg för man vet aldrig vad för fuffens du har haft för dig.


 • Gör om, skapa något nytt!
  Gör om din blogg, gör något nytt vet jag! Det kanske får ingång dig och din fantasi. Gör om designen eller din header eller ta bort/tillägg. Det känns oftast bra när man börjar om från grunden ibland.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

ÄR JAG GRAVID?!


Haha, nej det är jag faktiskt inte, inte än iallafall. MEN det är faktiskt ett år sedan jag plussade!
Kan ni förstå att ett är ett helt år sedan jag plussade på stickan med Alexander(!!!). Jag minns det som det vore igår, när jag skulle egentligen bara följa med Ulrika till ungdomsmottagningen men som slutade med att jag spontan testade mig för min mens var lite sen eller vad jag antog för att jag låg väl på menscykel mellan dag 32-34 tror jag (jag visste aldrig när min mens skulle komma). Vart tar tiden i vägen nånstans!? Att jag under ett helt år bar på detta underbara barn och vart mamma till just Alexander. Är evigt tacksam över vad jag har åstadkommit. Åh detta är helt sinnes blir så rörd utav att skriva detta inlägg då det väcker så många känslor inom mig. Nu när jag skriver detta inlägg, med Alexander bredvid mig blir jag så lycklig. Det är ganska stort att från ett + på en plast sticka till ett barn.

Detta var min andra gravtest som jag tog samma dag, fast här hemma i Tyresö. Det var ju så overkligt så jag köpte ett till för att få det bekräftat. Fyf*n detta var verkligen helt sjukt och ofattbart då när jag såg + igen. jag velade även fram och tillbaka om jag skulle våga skicka denna bild till Tulle minns jag, frågade försiktigt och självklart sa han faktiskt Ja och screenshotade bilden själv när jag skickade den till honom.
Åh gud jag saknar verkligen denna stund, den var ändå så speciell.

Denna bild var den första bilden jag la ut på instagram på min mage, det var även då jag gick officiellt ut om min graviditet. Fick så fina och snälla respons, med en massa grattis och folk som önskade oss all lycka.
Jag tyckte att magen syntes enormt mycket, haha jämfört med att va höggravid så syntes det inte alls på denna bild att jag skulle kunnat vara gravid.
Det som ger mig en liten kula var inte ens barnet för Alex var för liten för att magen skulle synas för den anledningen. Jag var bara svullen för tarmarna och eventuellt andra organ ska förbereda sig för en graviditet.

​åh ta mig tillbaka typ!!!

Likes

Comments

✨G I V E A W A Y✨
I samarbete med libero lottar jag ut en Baby Care Necessär som innehåller babyvårdprodukter med ett värde på 400 kr. #liberopussgurkor

För att delta

▪ Följ mig på Instagram där tävlingen äger rum @Emmasvensson.t
OBS! om du ej har instagram kan du delta här.

▪ Besök Liberos hudskola <-- Klicka där
för att sedan kunna besvara frågan nedanför.

▪ Vilket ämne frigörs vid beröring?

▪ Glöm inte lämna din mail adress.

Likes

Comments

Ledsen guys! Men jag har seriöst inte haft tid till att blogga och helt ärligt så fanns inte det lust till det på grund utav jag har ej varit på bästa humöret. Jag kan kort säga vad om har hänt senast tiden då jag ej har bloggat.
I lördags var det en oturs dag den va OK men ändå inte. Söndags minns jag faktiskt inte nu vad jag gjorde. I måndags minns jag inte heller haha, var nog bara hemma och chillade men de vart en bajs dag vet jag senare och tisdag var jag i skolan, sen så tog jag det lugnt hemma, gjorde inget speciellt. Idag har jag varit på föräldragrupp på bvc, möte upp mamma på loppis och fikade, sedan gick vi till Willys för att köpa blöjor sen tog vi bussen vidare till centrum.

I centrum köpte vi lunch och gick till apoteket, tog bussen med mamma hem och sedan åkte jag ner till centrum igen för att möta upp Ronja för vi skulle vidare till älta för att kolla lägenhet. Vi var där i Älta ett bra tag faktiskt, men sen promenerade vi från Älta till Tyresö gick inom godis svampen för att hämta ett jätte roligt STORT paket!! Mer om det kommer i annat inlägg. När jag och Ronja kom hem till mig fixade jag nått litet att käka innan jag skulle be ge mig av igen för att fixa ett ärende som jag inte kan nämna i fall en viss person läser detta.

Sen efter ärendet så kom jag hem och har ätit middag, varit förbi grannen en sväng och ska plugga lite, så det har varit en hel del att göra idag och i Tisdags. Så jag har varit en busy woman helt enkelt.

Likes

Comments

Idag fick jag hem twistshake's nappar i brevlådan, Alexander har ju envisats med napp användningen så vi ger twistshake's nappar ett försök! Så denna gång vart det blå/gröna nappar som införskaffades. Dem är verkligen super fina!

Så i samarbete med Twistshake så får ni 20% rabatt på hela twistshakes sortiment när ni uppger rabattkoden EMMASVENSSONT20.

SÅ FYNDAAAA NU PÅ TWISTSHAKE EGNA HEMSIDA HÄR

eller skrolla ner på bloggen för att hitta twistshake loggan för att komma till deras hemsida.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag trillade det in en amningstopp i brevlådan. Jag bara ÄLSKAR denna modell av tröja.
Jag har 2 till sen tidigare, och dem är så sköna i tyget sen tycker jag amnings funktionen i tröjan är jätte smidig!
Är verkligen så nöjd med denna färg också, tyvärr finns det inte så mycket att välja mellan färg alternativen då det enbart finns tre färger, svart, turkos och denna beigea.

Likes

Comments