Header

MIN GRAVIDITETEN

Har varit sämst på att blogga men så får de vara helt enkelt, jag har iallafall haft det super bra i Skåne. Jag har hittat på en massa med Tulle och det har varit helt underbart, vi brukar inte göra så mycket saker/aktiviteter. Men vi har tillbringat tid i garaget en hel del har varit med honom när han har pillat på bilen osv samt så har vi badat och jag HATAR svenska sjöar sp det har varit ett stort steg för mig att bada i sjön. Vi har även badat i havet som känns kort bekvämare att bada i faktiskt, men vi har gjort en hel del och det har faktiskt  stärkt vårt förhållandet ( tycker jag ) .

V.23
Måste tillägga att förra veckan va lite jobbig då jag spydde i 6 dagar, men det har inte berott på gravid illamående. Har bara varit sjuk och haft nått virus helt enkelt.
I onsdags gick jag in i v 23 som sagt och kulan börjar faktiskt ta sig ordentligt och rörelserna är betydligt starkare.

Man ser även skillnad på magen att den växer ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår vart det exakt 50% av graviditet som har passerat, känns helt underbart att halva tiden har gått nu är det bara 139 dagar till!

Men nu idag gick jag in i en ny vecka, så välkomnar V.21. Går in i en ny vecka på Onsdagar istället för Tisdagar. Allt är frid och fröjd, bebis sparkar på och oftast på kvällarna då jag varvar ner och A är så busig så han sparkar och har sig sen när Tulle lägger handen på magen så slutar han.. lite tråkigt vill att Tulle ska få känna sparkarna men han såg att det "guppa" till lite i magen igår kväll.

Likes

Comments

FASHION

Hej! Jag va dålig på att uppdatera när jag va hos frisören hur resultatet blev, men hellre för sent än aldrig ! Jag var ju även hos Ewelina som fick bort min utväxt sen så klippte jag topparna samt luggen så har ny look " mamma looken" blev iallafall jätte nöjd, trådade även ögonbrynen som också blev jätte bra.

Sen tonade jag håret med färgen som visas uppe ☝. Hade även i vitt toning och jag fick bort en massa gula toner.

Likes

Comments

MIN GRAVIDITETEN

dålig uppdatering dem senaste dagarna, men har inte haft tid direkt.
Men jag åkte tillbaka ner till Skåne i Lördags och har bara umgåtts, idag var jag och Tulle på vår första rutinkontroll- ultraljud, då vi fick se att bebis hade vuxit och att alla organ satt på plats m.m och allt såg jätte bra ut. Barnmorskan fastställde även moderkakan och vi fick bekräftelse när beräknad förlossning är och det är en dag senare så istället för 28/11, så är det beräknat den 29/11.

Vi har ju velat veta könet så idag fick vi se vem som bor där inne och vem vi väntar på, barnmorskan hade redan sätt var det var på bebis men sa inget då hon lät mig och Tulle få se först för att se om vi såg var det va och jag såg direkt var det var, vi väntar en pojk , så det blir mammas & pappas lilla påg i November.

vi fick även hem dessa 5 bilder som vi köpte, dessa nedanför.
Vi är så otroligt lycka och längtar så mycket efter vår Alexander. ❤👶

Likes

Comments

VARDAG

​Halloj! Alltså jag har haft en full späckad dag idag, har gjort allt möjligt.
Dammsugit lägenheten, fixat tvätten, fixat disken och en massa mer. Känns rätt skönt att få ha gjort så mycket, så jag kom i alla fall nyss upp från ett bad och ska väl ta mig en kopp te.

Nu när jag ska till frisören imorgon så kände jag liksom att jag borde färga håret eller ja jag ska tona håret, så jag fick lite panik tur att jag har Ewelina som räddar mig så ska hem till henne imorgon så får jag hjälp med utväxten sen så fixar jag själv hemma min toning innan frisör besöket helst! 
Jessica kommer även hit nu ikväll och ska sova över hon vill spendera lite tid med mig innan jag åker ner till Skåne igen, så när jag ska gå ut med hunden ska jag möta upp henne vid bussen. 
Några andra speciella planer har jag inte annars, ska kolla lite bebis grejer tänkte jag nog göra och sortera lite i rummet här, skulle vilja möblera om det och försöka få mer plats på något sätt min säng och mina garderober tar upp all plats...

Ska möjligtvis ut en sväng och möta Ulrika lite snabbt vi får se. :)

Likes

Comments

VARDAG

Min dag hittills har varit helt okej faktiskt, har hunnit med att göra en massa och idag vakna jag mycket tidigare än vad jag brukar göra, haha så jag vaknade vid 10. Var lite små seg för jag hade jätte svårt att somna igår låg och vända mig i typ 3 timmar innan jag kunden somna, sen så vaknade jag till och från och hade en ganska jobbigt mardröm.

Men jag gjorde mina vardagliga vardags sysslor, mata djuren, gick ut med huden och gav han sin medicin, jag har fixat disken, lagat mat till både mig och Ida samt så ska jag nu fixa tvätten och dammsuga lite.
Bokade även tid hos frisören imorgon, det var lite mer än ett år sedan jag klippte håret så det är dags igen efter all färgning/blondering, måste fräschas upp.

Nä vi hörs i nästa inlägg ska fortsätta med "städningen".
Ha en bra dag! 😘

Likes

Comments

VARDAG

​Vaknade upp från min powernap 21.20 ungefär, gjorde i ordning och gav djuren mat, sen gick jag ut med hunden och när vi kom hem fixade jag tills hans öron. Ska inte göra nått speciellt än att dricka te och typ äta glass, sen går jag nog och sover. Jessica skulle eventuellt komma förbi men får se om jag orkar, nu är de inte alls långt kvar tills man far ner till Skåne igen.

Bye 

Likes

Comments

MATLAGNING

​Detta blev min och Idas middag, när jag stod i affären såg detta så gott ut så köpte hem de, så nu slipper jag laga mat iallafall. Tänkte gå och vila nu sen så måste jag ut med vovven och mata alla dessa djur vi har hemma.


Likes

Comments

​Har nyss kommit hem från en promenad med hunden. Alltså jag har idé torka! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag vill ju uppdatera er men har inget att skriva, jag gör ju inte så mycket just nu då jag MÅSTE typ vara hemma och det gör ju det hela svårare... känns så tråkigt.

Men nu ska jag väl gå ner till affären och handla lite snabbt, sen ska jag nog bara vila. Känner  mig lite piggare efter promenaden samt så har huvudvärken släppt.

Likes

Comments

VARDAG

Go eftermiddag! Jag har sån huvudvärk idag och har sovit till och från sen klockan nio i morse.
Så nu sitter jag och äter frukost men känner att jag inte vill äta det jag äter så ska fundera på vad jag vill ha, blir bara äcklad just nu av det jag äter för jag är absolut inte sugen på det... lite små drygt.

Inga speciella planer för idag, vill typ bara sova hela dagen. Ska ut med hunden sen ska jag nog lägga mig i sängen igen och vila, mår inte alls så jätte bra just nu. Önska jag hade mer energi så jag kunde göra nått vettigt typ gå igenom lite saker i mitt rum, för har fått en massa bebis saker som jag ville se, men hoppas på att jag får energi/ork till att göra nått.. kom även på att jag måste handla åh vad jobbigt haha.

Det ända måste jag har idag är att:
1. Laga mat.🍴
2. Mata djuren & gå ut med hunden samt ge han medicin.🐶
3.Handla.🚶
4. Fixa tvätten.👕
5. SOVA 😍💤


Likes

Comments