Header

Jag spenderar min söndag på bästa sätt, så här finns det ingen söndagsångest. Jag har myst med Alexander, jag har städat lite (Tulle gjorde det mesta) så nu ser det bra ut igen. Alexander ligger bredvid mig och sover så passar på att blogga och tänkte ta och plugga lite. Känner mig lite små stressad angående pluggandet, jag har liksom skjutit upp det. Men nu ska jag springa iväg till köket och göra mig en kopp te innan jag fortsätter med det jag skall göra samt innan Alex vaknar.

Likes

Comments

Hej! igår vart det inte så mycket bloggande för jag var iväg med andra unga mammor på underbarababy mässan. Jag hade det verkligen jätte trevligt och det var super kul att träffa andra mammor som är i min ålder.

Vi gick runt i mässan inte så länge till en början, vi hann titta runt lite innan vi gav oss iväg till kulturhuset och fikade. Vi var sammanlagt 7 mammor, så det var inte lättaste att hitta ett café där vi alla får plats. Men jag tycker det gick bra trots allt, vi delades ändå upp i 2 grupper men det var nog lika bra för det underlättade.

Efter fikat så åkte 4 tjejer hem, så vi var bara tre kvar men vi gick tillbaka till mässan för vi kände att vi hade inte kollat klart. Jag fick med mig hem päls som ska sitta på sufflett, för enbart 100 kr. Det var verkligen kanon pris, bild kommer upp i annat inlägg om den. Men det vart en lång dag igår trots allt, och kvällen avslutades med film nya med en massa gott. Vi såg filmen "Hitta doris".

Likes

Comments

God eftermiddag! Jag vart helt gråtfärdig i morse.

Med många om och men så fick jag äntligen tid hos doktorn, efter att ha jagat Aleris vårdcentral i 3 dagar utan resultat ringde jag handens närakut och fick ÄNTLIGEN en tid! Jag har varit förkyld i 3-4 dagar och fick svullet öga i samband med det. Dr, konstaterade att jag hade vagel så fick utskrivet antibiotika och även hostmedicin för min förkylning. Jag tycker det är helt sinnes att jag inte har kunnat få en tid hos min vårdcentral, att jag fick åka till grannkommunens närakut för att få hjälp (?!). Det gör mig frustrerad och gråtfärdig rent ut sagt.

Men är glad över att ha fått hjälp nu och medicin utskrivet. Nu ska jag ta mig en kopp te och mysa med Alex, och sen virka. Det blir en lugn dag idag, kanske eventuellt se om jag ska plugga lite. Jag vill bara ha en mys dag idag! Orkar inte direkt göra något speciellt. Samt så hoppas jag på att jag blir frisk snart.

Likes

Comments

God eftermiddag, igår hann jag inte blogga då jag inte hade tid till det. Jag letade fram massa pyssel idéer för jag vill börja pyssla och bli kreativ, så efter att skrivit upp en lista vad jag vill ha så åkte jag, mamma och Ida ner till second hand butiken och införskaffade mig en massa garn, tyg och tavlor och så vidare. Hittade en massa men jag saknar väldigt mycket på min inköps lista. Vi fikade en massa där också, så vi hade en trevlig tjejstund trots allt.

Här hemma tog vi det lugnare, försökte virka och det är ju inte lättaste. Senare mot kvällen kollade jag och Ida på house, den första säsongen. Så jag gick och la mig rätt sent igår faktiskt och vaknade väl vid elva tiden idag om jag inte minns helt fel, jag är så förkyld så är vimsig, seg och trött. Jag har pluggat nu lite under förmiddagen och vart klar med "moral och etik" i religion och ska plugga vidare på min samhällskunskap och sen titta på house.

Likes

Comments

Mammahjärtat gjorde jätte ont igår, Alexander tog nämligen 3 månaders sprutan på BVC.
Fy usch det var inte kul att han blev så ledsen, men andra sidan så var han faktiskt super duktig och var genast på bra humör när vi vart klara och jag kunde trösta han. Han vart lite gnällig igår men mår mycket bättre idag och inge feber har han fått som tur.

Likes

Comments

Hej era underbara läsare! Jag ber om ursäkt men jag har haft för mycket att göra och haft för mycket i huvudet så jag har inte alls haft tid och när jag väl har haft tid så fanns tyvärr inte orken, usch förlåt!
Lite små ångest över detta då jag verkligen har saknar att skriva och att jag har fått bloggen designad av bellefix.se (Isabell) och inte riktigt kunnat nyttja bloggen direkt när den blev så fin! Men nu kör vi.

Som sagt det har varit en fullspäckad vecka för mig hela förra veckan, med bvc besök till att hänga med kompisar.
Jag har varit i skolan, o massa mer känns typ onödigt att ta upp ALLT. Men jag har haft en bra vecka iallafall kan man väl ändå säga. Det ända tråkiga var ju att jag blev DUNDER förkyld, så hoppas jag inte smittar Alexander och Tulle.

Likes

Comments