Header

New in

Pojkvännen införskaffade mig en kamera så jag ska kunna ta bloggen och min vardag för att fånga minnen till en högre nivå, med bättre kvalité. Är så tacksam, denna ska användas! Jag har velat ha en systemkamera ett tag och nu äntligen har jag det. Jag har varit inne på köpa mig en Canon faktiskt, men Nikon är faktiskt lätt hanterbar och väldigt bra må jag säga. Jag är jäkligt nöjd iallafall fast jag var inne på att skaffa en Canon först. btw så fick jag faktiskt kameran för ett litet tag sen så den är inte helt splitter ny för mig.

Vad för märke har ni & vad föredrar ni för märkte på systemkameror?

Likes

Comments

Vardag

Jag vet att jag har varit skit dålig på att blogga hela veckan sen när jag väl bloggar så blir det liksom en bomb med inlägg, typ sammanfattning av hela veckan, haha och jag ba jag ska bli bättre. Det gick ju bra, men jag försöker det är mycket nu faktiskt.

Men min vecka har väl varit bra faktiskt, jag vart tvungen att kolla min kalender för att se vad jag har gjort och tydligen hade jag bara 2 saker inskrivet som jag har haft planerad aktivitet eller vad jag ska kalla det. Men.. jag städade samt tvättade en del början av veckan sen i Onsdags träffade jag en annan ung mamma aka Madde och hennes super söta dotter. Vi sågs inte i stan på central station där vi fikade och pratade om förlossning och ja allt möjligt om förhållande osv..

sen så var jag på ungdomsmottagningen en sväng under Torsdagens och sen baaa softat.
Nu idag fredag ja som ni redan vet och har läst antar jag annars står det i inlägget längre ner så har det varit en full späckad dag.

Likes

Comments

Alexander , Vardag

Idag har det varit full rulle hela dagen, jag och lillen vaknade vid åtta i morse.
Vi startade dagen med morgon rutinerna det vill säga blöjbyte m.m.
Jag ringde även till BVC för jag kände att jag behövde en akut tid för jag va lite orolig över Alexanders avföring samt hur hans förkylning. Dock så va mamma/mormor mera orolig om förkylningen för hon tyckte han andades tyngre, men sköterskan på BVC sa att det är inget farligt bara en liten förkylning och hans avföring var tydligen helt normal. Det va iallafall värt att kolla upp allt ifall att de skulle visa sig vara nått dåligt, så en gång för mycket än för lite.

Efter BVC käkade vi lunch i Tyresö centrum, på Kina restaurangen, och vi fick stressa lite faktiskt för Ida hade tid hos frisören så hon hade liksom 15 min på sig att äta så hon fick gå innan jag och mamma hade ätit klart. När vi hade ätit klart fick vi skynda oss till banken för jag behövde fixa min bankId för jag har inte kunnat logga in på Försäkringskassan men nu är det löst så det är skönt. Efter mitt bank ärende så gick jag och mamma hem, Ida blev hämtad med bil efter besöket hos frisören. Vi var borta i typ 4 timmar och det gick otroligt fort tiden.

Nu är jag och Tulle ensamma hemma för resterande av familjemedlemmarna är ute och handlar mat. Vad som sker ikväll har jag ingen aning om det blir eventuellt familj mys med film tittande.

Likes

Comments

Alexander

Idag testade vi babygymmet och det verkade inte så intressant för Alex var lite grinig, bättre lycka nästa gång.
Sen så är väl Alex lite för "ung" för att leka med leksakerna, då han mera kollar på dem för färgerna skull skulle jag tro.


Likes

Comments

Vardag

Jag bloggade inte om gårdagen, men jag hade en toppen dag!
Vi vaknade vid elva tiden fixade oss sen så drog jag och Alex vid 12 tiden hem till Ewelina för att fira hennes 18-årsdag med brunch & det var super gott och trevligt!
jag hade riktigt roligt i vilket fall som, Alexander sov för det mesta. Vi var där till halv tre sen så gick vi hem för då kom Ronja på fika.
Senare mot kvällen var det en lugnt, gjorde inte så mycket mer än att mingla runt här hemma med Alexander.

Likes

Comments

Idag vaknade jag och Alexander halv tio, gjorde oss iordning för att åka och lämna Oliver i Älvsjö. Så idag var vi iväg till Älvsjö, påvägen tillbaka svängde jag förbi second hand butiken med mamma och fick med mig 2 plagg. Hade jätte trevligt där, underbara människor som jobbar där.
När vi kom hem värmde jag på lite lunch till mig, mamma och Ida, sen efter det har suttit inne hos Ida och kollat lite Youtube klipp och lyssnat på gamla barn sånger som vi lyssnade på som små.

Nu är jag fruktansvärt trött och ligger med Alex i sängen åh ammar. Skulle vilja sova lite men vill inte riskera att jag inte kommer kunna sova ikväll sen. Nu har jag även fått en längtande feeling över våren och sommaren, är så sugen på det nu faktiskt. Längtar tills man kan köra runt med barnvagnen när det är varmt, ha bekväma luftiga kläder typ klänning och inte ha Alexander så instängt i sin åkpåse samt overall..

Likes

Comments

New in

Vart 2 nya plagg inköpta från second hand butiken, klänningen kommer va skit snygga till sommaren och tröjan var ju hur söt som helst.

Likes

Comments

New in

alltså jag har världens bästa mamma som klickade hem denna jacka till mig, den är så snygg!

Likes

Comments

Alexander

idag blev våran lilla (stora) plutt 6 veckor...
Jag har spekulerat lite angående det här med Alexander vill gå, jag vet hur jag ska förklara mig nu! Det är gå reflexer som Alexander har, och han vill bara att mer och mer ligga har blivit tråkigt.
Min älskling väger även nu över 6 kg så han växer för fullt, och det går fort! Han har definitivt fått mer vaken perioder nu.

Likes

Comments