Hej!
Skolan har börjat o de e ett helvete redan från början. Vill bara bort från den här äckelskolan. Får blickar från en person som jag helst inte vill se mer, men de går ju inte så bra då man ska gå kvar här i 2 år till.
Nevermind, har ju iallafall några personer på skolan som jag kan va gla' runt. I övrigt så mår jag väll lite sådär, har hänt en del saker i familjen, men det ordnar sig får vi hoppas.
Sen så ska jag dra iväg till stan imorgon för o hälsa på min älskling, vilket numera INTE är han jag skrivit om tidigare i inlägg här, tänker dock inte nämna vem de är. Älskar han nå fruktansvärt <3
Sen så ska jag nu till helgen tillbaks till Kramfors igen, men den här gången tillsammans med Carola, så vi ska slippa Husum över helgen, träffa mina kusiner, sova hos min mormor o morfar o träffa Emil Assergård o hans tjej Linda-Marie :D
Hoppas ni alla har det bra där ute så hörs vi nån gång:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har inte kunnat uppdatera nånting här p.g.a att jag inte mått sådär jättebra på sistone o försöker verkligen hålla humöret uppe, men det går väll lite sisådär.
Dessutom så har de inte hänt så mycket så har inte haft någonting att skiva om.
I vilket fall som helst så sitter jag nu i Kramfors hos min mormor o morfar och ska vara här i ett par dagar för o slippa Husum ett tag.
När jag väl satt på tåget så ser jag min bror gå på tåget med sin tjej o sätter sig på sätena bredvid mig typ, han frågar vart jag ska o de visar sig att vi alla 3 skulle till Kramfors😅 de va lite skoj tyck jag. men nu får ni ha de så bra tills nästa gång❤

Likes

Comments

Tjääna tjäna!
Då fyll man år om 6 dagar då, 23 maj alltså.
Har inte hänt så mycket på sistone så har inte haft nåt att skriva om så aa.

Fan va jag längtar tills det blir sommarlov! Kommer ha så jävla kul med mina kompisar o min Babe😍
men ska försöka skriva mer inlägg så höres vi😊

Likes

Comments

Hej gott folk😅
Har under 2 dagar varit i härliga Kramfors hos min söta mormor och morfar tillsammans med Destenie😊
Vi har hjälpt min mormor med lite småsaker, varit på gallerian, gått runt lite o.s.v. Vi har även varit med min kusin Freddy i några timmar😊 Har knappt träffat han på 4 år😅 Kul var det iallafall.
Nog om det. Vi ska vara här i en natt till, o sen imorgon så åker vi hem till lilla Helv..... Husum. Husum var det ja.
Mår så sjukt mycket bättre av att få komma bort ett tag❤ Fyfan för Husum alltså.
aa men jag hoppas ni alla mår bra så hörs vi!

Likes

Comments

Visst. Vissa människor tycker väll att vintern är mysig med all ljus snö, sitta inne med en varm filt o lite te framför en film, fira jul o nyår o.s.v...
Det är bara trevligt om man inte måste kämpa mot att vara deppig hela vintern. De är kallt, man vill inte gå ut lika mycket, skolan stressar med prov innan jul, människor blir alltmer irriterande (är kanske bara jag som är allmänt irriterad på alla men whatever) aa ni fattar.
Jag vill verkligen att det ska vara sommar nu.
Ända fördelen med vintern som JAG tycker är att det går att ta rätt så fina bilder😍
Det är väll det som är det fina med det hela helvetet😂 men aa nu ska jag äta så vi höres!
Har'e bra alla muppar därute!

Likes

Comments

Ja men då var det ett bra tag sen man skrev nåt här då. Är inte så bra på att uppdatera min blogg men ska försöka bli bättre på de👌
Hursomhelst, mitt liv just nu består av familj, vänner, skola och ett rent jävla helvetes kaos. Ursäkta språket men whatever. Allt går oftast bara åt helvete..
Ett exempel på hur min dag kan se ut:
Jag vaknar upp astrött och vill absolut inte gå till skolan. Äter nån frukost och sen så drar jag iväg. På skolan så börjar mitt humör på ett relativt bra sätt, men p.g.a alla idioter till människor på våran skola som alltid ska kommentera nånting, döma en för minsta lilla fel eller rätt o.s.v.
Aa kanske inte så bra förklarat men de är väll det som är typ "det viktigaste" man kan veta om mina dagar.
Aa whatever.
Men bortsett från det så är allting helt okej typ👌 Har ju mina vänner
och min babe så klarar mig nog😂👌
Hoppas ni har en bra dag så höres vi👋

Likes

Comments

Nej se de snöar! Nej se de snöar Åha vad roligt.... Ja, det kunde ha varit snö nu, men icke! de e den 3 December idag, alltså 21 dagar kvar till jul, och vi har fortfarande ingen snö! Jag menar... Seriöst! En jul utan snö, det är ingen riktig jul! Jag hoppas att vintern kommer snart, PÅ RIKTIGT!
Hur som helst, denna vecka har varit allt från underbar till ett rent helvete. Jag har både skrattat så tårarna sprutade, men även gråtit nå jävulskt! Det är sjukt mycket som har hänt och jag har så mycket att tänka på. Både i går och förra måndagen så bröt jag ihop på skolan... Det finns en förklaring till det, men jag vill inte skriva ut den så att hela internet kan se.
Men nu ska jag vara glad! De e bara 21 dagar kvar till jul! Vad hände där liksom! De e. 28 dagar kvar av 2015.. O herregud! Tiden går för fort ibland...😅

Likes

Comments

Har märkt att jag blivit väldigt mycket gladare under det senaste året.
De e ju bra
😀
Hur har ni haft det då? Själv har jag haft det jäkligt bra! Nu på lördag så ska jag dra till IKEA med min mamma, min styvpappa och min bae😍 och jag har antagligen inte sagt det, men jag gillar att kolla på youtubern PewDiePie och... Han har släppt en bok som heter "This book loves you" eller på svenska "den här boken älskar dig" och.... JAG HAR BESTÄLLT DEN! Är så sjuukt taggad! Den släpptes idag och jag beställde den typ direkt! Haha låter typ beroende nu, men jag har längtat så sjuuuuukt mycket till den här boken! Den kommer antagligen på Torsdag eller Fredag. Hoppas den kommer innan helgen iallafall! 😍😍 nu får ni alla ha en riktigt fin kväll! Godnatt folket😴

Likes

Comments

Hej hej.

Jag skulle vilja säga ett par saker som vi alla vet är allvarlig.
Mobbning.
Jag har stött på många människor som har blivit just mobbade eller kränkta, och de får mig att må dåligt.
Jag fattar inte att vissa människor tycker att de är kul att trycka ner andra. Vad är de roliga dom ser i de? De är de jag inte fattar.
Efter allt som jag har hört från människor som har blivit mobbade så blir jag trött, less och framförallt arg. Arg på alla som sitter bakom sina skärmar och trycker ner folk. Men den när dom väl möts i verkligheten är det som om ingenting har hänt. Jag fattar det inte.
Bara ordet mobbning får mig att må dåligt.
Jag vill kunna hjälpa alla som blivit utsatta. Tyvär så går det inte om man bara är 1 enda person. Därför så vill jag att alla ni som läser detta hjälper dom utsatta. T.ex om ni någon gång ser att någon i kanske skolan eller så blir mobbad, sätt stopp för de. På ett eller annat sätt.

#stoppamobbning

Likes

Comments

Ja, som ni såg i rubriken så har min familj haft det lite skakigt. Jag ska inte gå in på nå mycke detaljer, men..... JAG FÅR HELA ÖVERVÅNINGEN FÖR MIG SJÄÄÄÄÄÄÄLV! Haha men de finns en historia bakom att jag får Övervåningen för mig själv, men kommer inte berätta eftersom det är ganska så privat. Men men, sånt är livet!

Likes

Comments