Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var jag, Wilma och Adam iväg på tutbingo i Sunne, pensionärer som vi är. Var väldigt mysigt att hitta på något, dock så vann vi inget tyvärr. Hoppas på bättre lycka nästa gång. Idag har jag varit ledig och då har jag passat på att sola hela dagen. Äntligen levererar Sverige bra väder, får bara hoppas att det hänger i sig några dagar framöver. Imorgon jobbar jag hela dagen och senare på kvällen har jag några saker inplanerat, ska bli superkul!

Likes

Comments

Igår efter jobbet tog jag tåget till Karlstad. Började kvällen hos Tova på förfest och det var mysigt att se tjejerna igen, saknat de så mycket då vi ses så sällan. Men nu under sommaren är alla hemma i Sunne och då kommer vi kunna träffas oftare. Hade en jättebra kväll och det var mycket folk ute för att vara en torsdag.

Likes

Comments

Kom hem till Sunne i måndags och sen dess har jag bara tagit det lugnt, varit med kompisar och familjen, jobbat, tittat på alla fina studenter och ätit en väldans massa mat. Idag ska jag jobba hela dagen så blir ett snabbt inlägg innan jag börjar jobbet. Här kommer lite bilder från veckan...

Likes

Comments