Idag var vädret på min sida, strålande sol och nästan vindstilla. Var riktigt skönt att ta en promenad på dagen. Synd bara att det blir mörkt så fort på kvällarna. Men vi går i alla fall mot ljusare tider. Längtar så mycket till våren och sommaren för att få lite mer energi.

Likes

Comments

Vaknade upp i älsklingens armar runt 10 tiden. Vi tog sovmorgon imorse och bara sov ut vilket var välbehövligt. Åt precis lite frukost och ska nu fortsätta på filmen vi började se på igår. Åker hem tillbaks till Göteborg vid 19 tiden.
Hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments

Hej det var längesen jag bloggade och det beror på att jag nu åkt tillbaka till Göteborg och börjat skolan igen. Den här veckan har varit fullspäckad med kamratrespons för vår tentamen vi gjorde innan jul. Men nu har jag korrigerat min och lämnade in den slutgiltiga igår. Vilket innebär att jag är ledig fram till måndag då min praktik börjar. Är i Helsingborg under helgen och kom hit igår kväll så blir en myshelg tillsammans med Viktor.

Likes

Comments

De två senaste dagarna har jag varit med goa Wilma, varit ute i det fina (men kalla) vädret, pluggat och sett på mycket ishockey. Även idag har jag en pluggdag, men idag tillsammans med Viktor som kommit hem igen. Är skönt att vi har varandra när vi studerar då vi kan hjälpa varandra att förhöra osv.

Likes

Comments

Jag startade dagen med att gå en promenad och när jag kom hem satte jag mig framför datorn och gjorde skolarbeten. Har suttit och pluggat sen dess men tog precis en paus så sitter just nu och äter färska jordgubbar och banan!

Likes

Comments

Haft en mysdag tillsammans med tjejerna, åt lunch, badade på spa och pratade ikapp allt som hänt. En toppendag helt enkelt!!

Likes

Comments

Idag åkte Viktor tillbaka till Helsingborg för att skriva tentor, känns jobbigt att behöva sova själv igen men vi ses ju snart igen så jag klarar mig. Efter jag kört honom till tåget passade jag på att gå en långpromenad tillsammans med mamma och pappa i det fina soliga vädret. Älskar när solen kikar fram på vintern och bättre blir det nu när det ska komma snö under veckan.

Likes

Comments

Firade in det nya året med min älskling och vänner. Under dagen var vi iväg och pimpla och på kvällen var vi hos mig först och åt trerätters, efter det gick vi vidare på fest! Mitt 2016 har varit ett toppenbra år men jag hoppas och tror att 2017 kommer bli ännu bättre!

Likes

Comments