Haft en bra helg på fdd tillsammans med alla fina vänner, dock blev jag sjuk under helgen och det var mindre kul. Igår hade jag en hemmadag tillsammans med Viktor och bara slappade. På kvällen fiskade vi och plockade skogshallon, de hallonen åt vi på amerikanska pannkakor till frukost idag. Jag skjutsade Viktor till stationen och sen åkte jag direkt till Lysvik. Hade en mysdag tillsammans med Alma, Tova och Almas syskonbarn. Vi har varit barnvakt till dem och då passade vi på att åka till glasscafet, bada och sola.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår blev jag firad hela dagen av släkt och vänner och firandet fortsätter idag med. Älskar alla människor omkring mig och idag är jag världens lyckligaste 20 åring!

Likes

Comments

I fredags åkte vi till kusten tillsammans med Klara och Eric. Från början var det bara tänkt att jag och Viktor skulle hit men de följde med på en spontantur och det blev en superlyckad helg trots att vädret inte varit på vår sida. Vi har varit i Smögen och gått på bryggorna, lunchat i Fjällbacka, fiskat, spelat kort, ätit trerätters, spelat minigolf, varit ute och gått och bara tagit det lugnt. Ikväll åker Klara och Eric hem och vi får se om vi stannar kvar eller om vi åker hem imorgon beroende på väder.

Likes

Comments

Igårkväll sent efter jobbet åkte vi ut på båtbrygga ett gäng tjejer i Bjälverud. Var en sån mysig sommarkväll och alldeles vindstilla på sjön. Här kommer några bilder från kvällen.

Likes

Comments

Igår var jag ledig och då passade vi på att sola och bada hela dagen. Senare på kvällen kom det gäster på middag och det var väldigt trevligt. Idag går jag in på första dagen av sju jobbdagar i sträck och efter de dagarna är avklarade tar jag 5 dagar välförtjänt ledighet och åker till västkusten med Viktor. Kommer inte bli något bloggande den kommande veckan, men när vi är i kusten blir det mer uppdateringar igen.

Likes

Comments