Under helgen har jag varit i Helsingborg hos älsklingen. Helgen har gått så otroligt fort, kändes som jag precis kommit dit. Vi har inte gjort något speciellt då jag har suttit mestadels av tiden och pluggat tenta medan Viktor har servat mig med mat och allt möjligt haha. Imorgon ska jag plugga hela dagen med Isabelle för på tisdag ska tentan skrivas. Är så nervös för är det svåraste vi gjort hittills enligt mig, men kan inte göra så mycket mer än att göra det bästa jag kan, i värsta fall är det ju bara att göra om den.

Likes

Comments

Igår hade jag en riktig skön dag och bara tog dagen som den kom. Mina föräldrar åkte till Spanien så sa hej då till dem på förmiddagen och efter det såg jag på filmen Inferno. Den var rätt bra så kan tipsa om den om ni tycker om filmer som typ Da Vinci koden. Efter det kom Tova till mig och vi tog en fika tillsammans. Senare på kvällen kom Lukas och Wilma på middag, och vi hade en grill- och spelkväll. Var en riktigt rolig kväll så får bli fler gånger framöver. Idag åkte jag hem tillbaks till Göteborg för imorgon börjar jag skolan igen.

Likes

Comments

Åkte hem till Värmland i onsdags och sen dess har det gått i full rulle så har inte hunnit lägga ut något här. I torsdags skrev jag hemtentamen hela dagen och var helt slut på kvällen så kröp ner i soffan och såg på film. Igår gick vi upp tidigt och såg att det hade kommit en decimeter snö under natten. Är mer snö nu än vad det var på jul liksom?! Konstigt april väder! På dagen åt vi påskmat med Viktors släkt till lunch och senare på kvällen var vi iväg på festligheter med gänget. Blev en väldigt lyckad och rolig kväll! Idag är både jag och Viktor rätt sega men vi fick lite mer energi av att komma ut i luften under dagen och grilla hamburgare till bakismat. Snart ska vi iväg och äta påskbord nummer två hemma hos min mormor och senare ikväll möta upp Klara och Eric för att kanske spela bowling eller något.

Likes

Comments

Vaknade imorse av att det åskade här i Göteborg, väldigt konstigt sätt att vakna till så här i mitten av april. Idag har jag varit ledig från skolan och då passade vi på att ta en pluggdag hemma hos Isabelle. Försökte vara så effektiva som möjligt men blev lite lunch och fika mellan pluggandet, lite typiskt oss kaffetanter haha. Har i alla fall haft en skön och mysig dag.

Likes

Comments

Den här helgen har jag varit i Helsingborg hos Viktor och det har varit en lugn och mysig helg. Vi har inte gjort speciellt mycket, vilket var skönt att bara få chilla och landa lite. Har mycket saker planerat framöver med flytt, två tentor, resor osv. så är skönt att vila när man väl kan. Sitter just nu på bussen påväg mot Göteborg igen. Men är inte många dagar jag kommer vara där för åker hem till Sunne på onsdag!

Likes

Comments