Haft en mysig kväll tillsammans med Isabelle. Tog en promenad i det härliga höstvädret och sen tog vi en fika på Le pain francais. Efter det har vi bara chillat hos mig i lägenheten, tittat på bonde söker fru och käkat popcorn. Kunde inte blivit en bättre onsdagkväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helgen har varit bra i Helsingborg, vi har mestadels pluggat, sett på serier, varit ute på stan, tränat på gymet och ätit en massa. Har varit mysigt men väldigt lugnt. Åkte tillbaks till Göteborg måndagmorgon och när jag kom till lägenheten och öppnade brevlådan var det ett brev från bästa Alma. Blev så himla glad och tårarna bara rann på mig när jag läste (Älskar dig Alma och saknar dig i massor).

Är så otroligt glad att jag har så fina människor omkring mig. Är evigt tacksam att jag har det liv jag har. Det låter säkert jätteklisché men är verkligen glad för alla som finns i min omgivning och som gör mitt liv så bra som det är idag!

Likes

Comments

Har så mycket i skolan den här veckan med hemtentamen, presentationer, inlämningsuppgifter och allt vad det är. Men tänkte bara ta en liten paus i pluggandet och uppdatera här. Förra veckan köpte jag en vinterjacka som verkligen var i min stil.. med lite päls och silverdetaljer. Längtar tills det blir dags att börja använda den, måste bara bli lite kallare först. Till helgen ska jag till Helsingborg och då blir det plugg för både mig och Viktor för vi båda har tentaperiod.

Idag fyller världens bästa Tova år också, firar henne på avstånd men hoppas hon är glad ändå och att hon blir lite bortskämd på sin dag! Hoppas vi ses snart framöver, inte lätt att ses när båda har så mycket plugg i skolan. Saknar henne alldeles för mycket!

Likes

Comments

Igår var det grymt bra väder här i Göteborg så då passade jag och Isabelle på att ta ett glas vin på uteserveringen på Avalon. Tror nästan det var sista gången för i år, känns verkligen att det börjar bli kallare för varje dag som går. Hade en jättemysigkväll och det var välbehövligt att få lite Isabelle tid, älskar att umgås med den tjejen. Viktor kom även igårkväll som en lite överraskning, han skulle egentligen komma idag men han fick inställd föreläsning. Så var skönt att få en extra dag med honom! Vi har precis ätit frukost och snart ska jag iväg till skolan för att ha en lektion och efter det tar jag helg!

Likes

Comments

Vaknade vid nio tiden av att solen sken genom fönstret och jag var helt utvilad. Startade morgonen med frukost i soffan tittandes på youtube, måste verkligen tipsa om Jon Olssons och Angelica Blicks resevloggar. Jag vill åka utomlands nu nu nu när jag ser på dem!! Satt och räkna dagar i kalendern och idag är det 87 dagar kvar tills jag sitter på ett flygplan till varmare breddgrader.Jag längtar så mycket och det kommer bli välbehövligt att få va lite ledig. Samtidigt räknade jag hur många dagar det är kvar till första advent och det är 59 dagar kvar tills dess. Tycker om jultider och kunna få ta fram adventsljusstakarna, i år får jag även chansen att se jul på Liseberg från balkongen. Liseberg börjar redan förbereda med belysning i träd och de har till och med satt upp en stjärna i Atmosfear med hjälp av två helikoptrar.
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Under helgen har jag varit i Helsingborg hos Viktor. Vi har pluggat, sett på hockey och ätit på restaurang. Vi åt på ett ställe som hette Old Times’ och maten var god men servicen var desto sämre. Har haft en mysig helg i alla fall, inte så händelserik.

Annars då? Jo jag har lite höstförkylning och en hög med saker som ska göras i skolan. Är så stressad över allt som ska hinnas med och att det är på engelska gör inte saken lättare. Idag har jag varit ledig från skolan så har hunnit med att plugga, städa, sett på serier och laga mat. Höjdpunkten på dagen var när Alma ringde, saknar henne så otroligt mycket!

Likes

Comments