Header
View tracker

Dagen har varit så lång. Gick upp vid halv sju imorse för att göra iordning mig och äta en rejäl frukost innan tentan som började klockan åtta. Kände att det gick helt okej, men samtidigt kunde jag gjort bättre än vad jag gjorde.. hade pluggat för lite. Efter tentan gick Isabelle och jag ut och lunchade på Slimfood. Vi gick även i butiker och jag köpte mig två julstjärnor att ha i fönstret. Men när jag kom hem var en av de trasiga så då åkte jag tillbaka till stan och lämnade tillbaka dem. Resten av kvällen har jag pluggat och tagit det lugnt i sängen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag var jag och Wilma ute och tog fina vinterbilder. Har haft två bra dagar tillsammans med Wilmisen och imorgon ska vi ses igen för då är det skyltsöndag här i Sunne och andra advent. Jag tycker december är en riktigt mysig månad och jag får sån julfeeling.

Likes

Comments

View tracker

Var ute och gick med mamma, Ida och lilla bebisen förut i det fina vädret. Solen har varit framme hela dagen så var verkligen skönt att ta en promenad, även behövligt mellan tentapluggandet. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Wilma kommer även hit och har längtat så mycket efter henne, känns som det var årsen sist vi sågs.

Likes

Comments

Var i skolan fram till tolv idag och efter det åkte jag hem och åt lunch. I och med att det var halvdag så har jag använt eftermiddagen till att plugga och förbereda inför tentan som är om precis en vecka. Är sliten i kroppen och riktigt seg så ska ta och försöka sova en timme nu. Efter det ska jag plugga mer, tvätta, diska och laga mat. En vanlig och lagom"kul" kväll för en studerande student.

Likes

Comments

Imorse tog vi sovmorgon och oj vad behövligt det var. Var riktigt sliten efter veckan när jag varit uppe tidigt alla dagar. Efter hotellfrukosten tog vi bilen till Mall of scandinavia. Köpte inget men var riktigt fina affärer så blir att åka dit en annan gång. Just nu sitter jag på tåget påväg hem till Göteborg igen. Men kommer bara vara där i tre dagar sen åker jag hem till Värmland igen. Ska bli mysigt att träffa alla vänner, familjen och katten igen.

Likes

Comments

Igår tog jag tåget tidigt från Göteborg för att åka till Stockholm. När jag kom fram väntade min familj på mig här. Vi lunchade, shoppade lite och sen åkte vi till Cirkus och såg musikalen Fantomen på operan med Peter Jöback som huvudroll. Var verkligen jättebra!! Efter det åkte vi till våra släktingar på middag och där blev vi kvar till sent på kvällen, så när vi kom till hotellrummet inatt somnade jag direkt.

Likes

Comments

Imorse gick jag och Viktor upp tidigt för att få så mycket som möjligt av dagen. På morgonen och förmiddagen pluggade vi och tog det väldigt lugnt, sedan på eftermiddagen åkte vi ut till Frölundatorg. Vi handlade julklappar och fick beta av några saker på julklappslistan, är inte riktigt klara än men vi är ute i god tid så känner ingen stress än så länge. Till lunch åt vi på en restaurang som heter Flavour market. Åt dagens lunch där och det var riktigt gott, något jag kan tipsa om ni är där någon gång. Nu under kvällen har vi ätit hamburgare och ska precis börja se på en film. Haft en riktig mysdag tillsammans.
Kram

Likes

Comments