Du er jo helt for jævlig stygg. Og kler virkelig ikke noe av det du går med.

Hihi, smak og behag. Er jo hyggelig at jeg kan se at du er i fra Kristiansand da, lokalt og greier.

Kanskje ikke så lurt å droppe ut når du ikke engang klarer å skrive ”hvis” rikitg? Lurt å følge med i timene, for sånne ting lærer man på barneskolen. Emma. Det skrives også mitt rom, ikke min rom. Ha en fin dag videre.

I overskriften min sto det ”min rom oppbevaring” og det er ikke riktig å skrive ”mitt rom oppbevaring”, sorry for å måtte skuffe deg med at jeg har nok rett der vennen. Og jeg har faktisk ikke droppet ut. Ha en fin dag.

Greia er jo at du sover for mye og har mye white privilige i livet. I tillegg så er du j en pen, rik og populær jente som tror sånne bagateller er ekte problemer. Jaja, livet er urettferdig. Så du finner på sånne unnskyldninger som egentlig ikke eksisterer. Det er jo helt vanlig da, alle liker jo å ha en ”grunn” til å være late. Hyggelig å få støtte for det også, ikke sant? Latterlige greier. Nå må du gi deg. Å sove for mye er faktisk enda verre enn å sove for lite, les litt om det.:)

Haha, du vet virkelig ikke hva du snakker om. Litt synd at du tror du vet det.

Lææær deg norsk a, irriterende å lese. Du r jo voksen.

Om innleggene mine er veldig irriterende å lese, så tvinger ingen deg til å lese.

”å neii stakkars deg så utrolig trist at du har det så tøft”

Egentlig er det ikke så veldig trist, selv om man kan ha det tøft kan man ha det ganske bra også :)

Det er helt absurd at folk sitter hjemme bak skjermen å slenger dritt til andre mennesker. For de det gjelder som får slike stygge kommentarer er det sårt. Det er utrolig sårt. Enkelte folk som slenger denne dritten kan treffe punkter som gjør at folk knekker sammen. Hvorfor vil vi gjøre slike ting med hverandre? Føler den som sitter bak skjermen seg bedre av det? Kanskje, kanskje ikke. Personen bør hvert fall ikke føle seg bedre.

Heldigvis er jeg en person som ikke tar slike kommentarer til meg, for jeg er sikker på meg selv. Og jeg vet at det de sier ikke er sant. Men det som er skummelt er at det er mange der ute som tar kommentarer til seg, og det kan faktisk gå hardt utover dem. Jeg vet at jeg ville tatt disse kommentarene til meg om det hadde vært for to år siden, for da var jeg enda usikker på hvem jeg var. Det jeg har vært heldig med når jeg har vokst opp er å ha ei storesøster som har advart stort om at det kommer til å komme en eller annen dag. At man må være forberedt på det. Det er helt utrolig at man må være forberedt på at man kan få stygge kommentarer. Det er helt sinnsykt spør du meg.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I går var en utrolig koselig ettermiddag. Meg og min lillesøster tok bussen til byen, for å kjøpe julegaver til mamma. Det er ikke vanskelig å finne julegaver til mamma, for vi vet hva hun liker og ikke. Men jeg må innrømme at i går var det litt vanskelig, og vi slet faktisk litt. Problemet er at det er så mye fint å velge mellom, så vi klarte ikke helt å bestemme oss. Men til slutt fant vi det perfekte. Etter en stund med leting tok vi en liten pause på Starbucks. Det var skikkelig kosemose. Vi var også innom vita en tur, og jeg må bare dele med dere at Vita har fått inn merket Rimmel, som hvert fall er etterlengtet her i Kristiansand. Rimmel har "stay matte" pudderet, som er veldig populært. Tenkte det var greit for dere å vite! Ha en fin dag. Husk å unn deg en god varm kopp med kakao!

Likes

Comments

Okei, jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Jeg vet faktisk ikke om det er så ille som jeg skal ha det til. Håret mitt har blitt en blanding av oransje, rød og brun. Tuppene og det håret som er helt til «etterveksten», om man kan kalle det, er fin. Det er etterveksten og hårfeste som er det verste. Når jeg tar håret bakover i en hestehale blir det ganske ille. Det hele startet med at jeg nesten ble svart i håret, det ble så utrolig mørkt. Og det var virkelig ikke sånn fargen så ut på fargekartet, Hahah. Det jeg hadde tenkt meg var en akse-blond farge, noe det virkelig ikke ble haha. Jeg tok da en skyll som gjør at fargen går ut av håret, og da ble resultatet slik. Planen ved å farge håret er at jeg vil få tilbake min naturlige hårfarge, slik at det ikke blir så fæl skille til etterveksten når det gror ut. Og fordi jeg var så utrolig lei av å farge etterveksten hver måned. Altså hva synes dere om resultatet? Er det så ille som jeg skal ha det til? Det jeg skal gjøre nå er å vaske det med sølv-shampoo for å se om den rødlige fargen roer seg.

Likes

Comments

Hei dere fine! I dag har vært en travel morgen. Det var bare å sprette seg opp av sengen, hehe vil ikke si jeg spratt opp, så kle på seg å kjøre avgårde til røntgen og MR. Det var en opplevelse i seg selv. Jeg har aldri gjort noe av delene før. Jeg tok MR av hodet, og røntgen av lunger og bryst. Dette er jo fordi de skal finne ut hva som er galt med meg, og hvorfor jeg er så sliten som jeg er. MR var veldig spesielt, det lager utrolig mye lyd, og man må ligge helt stille. Av en eller annen grunn når jeg må ligge stille og slappe av får jeg det ikke til, jeg strammer mye av musklene mine og føler jeg ikke klarer å ligge stille. Det tar omtrent en uke før jeg får svar.

Ukens opptur: wihu, jeg fikk julekalender. Altså man blir aldri for gammel til det. Det er så utrolig koselig.

Ukens nedtur: mensen. Jeg trenger ikke si noe mer enn det.

Ukens sang: Insane Sometimes – Grace Vanderwaal, altså dere jeg elsker henne og stemmen hennes. Dere må høre sangen! Den er amazing.

Ukens craving: pesto salat. Det eneste du trenger er kylling, pasta og pesto. Så enkelt men så godt.

Ukens produkt: jeg går aldri med leppestift, for jeg føler jeg ikke passer det. Men jeg har brukt en fra mac som heter Twig. Over leppestiften brukte jeg en matte lip maker over, slik at leppene ble helt matte, det ble så utrolig fint.

Ukens ”vil ha”: http://www.hm.com/no/product/80176?article=80176-A

Likes

Comments

God morgen. Eller for meg er det god morgen, for dere er det god ettermiddag. Ja, jeg våknet nå. Og ja, hele dagen min har gått mens jeg har lugget i dyp søvn. Jeg har ikke engang hørt noen lyder i huset. Middag har vært frokosten min i snart en måned. Ja, det er helt utrolig. Dette er helt normalt for meg. Helt normalt. Jeg kan heller ikke gjøre så utrolig mye med det. Jeg får hoppe i dusjen, spise den varme middagfrokosten min, og finne på noe gøy å gjøre. Vi snakkes!

Likes

Comments

Dere!! Dette er skikkelig gøy, og jeg er så utrolig gira. Jeg har blitt intervjuet med SoBo Community, visst dere vil lese hele intervjuet så trykk på linken https://sobocommunity.no/articles/inspiration-mot-cloud-girl-emma-tallerud. Konseptet de sitt er drit kult. Det er et mote nettverk der man kan lese om forskjellige inspirasjoner, og i tillegg leie klær for en utrolig fin pris. Visst dere vil se mine favoritter, som jeg kunne tenkt meg å leie så sjekk ut intervjuet. I intervjuet snakker jeg blant annet om hva som inspirerer meg, om jeg liker sommer eller vinter best, og du får også vite historien min ved boble masken.

Likes

Comments

Jeg har blitt fortalt tidligere at jeg stresser for mye. Det at jeg over tenker situasjoner. Jeg vet om svært få som ikke stresser. De fleste stresser over skole. Skole har blitt en stor tung ball av stress. Man prøver å kaste denne ballen mot det beste målet hele tiden, men vi må bli bedre på å godta at man ikke alltid treffer. Og det at det er folk der ute som må lage målet lettere for seg selv, slik at man får til å treffe. Vi må også huske på at det er noen der ute som ikke er stort glad i å kaste ball mot mål. At den store stress ballen blir for tung, at man til slutt bare gir opp. Ingen av disse menneskene er mindre eller mer verdifulle. Vi er bare forskjellige. Vi trenger å gjøre ting på forskjellige måter for å kunne trives med seg selv. Godta det. Det er akkurat som om vi ikke har tid til å ta det rolig.

Likes

Comments

God kveld dere. I dag har vært en kort dag. Jeg har egentlig ikke gjort så veldig mye, men tiden har flydd. Det som har skjedd i dag som er veldig gøy er at jeg var innom den nye urban butikken som har åpnet i dag på Sørlandssenteret. Dette er da Norges største urban butikk. Det var utrolig mye fint der, og de har gjort det skikkelig bra denne gangen. Jeg har også vært å sett min søster opptre i dans. Det er utrolig koselig å være med på sånt. Og jeg tror det er veldig hyggelig for henne at familien støtter henne, og syntes det er gøy det hun driver med.

Dere må også sjekke ut https://darcj.com/collection/ , de har utrolig utrolig mye fint. Det er unikt og annerledes det de lager av produkter. Jeg har blitt tilsendt long sleeven som du ser på bildet, og jeg er helt forelsket. Jeg elsker den blå fargen som er på, og at den er så enkel noe som gjør at jeg kan bruke den til mange forskjellige outfits. Jeg har lett lenge etter en genser som er enkel og i tillegg fin. De har også utrolig mye annet fint, så dere må sjekke det ut! Virkelig.

Likes

Comments

Åå, dere jeg har kommet i skikkelig julestemning! Er jeg den eneste? Altså selvfølgelig er snø og julekaker det eneste som mangler. I år gleder jeg meg skikkelig mye til jul. Så i kveld har meg og lillesøster sett på julefilm og jul i svingen. Det minner meg så utrolig mye om barndommen. Skikkelig kosetid.

Likes

Comments

Jeg er gira! Jeg våknet opp med at det hadde kommet en pakke på døra. Denne pakken har jeg ventet litt for mange dager på. Jeg har gledet meg så mye til å vise dere hva jeg har kjøpt. Pakken er i fra NA-KD! Det har blitt mye nye favoritt nettside med klær. Altså alt er så utrolig fint! Så jeg måtte kjøpe meg noen godsaker!

Det første jeg skal vise dere er en utrolig fin rosa nude kjole. Den er utrolig luftig og enkel. Passer kanskje best om sommeren men dette er definitivt et outfit jeg vil gå med på julaften eller nyttårsaften. Ved denne kjolen kjøpte jeg noen unike sko. Det er skikkelig inn med slike boots, spesielt i rød, blå og andre farger. Så jeg måtte prøve noe nytt å fant disse med et utrolig fint print av blomster. Det syntes jeg gjør hele antrekket unikt.

Jeg kjøpte meg også to t-skjorter som er helt like, bare de er i forskjellige farger. Jeg syntes de var utrolig søte i og med de hadde en detalj som var frynse aktig ved enden av armen. Jeg kjøpte selvfølgelig en i grå, og så måtte jeg prøve meg litt mer på rosa. Jeg syntes det er en fin farge, og jeg må prøve å komme litt ut av komfort sonen min.

Beklager igjen for dårlig kvalitet på bildene. Jeg måtte ta bilde med mobilen fordi minnekortet på kameraet er fult, og jeg får ikke slettet noe fordi det er noe søsteren min skal bruke. Så jeg håper det går fint. Og jeg klarte ikke å vente med å dele dere hva jeg fikk i pakken! Jeg blir veldig snart tilgjengelig til kamera. ​

Likes

Comments