Äntligen fick jag träffa mitt hjärta!! Så ovant att ha sovit hos honom varje dag eftersom jag inte haft någon säng & nu har jag sovit hemma hela veckan vilket gjort att vi inte setts.. Kommer inte bli lätt detta haha:(

Vi har i alla fall ätit gott med gästerna & myst framför tvn, men nu ligger killen & susar & jag sitter här:-))
Ska nog sova snart, inget roligt på tvn ikväll & Melodifestivalen sög som varje år..

Godnatt på er, puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag läser väldigt många bloggar, både för underhållningens skull men också för att få inspiration!

En utav bloggarna jag läser är min bästa väns blogg så självklart läser jag den!
Den handlar lite om allt möjligt med massa fina bilder och hur hennes vardag ser ut.


En annan blogg jag läser är Marie Linhems blogg, jag totalt älskar den & hennes stil är så cool & hur hon matchar sina kläder är dröm! Verkligen värd att läsa!

Sist läser jag också Jennifer Sandsjös blogg som också handlar väldigt mycket om mode men också om tips och hur hon handskas med vardagen! En utav mina favorit bloggar.

Likes

Comments

Godmorgon på er!!

Idag gick jag upp tidigt, ingen anledning egentligen men jag hatar att ligga kvar och slösa bort dagen ibland, speciellt idag eftersom jag har sååå mycket plugg som ska vara klart innan lovet v8.. Skolan jag går på nu har inte lov v7 som mina kompisar utan vi har en vecka efter vilket faktiskt suger lite grann! Men kanske kan träffa någon på en fika i stan nästa vecka, får se.

När jag bytte skola var det tänkt att jag skulle vara hos Max oftast, men det funkade inte så bra (haha) så jag har bestämt mig för att sova hemma men ibland kanske det blir att jag sover hos Max, en natt skadar ju inte!

En annan grej som har hänt är att jag har fått glasögon, äntligen säger jag bara.. När jag övningskör ser jag inte skyltarna haha så det var lite sjukt att jag inte klassades som en trafikfara?? Men nu kommer allt bli så mycket lättare, det känns faktiskt skönt att kunna se långt bak i klassrummet igen, förut fick jag fråga vad det stod på tavlan..

Efter plugget kommer det hit några kompisar till mamma & Christer, vi ska käka gott & sen ska jag nog spendera resten av kvällen framför tvn.. Hinner kanske sticka in ett träningspass mellan plugget? Hade känts väldigt skönt!!


Puss på er


De bästa tjejerna ifrån förra helgen!!! ​

Likes

Comments

Hej!!

Här ligger jag och slappar i min säng hemma hos mamma och bloggar som om jag aldrig varit borta haha..

Vet inte hur många gånger jag har sagt att nu ska jag ta tag i bloggen?!

Men nu ska jag försöka!


Likes

Comments

Hej bloggen!!
Tänkte uppdatera er förut men Caroline hann komma hit innan så det blev inget med det.

Äntligen helg, även fast min skola inte alls är ansträngande så tycker jag faktiskt att det är skönt att få helg haha.. Denna helgen är jag faktiskt hemma hos pappa, längesedan nu eftersom jag bytt skola till Trollhättan så funkar det inte att bo hos pappa på vardagarna. Ganska logiskt!

Jag & Caroline umgicks bara, jätte mycket mysigare att sitta hemma hos någon och prata, blir lite mer personligt än att gå i stan för då är det många saker som händer runt omkring.. Imorgon ska jag träffa Nathalie men innan dess ska jag hinna övningsköra! Vill hinna köra så mycket mer än vad jag gör, det går flera veckor mellan körningarna, ibland månader haha.. Så får hopppas att det går bra!

Nu ska jag bara lägga mig i sängen & kolla på en bra film, puss på er


från avicii förra året! sjukt!!

Likes

Comments

Ingen har väl missat Nelly's rea som ligger på upp till 70% (!!) på plaggen, kan inte bli så mycket bättre!

Här nedanför ser ni några utav mina favoriter utav kapporna, den pastellfärgade blåa kappan är så himla fin! Passa på att fynda på Nelly's rea nu!!


From left: 1 here 2 here 3 here 4 here

Likes

Comments

Hej på er!!

Jag vet att jag sa typ förra veckan att jag skulle tagit tag i bloggen, men fick min dator idag, en Macbook Air
Men nu ska jag försöka, så vad vill i läsa om mina kära? Vet att jag har frågat er huuur många gånger som helst haha..

Jag har iaf haft en skön dag i skolan, gick från halv 9 till 13, älskar att vi aldrig har världens längsta dagar och skolan är faktiskt rolig för en gång skull!! Något jag inte alls kunde känna på min förra skola.. Men jag är såå nöjd med mitt val, kunde inte gjort något bättre för mig själv.

Idag har jag & Max 13 månader men jag får tyvärr sitta ensam hemma hos honom haha.. Han jobbar nämligen över idag stackare, ska ta och lägga ner datorn snart & kanske läsa min bok eller kolla på tv (tror det blir det sista alternativet hehe..)

Puss på er


Likes

Comments

Hej på er

Valde att lägga bloggen åt sidan ett tag, pga av att det var jul & nyår osv..
Men nu är jag troligtvis tillbaka!
Jag har gjort något som bara var en tanke i början av hösten, något
som jag aldrig trodde att jag skulle göra, nämligen bytt skola. Hur sjukt ändå?? Valde att byta till Drottning Blanka i Trollhättan.

Hade min första dag där idag, fick träffa alla i klassen & det var en väldigt liten klass (om man jämför med min förra) vilket jag vet bara är positivt, blir inte alls lika stökigt som i min förra klass.
Jag ser bara positivt med detta bytet, jag behövde det speciellt, visserligen kunde jag valt att välja en skola i Göteborg men det var inget som intresserade mig eftersom jag redan känner 2 personer i min nya klass!!
Hoppas verkligen att detta 1 1/2 som jag har kvar, blir bra på min skola, den är väldigt liten men också m
ysig.

Min nyår var helt okej, den firades med Max och personer vi brukar umgås med på fester osv! Detta året firar jag nog nyår ute, eftersom jag fyller 18 iår!!! Känns helt sjukt, äntligen!!!
Puss
Likes

Comments

Hej på er!!

Jag ska strax åka in till skolan för lite julavslutning, vi ska fika lite innan vi ska titta på när de sjunger. Onödig dag men tror att det kommer bli mysigt!!

Senare idag ska jag troligtvis träffa Caroline & Louise, & sedan kanske jag åker hem till mamma. Men det blir mycket mycket senare ikväll! Puss på er


Likes

Comments

Godmorgon!!
Börjar 11 idag egentligen men jag måste fixa ett ärende innan vi börjar så är redan påväg in till stan.
Idag har jag bara en lektion för sedan ska klassen iväg & käka & bowla, tror det blir roligt men man vet aldrig eftersom klassen är så så stökig & högljudd.. Riktigt trött på det.

Ska kanske umgås med Nathalie efter skolan men får se hur det blir, det är lite oklart, om det inte blir något åker jag hem
till Max!

Ha en b
ra dag, puss


Likes

Comments