Förra veckan så följde jag med Anton till mina svärföräldrar till deras sommarstuga, där det både bjöds på god mat och en båttur och fått se sälar! så underbart och mysigt, älskar verkligen att vara där!


Likes

Comments

Efter 9 veckors jobb och knappt någon ledighet så tar jag äntligen lite sommarlov i 2 dagar innan skolan börjar på fredag. Nu när skolan börjar måste jag verkligen komma igång att börja äta nyttigare och börja röra mer på mig, min kropp/hälsa har inte mått bra under 9 veckor av dåliga matlådor och fika...så ska tänka mer på det!


Likes

Comments

Efter 7 dagars jobb på raken så blev jag äntligen ledig en dag så åkte till Jönköping med Anton där han bjöd på bio och middag, så mysigt!

Likes

Comments

Midsommardagen spenderar med mina fina vänner + partners, Kvällen bjöd på god mat och mycket skratt. Mycket lyckad👌🏼😄

Likes

Comments

Blev en liten snabbis till Skövde igår för att köpa lite presenter och själkvart är ett måste att äta på Max. Nästa veckan så börjar jag jobba vilket ska bli riktigt gött men ändå lite tråkigt eftersom jag jobbar hela sommaren och kommer inte ha så mycket tid med kompisar och Anton som jag vill ha , men men ...man måste gå in i vuxenlivet förr eller senare.

Likes

Comments