Från onsdagens fika med det godaste jag vet- Espresso House chailatte! || I bilen i en ny stickad tröja

Det har hunnit bli september och septembers andra fredag redan! Försökte sova någorlunda i tid igår men det gick sådär märker jag idag.. tur är väl att jag åker hem redan vid tolv idag- dels för att svenskan är inställd och dels för att en ny liten familjemedlem ska hämtas idag!<3

Det är fredag och jag ser så fram emot helgen, den är så uppskattad efter dessa långa dagar i skolan! Imorgon väntas jobb mellan 7-14 vilket känns bra inkomstmässigt iallafall;) Men det känns lite kul att vara tillbaka efter sommaren igen, det var ju ett tag sedan nu!

Njut av fredagen!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej där!
I och med att jag har bloggat innan och de flesta av er antagligen är från förra bloggen (emmasves.blogg.se) behöver jag inte ta det så långt (för det är så svårt att presentera sig!)

Emma Sveningsson heter jag, relativt nybliven artonåring, bor i Småland i ett för mig för litet samhälle och går sista året på Ekonomiprogrammet, på ett gymnasium 20 min med bil/buss bort!
Dans har varit en stor del av min vardag fram till i år! Jag leder barngrupp på måndagar i gymnastik! Älskar egentligen att fotografera och ändå har min kamera fått stå och damma! De som känner mig kan dock konstatera att jag fotar ALLT haha:)

Jag är en stor funderare, vill alltid göra något och bangar aldrig spontana idéer men är en stor planerare när det gäller skolan! Älskar att träna, resa och åka bil, ja det var väl lite blandat om mig! Tveka inte att fråga i kommentarsfältet om det är något du undrar över!

Nu provar vi det här!

Likes

Comments