Jag kommer inte överleva denna dagen i skolan asså.. jag börjar alltså kl 08:30, kommer vara hemma runt 18:30 och jah vet jag vet, de som jobbar jobbar längre ibland osv osv. Men jag går i skolan i Lund.. måste åka i en timme för att komma dit och vill ni veta vad det värsta är? Jag avskyr min skola. Jag avskyr linjen, tiderna, eleverna.. självaste allt. Så det känns inte riktigt som någon idée att åka hit i huvudtaget.

Ni kanske inte förstår det men, det känns som att man kämpar för något som inte finns där. Jag kämpar för att få en vilja inom mig angående skolan som jag vet aldrig kommer dyka upp.
Tänk hur skönt det hade varit nu att bara gå i idé. Bara somna och inte vakna upp förrän det är varmt ute. Det hade varit något.

Likes

Comments

När jag bestämmer mig för något så planerar jag ofta att göra det. Du må inte tro på mig, trots att jag bara är en 17 årig tjej som vet vad jag vill. Jag vill ha en framtid och då tänker väl du "ja hon är 17, hon vet inte vad hon vill. Hon är ung och dum och vet inte vad livet ger en". Jag vet mer än de flesta barn. Jag vet att livet kan vara sämst vid vissa tillfällen och ibland får man bara acceptera det och göra det bästa av det. Har du en dålig dag? Gör den bättre. If life gives you lemons, make lemonade. That's how it works for sure.

Likes

Comments

I don't really get people. Especially people who think so differently from what I do. Today I was in contact with a thirteen year old who used very strong language against me and told me things like "fuck so hard", "break your saggy vagina" and so one. Of course I ditched his ass, he's so little but, why do people act like this? Do they think it's cool or did their parents stop caring for they when they were like three?
I don't know. Kids are different these days and not in a good way.

Likes

Comments