Igår var jag så rastlös.. Så tråkigt när Joni har så mycket i skolan nu före sportlov så han sitter bara med skolarbeten.

Idag hade jag planerat in en dag på stan. Några loppisar avverkade jag samt lidl och citymarket men kom inte hem med speciellt mycket. Men ett babynest köpte jag. Jag får ibland na fejl så ja ba måst få fa på stan å köp na. Ingen skillnad vad typ men ja ba måst köp na. Men ibland köper ja int na fast ja sko böv. He beror ba på humöri.

Köpte fina rosor som jag ska njuta av ikväll.

Annars blir man så sur när det inte finns glutenfria fettisbullar att köpas. Och om det nångång finns så ser dom så stygga ut mot vad vanliga så man blir ba sur. Kan int na bageri ba baka gooo bullona åt me.. Joo ja sko kuna baka sjölv men he e så tungt. hehe

Annars sååå åt jag just en pätkis. Såå gooo! min cravings nu typ.. Min bejbi kmr va så tjock å jag å. haha jaja yolo lol

Rikti trist väder idag. Blåsigt och kallt.
Fast ska fösök kom mej ut på en promenad ikväll å tå ska ja ta med bröd så ja kan mata ankona vid lilla brändö broe. Tror di e rikti hungro faktist. Pluss att ja int föstar ho di int fryser tå vattni e så kalld...

Japp va kul. Hejdå.

Likes

Comments

Sköönt med måndag endå tycker jag. Vilket betyder en vecka längre i graviditeten. Igår hade jag en sämre dag så då ville jag bara flytta norrut och ha min bebis på utsidan. Känns som Mars kommer vara allt för lång. Sen kom det snö igen så då kändes det ännu längre tills det är sommar.

Men det är nog bara att ta en vecka i taget så går det säkert fort.

Hela helgen har spenderats norrut och vi hade en bra helg med vänner och familj.

Ikväll blir det nattjobb. Vilket brukar gå bra.

Nu sitter jag och äter frukost. Klockan är väldigt mycket redan märker jag. När J kommer från skolan ska vi och handla mat.

Sen borde jag motionera också. Ibland går det riktit bra att vara ut på promenad men vissa gånger får jag så sjukt i sidan av magen så jag knappt kan gå. Vet inte varför?

Japp hejdå har inget roligt att skriva.

Likes

Comments

Vad lixom händer i mitt liv nuförtiden?
Inte så mycket, därför ekar det tomt här...

Njuter i allafall idag för förra veckan jobbade jag 6 dagar och vanligtvis brukar jag jobba väldigt lite. Men det gick bra. Jag trivs väldigt bra på min arbetsplats så det kommer bli rätt tråkigt att inte jobba där längre efter jag far på mammaledigt. Fast jag räknar nog ner dagarna till mammaledigt varje dag endå. hehe.

Min mage den växer så jag känner hur det töjjer ut magen medans bebisen sparkar hårdare och mera. Så mysigt. Älskar varje gång jag känner lillen där inne. Det är så häftigt!❤

Idag har jag handlat och varit ett varv på röda korset loppis. Hittade bara något smått till bebisen och ett par riktigt snygga skor till mej själv. Jag har så länge velat ha lackskor men dessa var snäppet finare och riktit sköna. Säkert menat åt en tant över 80 men det gör inget. hehe

Nåjoo hoppas ni har det bra. Hejdå.

Likes

Comments

Jaa en stund sen sist. Idag är jag i v.24. Veckorna går snabbt nu tycker jag men det gör inget! Vi väntar så mycket! ❤ Bebisen är 30 cm lång nu och väger över 500 gram. Det är mindre en fyra månader kvar nu till bf.

Ihelgen var jag med J i Haparanda från fredag till lördag. På lördagen shoppade vi och for sen hem. En rolig mini resa bara han och jag! Vi hittade lite allt möjligt där.

Vagnen har vi beställt och så när vi fick den så var det fel vagn så den skickas tillbakas så vi får den rätta. Men ingen panik med den förståss. Ska visa den senare nångång.

Idag är jag ledig som vanligt. Jag har en massa jag borde få gjort. Får se vad jag gör sen. Ikväll ska jag på vattengympa iallafall. Det är ganska tråkigt men säkert bra för kroppen.

Igår fick vi äntligen träffa våra bästa vänner och deras otroligt söta Liv! Hon var för ljuvlig. Och vi fick äran att bli fadder också! Vilket är stort och så roligt för oss! ❤

Likes

Comments

När vi var på ultra ville inte bebisen visa vilket kön det var. Hen hade benen i kors hela tiden..i någon sekund såg vi nått som kunde varit en kille men ultragumman kunde inte säga säkert.. Men allt annat med bebisen var bra så det är jag tacksam för.

Sen undrar jag hur mycket kan man behöva kissa när man är gravid. Jag skulle kunna bosätta mig i wc det skulle vara lika bra.. Såå jobbigt.....

Sen igår trodde jag att bebisen skulle komma ut jag fick så sjukt i sidan av magen.. Det strålade, knep och var riktigt obehagligt... gick över efter kanske 20 sekunder.. men blir så orolig.. sen när jag skulle börja sova kände jag inte bebisen vilket jag gjort väldigt mycket varje kväll.. Blev orolig av det också...... Har bara känt en spark idag ennu...

När man vaknar av att det blåser i denna lägenhet blir man heller inte på bra humör.

Jag ska snart i jobb. Tråkigt att jobba när man behöver på wc hela tiden..

ihelg jobbar jag.. Men nästa helg ska jag och älskling till Haparanda och sova där en natt. Ska bli så roligt!

Japp lite uppdatering om livet och graviditeten. Imorgon är det säkert en bra dag igen. Men idag känns det som att det är länge till maj och att det inte är världens roligaste att vara gravid. Men man får vell ha såna dagar också.

Haaadee!

bilden är inte från idag vilket ni kanske förstår..

Likes

Comments

Idag var dagen jag har väntat på i veckor,dagar och minuter.. Vi skulle på ultra och få se bebisens kön. Jag har varit nervös och så lycklig över att dagen äntligen var här.

När vi kommer till infon 13.30 så säger de att vi hade tid kl. 10.00 så de hade just avbokat tiden och det finns tyvärr inga flera tider idag. Alltså den känslan.. jag som aldrig har missat en tid vad jag kommer ihåg. Som alltid är i god tid och väldigt noga med alla tider jag ska passa.. och så händer detta idag... Alltså jag blev helt förstörd...

Det kanske låter löjligt men när man har väntat så länge på något så blir det så jobbigt.

Jag har väldigt svårt att gråt och gråter allt för sällan.. Sist jag grät var när jag berättade att jag var gravid åt min familj i vecka 7. Vet inte varför jag grät då heller men det bara blev så...Sen dess har allt sparats och jag har sagt åt Joni mang gang att jag undrar når ja byri gråt tå he er så längsan sist. Problemet är att jag sparar allt inom mej i månader och sen när något litet händer så gråter jag så mycket så det känns som det inte finns ett slut. Det hände då idag.. Hoho.. Så denna dag började verkligen inte bra..

Nu börjar jag inse att det var vell nån mening med att det blev som det blev och att helgen kan bli bra ändå och att det inte är alltför länge till tisdag då vi fick ny tid.. Men jaa int ere alltid roligt....

Nu håller älskling på och gör fredagspizzan till oss och sen ska vi äta makuuni och så får vi se vad vi gör ikväll. Kanske far norrut ikväll eller så imorgon.

Hoppas ni har en bra dag iallafall!

Kram

Likes

Comments

Tröttsam dag. Sov väldigt länge. Sen har vi fått handlat iallafall och jag kom mej ut på en promenad ikväll. Skönt nu efteråt. Men alltså skulle man må bra av att aldrig röra på sig skulle jag inte göra det nu. Alltså jag är så lat och orkar verkligen inte göra nått.
Allt som innebär lite ansträngning gör mig på dåligt humör. haha det är hemskt men sant. hoho

Nu ska jag ta en dusch och sen bädda ner mig i soffan där jag trivs bäst.

Tog bild av fruktskålen för känslan när den är proppfull älskar jag! Bästa!

Hejdå!


Likes

Comments

När blir du mamma?
✰ Jag har beräknat 28.5. Men jag hoppas att hen kommer lite tidigare.

Var graviditeten planerad?
✰ Jaa.

När berättade du om graviditeten?
✰ När jag var i vecka 7 berättade jag åt mina närmaste vänner och familj.
 
Hur många barn vill du ha?
✰ Jag tycker 3 barn sko räck bra. Sen er i svårt ti sej nu.

Tätt ihop eller långt isär?
✰ Int för långt och int för nära. Kanske 1.5 till 2 år imilla.

Har du oroat dig mycket under graviditeten?

✰ Jaa en hel del. Man oroar sig för minsta lilla.

Hur har graviditeten känts hittills?
✰ Tiförst vare lite jobbigt att må dåligt å att måst ita heila tin typ å allt som hör till. Men veckorna jag är i nu känns väldigt bra.

Gillar du att vara gravid?
✰ Jaa he er häftigt och spännand. Men ibland sko vell sakre va lättari om man int sko va men.

Ska ni ta reda på vilket kön det blir?
✰ Jaa jag väntar så mycki på he. Nästa fredag ska vi på ultra och förhoppningsvis får vi veta tå.

Hur tänker du kring förlossning?
✰ Usch vill knappt tänk på i. Känns så hemskt men ibland känns de som att no kommer he ga bra. Är int så insatt ennu i hur allt kommer gå till. Men jaaa all båne kommer jo ut ti slut.

Hur tänker du kring första bebistiden?
✰ Jaa varken jag eller Joni är van vid småbarn så det kommer nog bli en utmaning och väldigt spännande. Men tror vi kommer fixa det bra. Sen finns det så många man kan fråga hjälp av om det behövs.

Har ni bestämt namnen sedan innan?
✰ Vi kommer knappast hitt na namn vi är överens om. haha nejmen ja har skrivit upp några favorit namn jag kan tänka mig. Men inget är bestämt ennu.

Likes

Comments

Började morgonen med att sova till kl.11.
Så skönt fö ja sover så dåligt på nätre och sover bättre på morgonen.

Sen har jag plockat bort allt jul. Så skönt!
Städat lite och kom sen på att ja ska fa gand ti loppis å sen å köp tulpane.

Hittade inget på loppis men köpte tulpaner inne på Kmarket. Får se hur läng di halls.

Idag trivs jag bra i Vasa. Känns skönt att bara få va jär å ta e lungt.

Nu efter en varm dusch myser jag ner mig med tända ljus och appelsin. Alltså såå gott denna årstid! Äter flera om dagen.

I söndas på kvällen kände jag för första gången bebisen i magen när jag sku byri sova! Så häftigt och mysigt. 😍

Pusshej!

Likes

Comments

Nyåret spenderades med fina vänner i esse.
Vart en riktigt lugn och rolig inledning på nyåret.

Första nyåri som jag inte har satt upp några nyårlöften. Jag tänker fortsätta som vanligt och förhoppningsvis får jag må bra och vara lycklig och bebisen får må bra!

Nu ser jag framemot vardagen i Vasa igen.
Jag har inte så mycki jobb men ska försök baka och motioner iställi lite mejr.

Önskar er alla ett gott nytt år!

Likes

Comments