Postad i: Kost, Träning

tjejveckan är här och jag mår piss. Har så ont i magen att jag bara vill lägga mig i fosterställning och gråta och spyan är i halsen hela tiden. Detta började redan igår men lyckades ändå få till ett bra pass på gymmet efter jobbet igår. Men idag fixade jag bara att göra två övningar på gymmet sen sa kroppen ifrån. Så istället fick det bli en promenad och vad gjorde ja inte då? Jo jag gick in på Ica och köpte godis. 11 dagar klarade jag mig utan det nu. Men det var inte ens gott och jag slängde påsen efter några bitar. Måste lära mig att stå emot pms hjärnan ;p

Nu ligger jag i alla fall i soffan och äter en sallad och kollar ikapp alla Vikings avsnitt jag missat. Imorgon ska jag jobba igen och så tar vi nya tag med kosten och träningen :)

Likes

Comments

Postad i: Kost, Träning

då är vi inne på dag 4 med förbättrad kost och stenhård träning. Vågen visar -2.6kg ✊ så något gör jag rätt i alla fall även fast det är väldigt svårt att sköta kosten när jag jobbar som jag gör. Det är bara fortsätta kämpa som jag gör så når jag snart första målet. Är ju 2.6kg närmre det nu än vad jag var i måndags 😄

Har även varit godisfri i 1 vecka nu.

Likes

Comments

Postad i: Kost, Tankar, Träning

Har redan börjat fundera lite på mina mål som jag ska ha under 2017. Inga alltför stora mål utan såna som jag faktiskt kan klara av bara jag vill.

Idag började jag på diet igen. Jag vet redan nu att jag kommer vilja ge upp inom några dagar men jag måste försöka denna gången. Vågen visar somsagt en hemsk siffra och så mycket jag har gråtit över den i helgen vill jag inte göra igen. Hemskt egentligen att siffror betyder så mycket för mig även fast jag inte vill bry mig. Vill kunna skita i vågen och låta spegeln/bilder Visa resultatet men jag måste ha 100% koll. Förhoppningsvis kan jag minska vägningen efter att jag gått ner de 10kg som jag lagt på mig.

Här kommer i alla fall mina mål som jag kommit på hittills;

◾Nå mitt viktmål

◾Springa Tough Viking för 3e gången och klara mer hinder + slå tiden

◾Utbilda mig till hälsocoach (gärna pt och kostrådgivare med)

◾Bli så sockerfri som möjligt


◾Bli gladare och positivare

◾Bli bättre på att spara pengar

◾Så att jag blandannat kan resa mer

Likes

Comments

Postad i: Kost, Träning

som jag skrev i inlägget innan så har jag haft grymt svårt att hitta tillbaka till motivationen när det kommer till Kost och träning. I januari/februari när jag var sjukskriven bodde jag hos Nicklas och då gick allt hur bra som helst! Jag var nere i den lägsta vikten hittills under min viktnedgångsperiod. Skötte kosten helt och hållet då jag inte vågade fuska pga att jag bodde hos Nicklas som hade koll på mig.

Nu väger jag runt 8-10 kg mer!! Vilket är hemskt! Jag har inga problem med att fuska längre. Jag och Nicklas bor nu ihop men han är iväg och jobbar mån-tor så då fuskar jag hur lätt som helst. Blir alltid lika förbannad på mig själv varje gång, ändå gör jag om det.

Jag måste hitta tillbaka glädjen till allt. Jag vet själv att jag mådde hur bra som helst innan. Jag trivdes till och med med kroppen. Det var så otroligt roligt att märka att alla kläder började sitta löst. Jag får inte ens på mig vissa plagg längre som jag köpte under denna period. Det är dags att skärpa till sig. Har precis avslutat ett äckligt svettigt benpass och känslan i kroppen nu är helt underbar. Skakig, svettig och nöjd. Precis som det ska vara.

Bilden visar när jag vägde som minst. Jag ska dit igen. Det är första målet ✊

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Tänkte försöka mig på detta med att blogga igen. Det kommer inte bli många inlägg, men jag behöver någonstans att skriva av mig på så folket på facebook inte behöver se det. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja men jag får ge det ett försök.

Allt började väl egentligen för 4-5 månader sedan då jag sa upp mig från mitt jobb då jag var otroligt trött på det och mådde dåligt över att vara där. Såg tillfället att börja ett nytt liv genom att flytta till Nicklas men redan efter andra dagen som sambos gick det åt helvete. Så det slutade med att jag flyttade hem igen. Hela mitt liv rasade under några dagar och det är sedan dess jag har mått väldigt dåligt. Inte blev det bättre av att jag nu var arbetslös och bara gick hemma hela dagarna. Jag gick från att vara en glad person med motivation till kost & träning till att få gråt & tjurattacker hela tiden. Min motivation till träningen och kosten försvann helt också. Förvandlades även till en otroligt svartsjuk flickvän som inte litar på något, vilket jag hatar.

I 4 månader har jag nu försökt att få tillbaka den glada Emma igen. Men sen dyker det alltid upp något litet, och oftast larvigt, som gör att jag blir förbannad och ledsen. Hur mycket jag än vill må bra så går det inte. Jag har fortfarande inget ordentligt jobb, jobbar bara extra. Så jag har inga pengar att leva på. Räcker precis till räkningar.
Jag valde att flytta till Nässjö igen för att jag vill bo med personen jag älskar även fast jag hatar staden. Försöker trösta mig med att jag i alla fall inte kommer bo där resten av mitt liv.

När det kommer till kost och träning så har jag verkligen noll motivation. Jag försöker, men kommer inte igång igen. Sköter mig 1-2 dagar, sen är jag tillbaka på ruta 1 igen. Vågar visar bara mer och mer plus och egentligen mår jag piss över det. Men jag orkar inte kämpa för att det ska visa minus. Jag sitter hellre och tröstäter, precis som jag gjorde förr i tiden.

En till sak som gör att jag mår dåligt är att jag inte gör något med livet. På fredag skulle jag egentligen börja plugga i Göteborg till pt, kostrådgivare osv. Men jag var tvungen att hoppa av för jag har inget jobb så jag kan försörja mig på, Likadant var jag tvungen att hoppa av skolan i australien för att jag inte hade några pengar. Varje gång jag hittar något jag vill göra så är det något som stoppar mig.

Flera personer har sagt till mig att jag borde gå till en psykolog och prata. Men jag vågar inte. Jag vill inte sitta framför en främling och prata. Men att skriva ut detta på internet är inga problem. Konstigt egentligen, för här kan ju alla läsa det. Många tror att jag är ute efter uppmärksamhet, men det är jag verkligen inte. Jag behöver bara skriva av mig för då känns det bättre. Jag tvingar ingen att läsa.

Likes

Comments